egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

1.öğün:
4 cirpilmis yumurta
Menemen
160gr tam bugday ekmegi
260gram haslanmis patates

Multivitamin megadyn 1tb

2.öğün:
2 avuc antep fistigi
1 avuc findik

1 bardak ice tea ile birlikte 5gr kreatin monohidrat

3.öğün:
210gram duru kepekli bulgur
2 domates
2 salatalik
100gr yogurt
Biraz nane
Optimum gold whey protein tozu 1 ölçek

4.öğün:
100gr ton baligi
120gr tam buğday ekmeği
200gr menemen
2 bardak ev yapimi ayran
Patatesli salata biraz

Yatarken magnezinc

Yag:118
Karb:397
Protein:170
Kalori:3284

Yarin omuz antrenmani var bugun boyleydi herkese iyi aksamlar..

1 sorum olucak gogus programom kotumu sizce az once gördüm biri yazmis 2 fly hareketi olmaz diye neden farkli yerlere vuruyor ama yardimci olurmusunuz
Bench press
Flat bench dumb fly(bazen cable crossover
Incline dumb press
Incline dumb fly

egemen baya iyi gelişme yapmışsın göğüslerin fotoğrafını cekerken ilk soğutuyonmu yoksa düzelmelermi başladı :D
Duzelmeler basladi sogutmuyorum valla :D
Cok tesekkur ederim

güzel güzel gidiyon biz slklık yaptık sakatladık 3 aydır belim agrıyor ramazan başından beri dinleniyorum egzersizler yapıyorum 1 haftalına köye gittim köyde hergün denize girdim yüzmeden cktıktan sonra belim sanki ağrı yokmus gibi oluyor yüzme iyi geliyor suan belim agrımıyor ama içerde bi sıkışma var ağrılar geri gelirse randevu alcam direk en son çare fitness bırakcam yüzmeye başlicam

güzel güzel gidiyon biz slklık yaptık sakatladık 3 aydır belim agrıyor ramazan başından beri dinleniyorum egzersizler yapıyorum 1 haftalına köye gittim köyde hergün denize girdim yüzmeden cktıktan sonra belim sanki ağrı yokmus gibi oluyor yüzme iyi geliyor suan belim agrımıyor ama içerde bi sıkışma var ağrılar geri gelirse randevu alcam direk en son çare fitness bırakcam yüzmeye başlicam
geçmiş olsun inşallah düzelir haber ver mutlaka :([DOUBLEPOST=1407010106][/DOUBLEPOST]arkadaşlar 500tl civarı bütçem supplement önerilerinizi söyleyebilir misiniz aklımdakiler
cellucor c4 preworkout
xtend bcaa

bunlar var şimdilik kreatin monohidrat kullanıyorum zaten protein tozu ve noxxta kullanıyorum bcaa yı definisyonda mı tercih etmeliyim sizce bulkta gerek varmıdır ? noxxtan bi enerji artışı göremedim cellucor nasıl acaba parayı çöpe atmak istemiyorum en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum birde spor çantası tavsiyeniz varsa iyi olur teşekkür ederim..not:hepsini harcamama gerekk yok ama önerdiginiz varsa 500ü biraz geçebilir fiyat,beslenme için ayırdığım para ayrı

Son düzenleme:
Bsn nox kullanmıştım hafif bir kıpırtı olmuştu :D yani çok bir şey bekleme.
Artık ucuz supplementleri tercih etmek istediğimden dolayı Dymatize BCAA Complex 5050 buna bak derim :D
Casein belki kullanabilirsin gece yatarken :)
Gerisi sana ve önerilere kalmış.
Spor çantası da böyle bir şey tercih edebilirsin. Nike Erkek Çanta 516578304 | Boyner

Artık ucuz supplementleri tercih etmek istediğimden dolayı Dymatize BCAA Complex 5050 buna bak derim :D
Spor çantası da böyle bir şey tercih edebilirsin. Nike Erkek Çanta 516578304 | Boyner

Cok cok tesekkurler dikkate alicam onerilerinizi :) bsn de vardi aklimda unuttum yazmayi sagolun canta guzelmis sirt cantasiyla gitmekten biktim otobuste carpiyo saga sola okadar dikkat etmeme ragmen :)

Bu çanta yanlız sırt çantasından 2 3 kat büyüktür yine ona buna çarpar görerek al istersen :-)

Bu çanta yanlız sırt çantasından 2 3 kat büyüktür yine ona buna çarpar görerek al istersen :)
yok biliyorumda en azından bunu ön tarafa alma şansı falan var diğerini çıkarması zor ama haklısınız görerek almak lazım burdaki mağazalrada bi bakıcam :D?

Merhaba arkadaslar, simdi antrenmanimi paylasicam.Bugun omuz calistim.

