egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Supradyn vitamin diyebiliriz öyleyse, omega 3 ' de amaç sadece sağlıklı yağ alımımı peki ? Birde tabletlerde marka çok farkediyormu , netten hiç bakmadımda hazır konu açılmışken sorayım dedim, ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim

Supradyn vitamin diyebiliriz öyleyse, omega 3 ' de amaç sadece sağlıklı yağ alımımı peki ? Birde tabletlerde marka çok farkediyormu , netten hiç bakmadımda hazır konu açılmışken sorayım dedim, ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim

Ben tesekkur ederim esas.Hem saglikli yag alimi hemde bulkta hep onerildigini gördüm tabletlerde marka farkedermi tam bilgim yok farkeder heralde icerikleri farkli oluyo heralde forumda bilgisine guvendigim bikac kisi onermisti ozellikle bu markalari oyuzden kullaniyorum bende @gazo0202 eczaci mesela cok daha iyi bilir bi sormak lazim :) gurbuzde vardida ban yedi malesef

Yardımcı olursa seviniriz o zaman ;) Ben birde eklem sağlığı için birşey duymustum @Lethe552 kullanıyordu sanırım, Yanlışmı hatırlıyorum lethe ?
kollarımda ve bacaklarımı 180 derece uzattığımda sıktığım zaman çatırtılar geliyor.
gurbuz1 var bi oda duruyor sanırım

Yardımcı olursa seviniriz o zaman ;) Ben birde eklem sağlığı için birşey duymustum @Lethe552 kullanıyordu sanırım, Yanlışmı hatırlıyorum lethe ?
kollarımda ve bacaklarımı 180 derece uzattığımda sıktığım zaman çatırtılar geliyor.
gurbuz1 var bi oda duruyor sanırım

Eklem sağlığı için glukozamin kullanıyorum fakat etkisini göstermesi için uzun süreli ve düzenli bir kullanım gerekiyor.

Aslında multivitamin yada balık yagini tavsiye etmek için çokta fazla bilgiye sahip olmaya gerek yok Omega 3 un faydaları diye google de arattiginda bir sürü kanıtlanmış bilgi çıkıyor ama hala protein tozu diyince uzman bir profesör çıkıp protein toz halinde önemini yitirir diyebiliyor açıkçası bende protein tozunun protein kaynağı olmadığını dusunenlerdenim ama malesef ki hala spordan çıkınca içtiğimde kendimi kaslanmis hissediyorum acemiler gibi :)

Aslında multivitamin yada balık yagini tavsiye etmek için çokta fazla bilgiye sahip olmaya gerek yok Omega 3 un faydaları diye google de arattiginda bir sürü kanıtlanmış bilgi çıkıyor ama hala protein tozu diyince uzman bir profesör çıkıp protein toz halinde önemini yitirir diyebiliyor açıkçası bende protein tozunun protein kaynağı olmadığını dusunenlerdenim ama malesef ki hala spordan çıkınca içtiğimde kendimi kaslanmis hissediyorum acemiler gibi :)
Ne yalan söyliym ilk defa bunu sizden duydum :)

Merhaba arkadaslar bugun off gun makrolar bu şekilde protein 5gr daha fazla olması lazim kreatindekiyle beraber

Aldigim takviyeler:
Kahvalti sonrasi supradyn allday

17.00 kreatin monohidrat

2a758bce3127ff9edc694c24b798311b.jpg

Iyi aksamlar herkese

Merhaba arkadaslar bugun omuz günüm.Beslenmeyi aksama her zamanki gibi paylasicam detayli olarak.Kahvaltida ilk defa menemen yapmayi denedim goruntu açısından kotu gorunsede tad olarak oldukca lezzetliydi peynirde koydum icine mukemmel oldu, deneyebilirsiniz.İyi günler herkese..
05277a1038859c60fa6f921b6aa56f1e.jpg

Görüntü hicde kötü diil menemene benzemis iste:)
Teşekkürler abi domatesler biraz büyük oldu bazilari ama :) yapması yemesi zevklide bulasik kötü ya evde kimse olmayinca anladim evdekilerin halini :D

Görüntü hicde kötü diil menemene benzemis iste:)
Teşekkürler abi domatesler biraz büyük oldu bazilari ama :) yapması yemesi zevklide bulasik kötü ya evde kimse olmayinca anladim evdekilerin halini :D

1.öğün:
Menemen(4 yumurtalı peynirli peynir 35gr kadar)
Makarna 200gr
kepekli sandviç ekmeği
kepekli ekmek 1 dilim
yoğurt 50gr
kadınbudu köfte 1 tane

Kahvaltı sonrası takviye:
supradyn allday

Antrenman öncesi:
hardline noxx5 1ölçek
kreatin monohidrat 5gr

antrenman sonrası:
1 ölçek optimum gold whey

2.öğün:
Tavuk göğsü 100 gr
makarna 150gr kadar
muz 120 gr

3.öğün:
tavuk göğsü 160gr
kepekli ekmek 1 dilim

4.öğün:
tavuk eti 150 gr
domates
kepekli sandviç ekmeği 1 adet
kepekli ekmek 2 dilim

