egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

1.öğün:
200gr kepekli bulgur
1 domates
1 salatalik
10 zeytin
5 kucuk yumurta cirpilmis
100gr sek light kasar peyniri

Multivitamin megadyn 1 tb

antrenman oncesi:
5gr kreatin monohidrat
1 olcek hardline noxx5 1 cay kasigi turk kahvesi ile

Antrenman sonrasi:
1 olcek optimum gold whey protein tozu

2.öğün:
200gr kepekli makarna
100gr ton baligi
Ketcap biraz
1 bardak ice tea

3.öğün:
15 findik
3 antep fistigi

4.ogun:
*****2 kucuk baklavacik :)
150gr pirinc pilavi
300gr tavuk eti yaklasik..
Sehriyeli domates corbasi tavuk suyuna
1 bardak ev yapimi ayran
Kucuk 1 dilim kepek ekmegi

Yatarken magnezinc

Beslenme boyleydi yarin bacak antrenmani var herkese iyi aksamlar..

4unemaqa.jpg
Öğün başı 30 gram mubabeti varmış senın aldığın sıkıntı olmuyor mu ogun basına kardesm bi de

Edirne de ki salonun adını yazsana ne kadar ücret onu da yaz :D

Öğün başı 30 gram mubabeti varmış senın aldığın sıkıntı olmuyor mu ogun basına kardesm bi de

Edirne de ki salonun adını yazsana ne kadar ücret onu da yaz :D
Ben ona inanmiyorum vucut nerde ne zaman kullanicagini bilir diye dusunuyorum

Newlife sporium.salonun adi 3 aylik uyelik var en az 500 tl kadar. 1 yillik 1200 oyle biseydi :) yaptinmi kaydini okula

Ben ona inanmiyorum vucut nerde ne zaman kullanicagini bilir diye dusunuyorum

Newlife sporium.salonun adi 3 aylik uyelik var en az 500 tl kadar. 1 yillik 1200 oyle biseydi :) yaptinmi kaydini okula
Pahalıymış yav trakya üni de ön kayıt yok ama başka salonlar vardır bu ayşe kadın yerleşkesi balkan yerleşkesi oralarda salon varmı[DOUBLEPOST=1407179292][/DOUBLEPOST]Ben o taraflarda kalcam cunku ayşe kadın yerleşkesinde takılıyormuş öğrenciler

Pahalıymış yav trakya üni de ön kayıt yok ama başka salonlar vardır bu ayşe kadın yerleşkesi balkan yerleşkesi oralarda salon varmı[DOUBLEPOST=1407179292][/DOUBLEPOST]Ben o taraflarda kalcam cunku ayşe kadın yerleşkesinde takılıyormuş öğrenciler

Karabicak var oraya yakin aylik 80 di en son baska salonlarda var ama nekadar tam bilmiyorum onlari

Bu ayşe kadın yerleşkesi nasıl egemen hayat orda diyolar geri yerler tırt vs saray içi yerleşkesi varmış eşşek bağlasan durmaz falan makra yapıyorlar :D
Ayse kadin evet daha canli diger yerlere gore kafeler barlar orada edirnedeki genellikle :D saray ici aynen oyle dedikleri gibi :)

Vali konaginin orda bir salon vardı, balkan yerleskesine yakın.. 6 sene önce aylık 40 liraydı.. simdi ne olmuştur acaba :)

Vali konaginin orda bir salon vardı, balkan yerleskesine yakın.. 6 sene önce aylık 40 liraydı.. simdi ne olmuştur acaba :)
:) aynen hocam oradada var suan fiyati nekadardir bilmiyorum 80 90 civari olmustur colleziumdu galiba adi, sizin zamanda nasildi yine aysekadin uni tarafimi canliydi hayat :D

:) aynen hocam oradada var suan fiyati nekadardir bilmiyorum 80 90 civari olmustur colleziumdu galiba adi, sizin zamanda nasildi yine aysekadin uni tarafimi canliydi hayat :D
Aysekadin yerleskesi merkezde, haliyle hayat orda akiyor.. bizim gibi garipler gullapoglundaydi otogarin orda, tarlalarin içinde :) adi degisti balkan oldu sonradan heralde.. muhendislik daha beter onlar tam otogar.. pek iyi anilarim yok valla, serhad birlik soforlerinden birine kafa atmistim :).. ben ilk sene zaten haftanin yarisi istanbuldaydim.. persembe gunu hafta bitiyordu aksamina volkan turizm ya da radar a atlayip istanbula gidiyordum..

