Eldiven kullanıyormusunuz ?

Eldiven Kullanıyormusunuz ?

• Evet , Eldiven kullanıyorum .

Votes: 161 60,8%
  • Hayır , Eldiven kullanmıyorum .

Votes: 104 39,2%

• Total voters
    265
En iyi eldiven bench_Obench_O

Eklentiler

• oto-sünger.jpg
    oto-sünger.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 558
birde eldiven değilde dün izlediğim antremanda bilekle bar arasında hem eldiven görevi gören hemde kaymayı engelleyici bir aparat kullanıyordu o daha kullanışlı gbi geldi

eldiven kullanmayınca ellerim acıyor ve 4-5 kat daha fazla nasır oluyor.
ellerim terlediği için bench press gibi hareketlerde kendimi rahat hissetmiyorum, kayıp düşürecekmişim gibi geliyor...
ayrıca bileği destekleyen bir eldiven kullanınca yüksek ağırlıklarda faydası oluyor.

ilk başlarda ucuz 5 liralık bir eldiven kullanıyordum. sonra kaliteli bir şey alayım dedim. 1 hafta kullandım dayanamadım acaip koku yapıyordu. şimdi başka bir marka kaliteli bileklikli bir eldiven aldım. koku falan yapmıyor gayet memmunum. benim için tek zaruri ekipman body de...

ozellıkle sırt antrenmanında ıhtıyac duyuyorum. bu arada eldıvenlerı havalandırın koku fln kalmıyor.cantanın ıcınde kalırsa koku yapması normal.

elviden kullanmıyorum çünkü ellerim nasır oluyor ve bu beni motive ediyor özellikle sırt antrenmanlarından sonra elimin içi savaş alanı gibi oluyor :D

eldiven kullandığımda ağırlığı gerçekten hissetmiyorum, bu da performansımı etkiliyor. (belki alışık olmadığımdandır) kullanmayı da düşünmüyor; zira nasırlarım benim motivasyon kaynağım

Bilek desteği ve daha rahat bir tutuş için kullanıyorum. Ayrıca barı daha geniş kavramak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum...

1_4f580b09d8291.jpg

eldiven kullanıyorum.nasır olmasın diye değil ama elimde oluşan nasırlar hoşuma gidiyor.emeğimin karşılığı.
salon biraz eski olduğundan o ekipmanlardaki demirimsi kokular ele sarıyor ve kolay kolay gitmiyor bi de hijyen tabiki.
yoksa nasır umrumda değil.

3 ay önce aldığım harbinger ağırlık eldivenlerim paramparça oldu. cidden eldiven falan dayanmıyor kolay kolay :)

3 ay once aldigim harbinger'in serce parmak arasindaki dikisleri atti, cok enterasan.

Eldiven kullanıyorum Akşam yatmadan da sürüyorum nemlendirici kremimi. Nasır oluşumunu minimuma indirebildim. Tamam arkadaşlar emeğimin karşılığını görmek isterim demiş, ellerin nasırlı olması öncelikle rahatsız ediyor ve estetiği de bozuyor.

Back
Yukarı