Cheat-Meal:magnum dondurma

yağ:72
karb:290
prot:208
kalori:2633

Kalori 3bin olmadı dikkat ediniz:D acaba bişeyi unuttummu :( bugünki beslenme böyleydi yarın bacak günü iyi geceler herkese :)

1.öğün:
4 yumurta çırpılmış
120gr muz
2 kadın budu köfte
Domates
2 dilim kepekli ekmek

kahvaltı sonrası takviyeler:
supradyn allday

2. öğün:
205gr makarna pişmiş
100gr tavuk göğsü
150ml ayran

antrenman öncesi:
kreatin monohidrat5gr
hardline yarım ölçek (bitti yeni supplement siparişlerini verdim)

antrenman sonrası:
optimum gold whey 1 ölçek

3.öğün:
200gr makarna
110 gr tavuk göğsü

4.öğün:
90gr tavuk göğsü

5.öğün:
250gr pirinç pilavı
3 karnıyarık kücük
salata
120gr muz
beyaz leblebi 50gr kadar

Yatarken:magnezinc 1tb

yağ:94
karb:300
protein:210
kalori:2836

Bugün bacak calıstım detaylar requ ile günlüğümüzde var.Karnıyarıkta neden bukadar cok yağ var yahu öyle yağlı deigldi pek aslında ama neyse bugün böyle biraz eksik oldu sanki karb iyi akşamlar herkese :)

1.öğün:
4 cirpilmis yumurta
50gr peynir
200gr makarna
2dilim kepekli ekmek

Kahvalti sonrasi supradyn allday

2.ogun:
Makarna100gr
Ayran 150ml
Menemen

Antrenman oncesi:
Kreatin monohidrat

Antrenman:biceps triceps detaylar antrenman gunlugunde

Antrenman sonrasi:1 olcek optimum gold whey

3.öğün:
100gr pirinc pilavi
300ml ayran
Ton baligi 100gr
2 dilim kepekli ekmek

4.öğün:
1 yemek kasigi fistik ezmesi
2dilim kepekli ekmek

5.ogun:
1 kucuk patates

6.oğün:
100gr tavuk gogsu
2 dilim kepekli ekmek
2 kase sehriyeli domates corbasi
3 kucuk patates

Yatarken magnezinc 1tb

Antrenman gunlugund ayrica yeni program paylastim ama 1 2 ay sonra gecerim ona tabi duzenlemelerle iyi aksamlar herkese..

Egemen nox'tan en iyi etkiyi almak icin definisyon zamanı kullan.
Merhabalar abi tesekkur ederim tavsiyeniz icin kutu bitti zaten bencede definisyonda cok daha iyi olucak gibi

Bugun dinlenme günüm makrolar fotograftaki gibi aldigim takviyeler;
Supradyn allday
Kreatin monohidrat 5gr

8f83e5f099e5beeadbb495ded6d78945.jpg

Herkese iyi aksamlar..

1.öğün:
4 çırpılmış yumurta
makarna 100gr
1 adet kepekli sandviç ekmegi
30-40 gr peynir
domates salatalık
ceviz

supradyn

antrenman öncesi:
kreatin monohidrat 5gr

antrenman sonrası:
optimum gold whey 1 ölçek

2.öğün:
450gr makarna
150gr tavuk göğsü
yogurt 100gr
1 kaşık fıstık ezmesi
2 dilim kepek ekmeği

3.öğün:
makarna 230gr
tavuk göğsü 100gr

4.öğün:
50 gr beyaz leblebi

5.öğün:
biberli lor peyniri 150gr
2 dilim kepek ekmegi
150gr makarna

makrolar:
yağ 96
karb 354
prot 243
kal 3252

yatarken magnezinc1tb

bugün böyleydi beslenmem arkadaşlar yarın yeni supplementler gelicek siteden almadım başka yerden aldım..antrenmanda göğüs calıstım günlükten bakabilirsiniz..
ŞAMPİYON FENER bu arada :p herkese iyi geceler ..

merhaba arkadaslar antrenmanda video cektim https://www.bodyforumtr.com/threads/egemennn-antrenman-videoları.99312/ burada ve antrenman günlügünde mevcut buryada koymıyım artık ayıp olmasın izlerseniz sevinirim :D

1.öğün:
3 bütün yumurta 1 beyazı
100gr peynir
200gr makarna
2 dilm kepekli ekmek

supradyn

2.öğün:
400gr makarna
140 gr tavuk göğsü
300gr yoğurt

antrenman öncesi:
bsn nox 1 ölçek
kreatin monohidrat 5gr

antrenman sonrası:
1 ölçek optimum gold whey

3.öğün:
230 gr makarna
yoğurt 100gr
250gr mercimek çorbası
1 biber dolması

4.öğün:
1 kaşık fıstık ezmesi
2domates
250gr mercimek corbası
2-3 dilm kepek ekmegi
2 biber dolması

yağ :118
karb:353
prot:210
kalori 3286

iyi aksamlar herkese videoya bakarsanız sevinirim bugün sırt calıstım detaylar antrenman günlğünde

Bugun off gun yarin omuz var yeni supplementler geldi baska yerden aldim parami geri alamadim hala yani..makrolar bu sekilde iyi aksamlar herkese..
e2c709b990d5fbfa044b0f4b53976ef5.jpg

40a265a4499d6895c42f3575abf0e43c.jpg

Back
Yukarı