Aysekadin yerleskesi merkezde, haliyle hayat orda akiyor.. bizim gibi garipler gullapoglundaydi otogarin orda, tarlalarin içinde :) adi degisti balkan oldu sonradan heralde.. muhendislik daha beter onlar tam otogar.. pek iyi anilarim yok valla, serhad birlik soforlerinden birine kafa atmistim :).. ben ilk sene zaten haftanin yarisi istanbuldaydim.. persembe gunu hafta bitiyordu aksamina volkan turizm ya da radar a atlayip istanbula gidiyordum..

Hmm uzak biraz:D iyi yapmissiniz hocam neden attiniz bilmiyorum ama çoğu sert yapiyo insanlara iyi olmus yani :D :D

Hmm uzak biraz:D iyi yapmissiniz hocam neden attiniz bilmiyorum ama çoğu sert yapiyo insanlara iyi olmus yani :D :D
Esnaflik anlayisi yok onlarda.. hanim kizlara artistlik yapmak istedi.. bayanlar cabucak insin diye hareket halindeki minibusten inmemi istedi zat i muhterem.. kapi agzindayim.. bekle dursun oyle inelim dedim.. dikkat et dusersin sonra dedi.. ben seni dusurucem rahat ol dedim oyle gelisti olaylar.. birde kar yagdigi donem ara tatil, yollar kapali.. volkan turizimdeyiz sira bizde bilet alicaz benle bi arkadas.. sadece iki kisilik yer kaldi.. 2 tane guzel kiz geldi arkadan.. adam bileti onlara verdi.. yuzumuze bakmadi :) donduk kaldik.. elemanla samimi olduk sonra, birlikte baska bir otobusle istanbula gittik muhabbet ede ede.. 2 saat fazladan bekledik.. iyi sovduk.. adamlar böyle :) konu dışı yaptık epey..

Esnaflik anlayisi yok onlarda.. hanim kizlara artistlik yapmak istedi.. bayanlar cabucak insin diye hareket halindeki minibusten inmemi istedi zat i muhterem.. kapi agzindayim.. bekle dursun oyle inelim dedim.. dikkat et dusersin sonra dedi.. ben seni dusurucem rahat ol dedim oyle gelisti olaylar.. birde kar yagdigi donem ara tatil, yollar kapali.. volkan turizimdeyiz sira bizde bilet alicaz benle bi arkadas.. sadece iki kisilik yer kaldi.. 2 tane guzel kiz geldi arkadan.. adam bileti onlara verdi.. yuzumuze bakmadi :) donduk kaldik.. elemanla samimi olduk sonra, birlikte baska bir otobusle istanbula gittik muhabbet ede ede.. 2 saat fazladan bekledik.. iyi sovduk.. adamlar böyle :) konu dışı yaptık epey..
Olsun abi boyle anilari dinlemek okumayi severim guzel anilarmis hepsi: D cogu hala oyle insallah ben karsilasmam :)

Volkan turizm hey gidi hey :D altunhan falan metro babası olmuş otogarın artık[DOUBLEPOST=1407181491][/DOUBLEPOST]3 ay yaz tatilinde çalışmıştım ben istanbul ankara volkan da :D sonra metro ile birleştiler falan daha ne olsu bılmıyorum

Volkan turizm hey gidi hey :D altunhan falan metro babası olmuş otogarın artık[DOUBLEPOST=1407181491][/DOUBLEPOST]3 ay yaz tatilinde çalışmıştım ben istanbul ankara volkan da :D sonra metro ile birleştiler falan daha ne olsu bılmıyorum

Aynen oyle kayit icin vs gelirsen biseye ihtiyacin olursa buradan mesaj atman yeterli hayirli olsun universite tekrardan :)

Aynen oyle kayit icin vs gelirsen biseye ihtiyacin olursa buradan mesaj atman yeterli hayirli olsun universite tekrardan :)
Eyvallah egemen gene ayşe kadın taraflarında olurum apart evlerde kalıcam ilk yıl sonraki sene eve çıkarıM nasip olursa tabiki de çarşı taraflarında daha çok yerli halk yaşıyormuş bea :D üj bej moduna girmek şart kızancık :D[DOUBLEPOST=1407182004][/DOUBLEPOST]
Hocam edirne de hayat nasıldı sizin gözünüzden anlatırmısınız biraz ben tıp fakültesini kazandım 6 yılım orada geçicek ilk aylar adapte süreci sonra vaGeçemiyorsun falan diyorlar :D

5..öğün
100gr yorsan lor peyniri
Ceviz cok az

Yatarken magnezinc

Bu yorsan nasil bir tadi varya yag protrin oranı guzelde bozukmudur nedir zor yiyorum :(

