Lorethlorien
Üye
cutting e başladın mı işlem tamamdir
tebrikler güzel vücut

Cok tesekkurler mert sagolasin inşallah oyle olucakcutting e başladın mı işlem tamamdirtebrikler güzel vücut
cutting e başladın mı işlem tamamdirtebrikler güzel vücut
Duzelmeler basladi sogutmuyorum vallaegemen baya iyi gelişme yapmışsın göğüslerin fotoğrafını cekerken ilk soğutuyonmu yoksa düzelmelermi başladı![]()
çok teşekkür ederim abla devam motivasyonum yüksek her zaman umarım kaybetmem takipteyim bende siziİyi gidiyorsun Egemen, motivasyonunu kaybetme.
geçmiş olsun inşallah düzelir haber ver mutlakagüzel güzel gidiyon biz slklık yaptık sakatladık 3 aydır belim agrıyor ramazan başından beri dinleniyorum egzersizler yapıyorum 1 haftalına köye gittim köyde hergün denize girdim yüzmeden cktıktan sonra belim sanki ağrı yokmus gibi oluyor yüzme iyi geliyor suan belim agrımıyor ama içerde bi sıkışma var ağrılar geri gelirse randevu alcam direk en son çare fitness bırakcam yüzmeye başlicam
Bsn nox kullanmıştım hafif bir kıpırtı olmuştuyani çok bir şey bekleme.
Artık ucuz supplementleri tercih etmek istediğimden dolayı Dymatize BCAA Complex 5050 buna bak derim![]()
Casein belki kullanabilirsin gece yatarken
Gerisi sana ve önerilere kalmış.
Spor çantası da böyle bir şey tercih edebilirsin. Nike Erkek Çanta 516578304 | Boyner
Bsn nox kullanmıştım hafif bir kıpırtı olmuştuyani çok bir şey bekleme.
Artık ucuz supplementleri tercih etmek istediğimden dolayı Dymatize BCAA Complex 5050 buna bak derim![]()
Casein belki kullanabilirsin gece yatarken
Gerisi sana ve önerilere kalmış.
Spor çantası da böyle bir şey tercih edebilirsin. Nike Erkek Çanta 516578304 | Boyner
yok biliyorumda en azından bunu ön tarafa alma şansı falan var diğerini çıkarması zor ama haklısınız görerek almak lazım burdaki mağazalrada bi bakıcamBu çanta yanlız sırt çantasından 2 3 kat büyüktür yine ona buna çarpar görerek al istersen![]()
Kaç kiloyla yapıyorsun?Antrenman:bacak
Squat 15 12 10 8
Leg press 15 12 10 10
Leg extension 3x15
Leg curl 3x15
Add abd abductor 3x15 hem ice hem disa
Seated kalf raise, leg press kalf ile super set 3x15 3x20
Antrenman cok iyiydi bayram nedeniyle bacagi gecmistim bugun zor ciktim merdivenleri titiriyodu resmen bacaklarim pantolonda zor oldu neyse ki otobus beklemek zorunda kalmadim arkadasim ile babasi gelmişti arabayla biraktilar iyi oldu
Beslenmeyi aksama paylasicam iyi gunler herkese antrenman gunlugu bolumunde requ ile gunlugumuz var oradanda sadece antrenmanlari paylasiyorum takip edebilirsiniz ederseniz sevinirim yanlislarim doğrularım nedir ne degildir bilmek isterim gorusmek uzere..
Squat bar dahil 75kgKaç kiloyla yapıyorsun?