Gencler bu yilki bayramda harclik durumlari nasil?taban bayram harcligi nedir?maliye bakanida bi aciklma yapmadi bu yil taban fiyat belirlemedi,benim yiyenler dayi 200 diyolar dogrumudur?yoksa beni öpmeyemi calisiyolar?![]()
Olsun abi benim gunlugum senin gunlugum mu varKendi gunlugume yazacagima seninkine yazdim![]()
Aynen kardeşimOlsun abi benim gunlugum senin gunlugum mu var![]()
3 er set oldugundan fazla degil bence ama 4 sete cıkmaSogukken cektigim bi fotograf![]()
Şimdi antrenman detaylarini paylasicam aksama da beslenme detaylarini paylasicam iyi aksamlar
Antrenman:sirt/kanat
Deadlift 15 10 8 6
Wide grip lat pulldown 12 10 10 8
Barbell row 3x12
Revers grip latpulldown 10 10 8 8
One arm dumb row 3x12
Rowing machine 3x12(son set drop set 12 12 12)
Antrenman cok iyi geçti kanat ve sirt cok iyi pump oldu.sizce 3 row hareketi fazla veya gereksiz mi ?
Simdilik bu kadar aksama beslenmeyi paylasirim gorusmek uzere tesekkurler okudugunuz icin![]()
Tamamdir o zaman tesekkur ettim row hareketlerini cok seviyorum çünkü cikartamadim programdan3 er set oldugundan fazla degil bence ama 4 sete cıkma![]()
Insallah abi aynen oyleHulk olma yolunda bulk diyosun![]()
Ayri baslik acip orada sorsan daha cok yanit alabilirsin buradada gorenler cevaplar elbetForuma yeni kaydoldum yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın boy 1.70 kilo 50 kilo alamıyorum spora 4 aydır devam ediyorum düzenli beslenemediğim için protein tozu ve karbonhidrat tozu aldım fakat bunları 1 günde öğün öğün ayırdım aldığım karbonhidrat tozu ismi
Dymatize Super Mass Gainer 5443 Gr
aldığım protein tozu ise
Hardline Whey 3Matrix 2300 Gr
ayarladığım program ise
*Sabah kalkar kalkmaz yarım ölçek karbonhidrat* tozu
320 calori 13gr protein
*Sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yarım ölçek
KARBONHİDRAT* TOZU 320 calori 13 gr protein
*ANTREMANDAN dan önce 1 ölçek ''protein tozu
86 calori 17 gr protein
*Antremandan sonra yarım ölçek *karbonhidrat tozu
320 calori 13 gr protein
*Akşam yemeğinden sonra yarım ölçek*karbonhidrattozu
320 calori 13 gr protein
*UYUMADAN ÖNCE 1 ÖLÇEK ''PROTEİN TOZU
86calori 17 gr Protein
1452 calori tozlardan
86 gr protein tecrübeli abilerim arkadaşlarım bu program sizce iyimi faydası yada zararı olurmu her ikisinide kullanıcam çünkü kilo almak istiyorum spor da duzenli yapıyorum sizce etkili olurmu