Iyi geceler herkese

Eyvallah egemen gene ayşe kadın taraflarında olurum apart evlerde kalıcam ilk yıl sonraki sene eve çıkarıM nasip olursa tabiki de çarşı taraflarında daha çok yerli halk yaşıyormuş bea :D üj bej moduna girmek şart kızancık :D[DOUBLEPOST=1407182004][/DOUBLEPOST]
Hocam edirne de hayat nasıldı sizin gözünüzden anlatırmısınız biraz ben tıp fakültesini kazandım 6 yılım orada geçicek ilk aylar adapte süreci sonra vaGeçemiyorsun falan diyorlar :D
Tıp fakültesi diyince tüylerim diken diken oluyor.. 2 tane doktor vardı yurtta.. adamların ders notlarının yuksekligi 1.5 metre falandi sinav haftasi.. yurtta kaldim ben istasyonun orda 4 sene.. kurbağalar virakliyordu sürekli :) aysekadin taraflarinda olsaydik ve de ayrı eve ciksaydim daha sosyal olabilirdim ancak biraz katı kurallar vardı ve fiyati uygun bi yerdi ve not ortalamam 3.72 oldugundan birazda inekledim ve haftasonlari istanbula kactim son seneye kadar.. geceleri bacaya kaçıp yemek yemeye gittimiz zamanlar olurdu.. oralar sabah 3 e kadar acik.. aysekadin taraflarinda barlar var.. ve edirnede kizlar güzel.. muhendislik bolumundekiler ise bu konuda epey sanssiz tabi..

5..öğün
100gr yorsan lor peyniri
Ceviz cok az

Yatarken magnezinc

Bu yorsan nasil bir tadi varya yag protrin oranı guzelde bozukmudur nedir zor yiyorum :(

Iyi geceler herkese

Sararma yoksa sorun yoktur..

Sthammer tesekkurler hocam yeni gordum sararma yoktu yedim bi sıkıntı yok :D
------------

1.öğün:
2 yumurta cirpilmis
100gr yörsan lor peyniri
3 dilim kepekli ekmek

2.öğün;
300gr makarna pismis
50gr yogurt

Megadyn multivitamin 1 tb

Antrenman oncesi:
5gr kreatin monohidrat
1 olcek hardline noxx5

Antrenm:biceps-triceps detaylar icin antrenman gunlugunde requ ile olan gunlugumuzde yazdıklarıma bakabilirsiniz
BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman sonu:

3.ogun:cheat-meal
1 steakhouse menu
1 cheeseburger
1 ayran

Aksam ogununu henuz yemedim paylasirim aksama detaylari.protein tozu alicam ama kararsizim scivation whey nasildir losin bcaa vs var iceriginde
Daha once ultimate universal nitrotech optimum hardline bunlari kullandim .wheyden bi etki beklemem ama gelisimimim en zirve oldugu nokta ultimate kullandigim donemdi ya ultimate alicam ya scivation yada sizin onerdiginiz baska biseu varmi önerisi olan yardimci olursaniz sevinirim.
Birde xtend scivation bcaa alicam para kalirsada biseyler eklerim herkese iyi gunler..

4.öğün:
1 kucuk kase vanilyali dondurma

5.öğün:
Soğanlı etli yahni (100 150gr tavuk gogsu,100 gr kadarda diger bolgeleri tavugun)
250gr makarna
Salata

Cheat-day oldu bugün, cheatleri artik kol gunu rutınin son gunu yapicam tabi her zaman hamburger degil daha hafif seylerle yaparim.makrolar fotoğraftaki gibidir fazla oldu haliyle, goruntulenme 10.000 olmus bilmiyorum oyle girip kotuymus mu diyolar ama yinede tiklaniyo demek ki tesekkurler herkese, antrenman gunlugunede beklerim bu arada bundan onceki mesajimda sordugum sorulara bi bakarsaniz fikri olan varsa dinlerim iyi geceler..
hesegu4u.jpg

Xtend i bir dene güzel oluyor antreman sırasında içmek ancak enerji felan veriyor diyenler oluyor sadece bcaa işte ama en azından güzel tadı var :) megadyn yerine supradyn all Day alabilirsin şimdi içeriği geliştirilmiş megadynden daha iyidir 21 lira olması lazım Omega 3 kullanabilirsin forumda bir arkadas Çeviri yapıyor balık yağı hakkında videosu var izlemeni tavsiye ederim alacaksan solgar markasından başka alma birde antreman öncesi alınan nox lardan alabilirsin. Bunları yazıyorum sana fikir vermek amacıyla farkındayım bunlar birer motivasyon Kaynakları aynı zamanda ancak benim şahsi fikrim senin çok güzel beslendiğin kendimden bahsedecek olursam günde 100 gr proteini geçmekte zorlanıyorum ancak tabiki bu bahane değil paran varsa al kullan dene fikir sahibi ol neymiş ne değilmiş öğren sende göreceksin ki farkı yaratanlar bunlar değil ama aklına yatani al dene :)

Back
Yukarı