Eldiven kullanıyormusunuz ?

Eldiven Kullanıyormusunuz ?

• Evet , Eldiven kullanıyorum .

Votes: 161 60,8%
  • Hayır , Eldiven kullanmıyorum .

Votes: 104 39,2%

• Total voters
    265
Ocakta ağırlık seti aldığımda hediye olarak bir markanın eldiven verdiler, ne markalar kullandım ama normalde eldivenin hiç bir yararını görmedim şimdiye kadar, sadece hijyen açısından kullanıyordum ve hep 2-3 ayda bir parçalanıyordu. Ancak ne hikmetse bu nasırlanmanın tamamen önüne geçti neredeyse 5 aydır da en ufak bir dikiş açılması vs. olmadı, gayet memnunum.

Ocakta ağırlık seti aldığımda hediye olarak bir markanın eldiven verdiler, ne markalar kullandım ama normalde eldivenin hiç bir yararını görmedim şimdiye kadar, sadece hijyen açısından kullanıyordum ve hep 2-3 ayda bir parçalanıyordu. Ancak ne hikmetse bu nasırlanmanın tamamen önüne geçti neredeyse 5 aydır da en ufak bir dikiş açılması vs. olmadı, gayet memnunum.

Ver markayi bizde kullanalim yahu :) parasi neyse veririk o kadar harbinger aldik bak Phil_Heath te yalan olmus bende :)

eldiven değilde hem eldiven görevi gören hemde bileğe bağlanan, bilekten kuşak gibi bir uzantısı olan ve bunu bara sarmaya yarayan pro eldiveni kullanılabilir ancak hiç bir yerde görmedim bi tek martinezin antremanını izlerken o kullanıyodu çok hoşuma gitti
bara sardığı kuşak sayesinde bar elden kaymıyor düşmüyor

https://www.youtube.com/watch?v=R_l01SdCCj0

burda kullanıyo mesala adı eldiven değildir heralde varmı kullanan

not:niye uyumuyonuz :)

Son düzenleme:
boksbody lifting straps diye aratırsan nette çokça bulursun.
Brhmcr aslında yazmıştım markayı ancak baktım ki çok övmüşüm sildim:D
İlk verdiklerinde burun kıvırmıştım ama çok iyi çıktı,detaylı modele şimdi baktım selex cody miş. Elin tersi kısmı çok ince ben 1 ay da dağılır diye düşünüyordum. Polonya da türk parasına göre 5-10 tl civarına alırsın heralde.

eldiven değilde hem eldiven görevi gören hemde bileğe bağlanan, bilekten kuşak gibi bir uzantısı olan ve bunu bara sarmaya yarayan pro eldiveni kullanılabilir ancak hiç bir yerde görmedim bi tek martinezin antremanını izlerken o kullanıyodu çok hoşuma gitti
bara sardığı kuşak sayesinde bar elden kaymıyor düşmüyor

legends farsi episode 3 part 2 of 2 - YouTube

burda kullanıyo mesala adı eldiven değildir heralde varmı kullanan

not:niye uyumuyonuz :)

http://www.protein 7.com/news/news2012/kategori/eldiven-kemer.php

Kullanıyorum nasır olmasın ellerim diye.

EKONOMIK-SARI-IS-ELDIVENI__32463847_0-500x500.jpg

grip'im güclensin diye yıllardır eldiven kullanmıyorum, nasırlarımla mutluyum =)

ama bileklikten vazgeçemem, o ayrı !

nasırlar bişe değilde ince demirlerle yapılan ağır kilolu hareketler öellikle bilek çalıştırma hareketleri tırtıllı ince barlar yüzünden ellerimi parçalıyr ağır çalışmama engel oluyor
o yüzden bu hareketlerde bez sarıp tutmayı tercih ediyorum

Kullanıyorum elimde nasıl olmasın reklam amaçlı olmasın benim eldiven markam selex herkese öneririm

Eldiven kullanmadan 1 ayım geçti ellerimdeki deriler hafif soyulmaya başlamıştı her harekette değilde lat pully deki hareketlerde kullanmak şart oluyor benim için artık :) Ayrıca bazı arkadaşlar gelişime etkisi olacağını söylemiş doğrumudur bu?

Eldiven kullanırım sebeplerim:
-nasır oluşumunu engelliyor
-hijyen açısından ne benim elimin pisliği bara bulaşsın ne başkasının bardaki pisliği benim elime bulaşsın
-tutuşumu kolaylaştırıyor
-el terliyor barfiks çekerken vs. kaymayı engelliyor

Bende kullaniyorum baskalarinin pis elleriyle tuttugu seylerden igreniyorum bazen..Tabi ki eldeki yanma ve nasirlarida azaltiyor,yararli bence.

Eldiven kullanmıyorum. Çıplak elle soğuk demiri tutmak bana vahşice bir haz veriyor. Dambell ve barı hissetmeyi seviyorum. Bir de eldiven bence çok hijyenik bir şey değil. Yıkayınca çekiyor, bozuluyor, sertleşiyor vs. Yıkamazsan bir süre sonra leş gibi kokuyor. Çekilir dert değil yani. Eldiven kullanmam ama kullanacak olsaydım yumuşak, yıkanabilir, terletmeyen, koku yapmayan, kavrayışımı düşürmeyen bir eldiven bulmaya çalışırdım. Ama öyle bir arayışım da yok. Çıplak el iyidir bence.

Hocam eldiven kullanmama rağmen ellerim tarım kredisi almaya yarayacak kadar nasırlaştı bence şart

Başta kullanmıyordum ama bar elimi acıtmaya başladı aldım bi eldiven.Kavrama gücü eldiven etki etceğini düşünmüyorum eldiven bar ve kullandığın ağırlık ile arada kalan bir parça sadece nasıl etkisi olabilir ki , nasır vs problemim yok.

eldiven kullanımının hiçbir şekilde kavrama gücünü etkileyeceğini düşünmüyorum...Eldiven kullanıyorum bi nebze nasır oluşumunu önlediği kanısındayım...
Ve ayrıyeten motivasyon katkısı da vardır :D....

Back
Yukarı