Seated lateral raises 4x12(son set drop set 12 12 12)
Wide grip upright row 4x12 son set drop set 12 12 12)
Dumbell shoulder press 12 10 10 8
Rear delt raise 3x12

Yine verimli gecti antrenmanim bu omuz antrenmanimdan cok memnin kaldim fakat haftaya drop uygulamiycam sonucta kaslari soka ugratmak icin yapilir genelde her hafta yapilmasi yanlis olabilir diye haftaya normal devam edicem.

Beslenme detaylarini aksama paylasirim iyi aksamlar herkese.Antrenman günlüğü bolumune requ ile ortsk gunluk actik antrenmanlari yarindan itibaren orada da paylasmaya basliycam tesekkurler okudugunuz icin gorusmek uzere..

1.öğün:
200gr kepekli bulgur
1 domates
1 salatalik
10 zeytin
5 kucuk yumurta cirpilmis
100gr sek light kasar peyniri

Multivitamin megadyn 1 tb

antrenman oncesi:
5gr kreatin monohidrat
1 olcek hardline noxx5 1 cay kasigi turk kahvesi ile

Antrenman sonrasi:
1 olcek optimum gold whey protein tozu

2.öğün:
200gr kepekli makarna
100gr ton baligi
Ketcap biraz
1 bardak ice tea

3.öğün:
15 findik
3 antep fistigi

4.ogun:
*****2 kucuk baklavacik :)
150gr pirinc pilavi
300gr tavuk eti yaklasik..
Sehriyeli domates corbasi tavuk suyuna
1 bardak ev yapimi ayran
Kucuk 1 dilim kepek ekmegi

Yatarken magnezinc

Beslenme boyleydi yarin bacak antrenmani var herkese iyi aksamlar..

4unemaqa.jpg

Antrenman:bacak

Squat 15 12 10 8
Leg press 15 12 10 10
Leg extension 3x15
Leg curl 3x15
Add abd abductor 3x15 hem ice hem disa
Seated kalf raise, leg press kalf ile super set 3x15 3x20

Antrenman cok iyiydi bayram nedeniyle bacagi gecmistim bugun zor ciktim merdivenleri titiriyodu resmen bacaklarim pantolonda zor oldu neyse ki otobus beklemek zorunda kalmadim arkadasim ile babasi gelmişti arabayla biraktilar iyi oldu:)
Beslenmeyi aksama paylasicam iyi gunler herkese antrenman gunlugu bolumunde requ ile gunlugumuz var oradanda sadece antrenmanlari paylasiyorum takip edebilirsiniz ederseniz sevinirim yanlislarim doğrularım nedir ne degildir bilmek isterim gorusmek uzere..

Antrenman:bacak

Squat 15 12 10 8
Leg press 15 12 10 10
Leg extension 3x15
Leg curl 3x15
Add abd abductor 3x15 hem ice hem disa
Seated kalf raise, leg press kalf ile super set 3x15 3x20

Antrenman cok iyiydi bayram nedeniyle bacagi gecmistim bugun zor ciktim merdivenleri titiriyodu resmen bacaklarim pantolonda zor oldu neyse ki otobus beklemek zorunda kalmadim arkadasim ile babasi gelmişti arabayla biraktilar iyi oldu:)
Beslenmeyi aksama paylasicam iyi gunler herkese antrenman gunlugu bolumunde requ ile gunlugumuz var oradanda sadece antrenmanlari paylasiyorum takip edebilirsiniz ederseniz sevinirim yanlislarim doğrularım nedir ne degildir bilmek isterim gorusmek uzere..
Kaç kiloyla yapıyorsun?

Kaç kiloyla yapıyorsun?
Squat bar dahil 75kg
Leg press 94kg
Leg extension 57
Leg curl 51
Abd add abductor 57
Seated kalf raises 60kg
Leg presste kalf 64kg

Bu sekilde hepsi :)

1.öğün:
5 cirpilmis yumurta
100gr sek light kasar peyniri
4 dilim kepek ekmegi
200gr filiz kepekli makarna

Multivitamin megadyn 1tb

antrenman oncesi:
5gr kreatin monohidrat
1 olcek hardline noxx5

Antrenman sonrasi:
1 olcek optimum gold whey protein tozu

2.öğün:
100gr filiz kepekli makarna
100gr yogurt
100gr ton balığı
2 dilim kepekli ekmek
100gr yesil fasulye

3.öğün:
100gr ton baligi
***cokoprens 1 tane
Kraker 10 kadar

4.öğün:
200gr hamsi balığı
5 corba kasigi sehriyeli corba
3 dilim kepek ekmegi
Salata

Yarin biceps triceps gunu belki cheat yaparim kiz arkadasimla cikicam hem kol gunleri artik cheat yapmaya karar verdim..

Herkese iyi geceler, fatsecret makrolarini sonra paylasicam..

Back
Yukarı