egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

@egemennn bu cocuk bu isi ögrenmeye basladi galiba:)
Bugun off gun ve dukkanda olucam öğünler hazir belki ekmek kuruyemis eklemeleri yapabilirim detaylari aksama paylasicam.boyle öğünler hazir olunca okadar rahat ki kafam anlatamam :) iyi gunler herkese.makarnalar pismis 200gr tavuklar 100gram
u4ebe5az.jpg

Valla cogu sitede kcal ihtiyacim 2600 cikiyo ama korkuyorm 2900 kcal almaya

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2600se arttırmanız lazım bence bu şekilde kilo almanız zor yada 2-3 hafta bi gözlemleyin baktınız istediginiz gibi gidiyo devam[DOUBLEPOST=1407525119][/DOUBLEPOST]
@egemennn bu cocuk bu isi ögrenmeye basladi galiba:)
cok teşekkürler abi sayenizde :)

Off gunde nasil beslenmeliyim

Yeni gordum kusura bakma off gunde karboyu azaltarak cok az beslen digerleriyle oynama

.....
Arkadaslar az once CT fletcher a soru sordum adam yemin ederim sevgilimden cabuk yazdi mesaji yav haha cok sasirdim ciko yazmis soru gordum dedim bende soriyim yanitladi hemen iyi gunler dedik ona bile yazdi vay be :D
aqe5udag.jpg

Bugunun de ogunleri hazir eklemeler olucak tabi aksam ogunu yok orada o evde yenicek dukkandayim bugun off gun yarın tatile cikicam 3-4 gunluk yüzme arada şınav vs canim cekerse yaparim biseyler tam guc artisi olmuaken tatile gitmekte iyi olmadi ama beslenme yine ayni olucak tabi..iyi gelir belki bu tatil yolda su birikintisi gorsem icine atlatasim geliyodu :D detaylar aksama iyi gunler
4emusy3e.jpg

Egemenn supplement ve para ne oldu? :)
dün bankaya gittim işte ödeme alınmış alındıgına dair belge aldım aradım supplementler.com u pay u ile konuştular falan falan sonra dediler başka siteye gitmiş para cünkü ben olmayınca besin markt diye bi siteden de denedim ama para onlardada gözükmüyomuş para önprovizyon mu ne öyle bişeyde kalmış açtıgım konuda tevfik abide yazmış sonra provizyon numarası istediler verdim halledicekler para gelicekte ne zaman bilmiyorum 1hafta içinde gelir heralde :)
.................
@umut3504 akşamki cümle devrik olmuş az beslen gibi sonuç cıkmasın off günde karboyu kısarak diger makrolarla oynama demek istemiştim

1.öğün:
4 yumurta çırpılmış
100gr peynir
5 dilim tam buğday(25gr herbiri)
1 adet muz

2.öğün:
100gr tavuk göğsü
150 gr pirinç pilavı

Aldığım takviyeler:
5gr kreatin monohidrat
1 tb supradyn allday vitamin

3.öğün:
100gr tavuk göğsü
50gr pirinç pilavo

4.öğün:
1 adet muz
Fıstık 15-20 tane

5.öğün:
100 gram tavuk göğsü

6.öğün:
tavuk budu 1 büyük
150 gr pirinç pilavı
salata
1 bardak ev yapımı ayran
karpuz

7.öğün:
10 kadar fıstık

yatarken takviye:
1 tb magnezinc

fatsecret programına göre makrolar:
yağ:132
karb 265
protein 202
kalori 3115

-Bugün off gündü yarın tatile çıkıyorum Enez deyim var mı otarafta olan 3-4 gün yine beslenmeyi paylaşıcam ama antrenman yapamam yüzücem bol bol ve belki şınav mekik karın hareketleri fln bişeyler yaparım,biraz bronzlaşıyım peynir gbi kaldım amele yanığı olduk :D iyi geceler herkese..

Günaydın herkese tatildeyim beslenmeyi dunku ve bugunku bugun paylaşıcam kahvakti yapmadan 2 3 gun ac olarak yuzucem boyle zor geliyo çünkü 2 3 gunluk definisyona giriyim :P
uhusypu7.jpg

Günaydın herkese tatildeyim beslenmeyi dunku ve bugunku bugun paylaşıcam kahvakti yapmadan 2 3 gun ac olarak yuzucem boyle zor geliyo çünkü 2 3 gunluk definisyona giriyim :P
uhusypu7.jpg

Ya egemen ben 2400 kcal 280 karbo 170 pro 60 yag aliyorm 18 yas 1,85 boy 59 kiloydum haftanin 4 gunu agirlik 2 gunu kardiyo yapiyorm bulk donemindeyim bu makrolarla 2 haftada 60,5 olmusum ki 2-3 gunde offdu 1300 kalori falan almistim nedir bunu sebebi moralim bpzuldu biraksammi bulku ya

1300 cok az sen zaten kilon az neden takiyosun ki bukadar kafana2 haftada normal zaten tok karnina farkeder yani normal yaglanma hissetmiyosan sorun yok

Back
Yukarı