Supradyn vitamin diyebiliriz öyleyse, omega 3 ' de amaç sadece sağlıklı yağ alımımı peki ? Birde tabletlerde marka çok farkediyormu , netten hiç bakmadımda hazır konu açılmışken sorayım dedim, ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim
Yardımcı olursa seviniriz o zamanBen birde eklem sağlığı için birşey duymustum @Lethe552 kullanıyordu sanırım, Yanlışmı hatırlıyorum lethe ?
kollarımda ve bacaklarımı 180 derece uzattığımda sıktığım zaman çatırtılar geliyor.
gurbuz1 var bi oda duruyor sanırım
Ne yalan söyliym ilk defa bunu sizden duydumAslında multivitamin yada balık yagini tavsiye etmek için çokta fazla bilgiye sahip olmaya gerek yok Omega 3 un faydaları diye google de arattiginda bir sürü kanıtlanmış bilgi çıkıyor ama hala protein tozu diyince uzman bir profesör çıkıp protein toz halinde önemini yitirir diyebiliyor açıkçası bende protein tozunun protein kaynağı olmadığını dusunenlerdenim ama malesef ki hala spordan çıkınca içtiğimde kendimi kaslanmis hissediyorum acemiler gibi![]()
Teşekkürler abi domatesler biraz büyük oldu bazilari amaGörüntü hicde kötü diil menemene benzemis iste![]()
Teşekkürler abi domatesler biraz büyük oldu bazilari amaGörüntü hicde kötü diil menemene benzemis iste![]()
Merhabalar abi tesekkur ederim tavsiyeniz icin kutu bitti zaten bencede definisyonda cok daha iyi olucak gibiEgemen nox'tan en iyi etkiyi almak icin definisyon zamanı kullan.