egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

çok teşekkürler @Eresbos abi ve @requ. hocam sağolun cevaplar için ve @NowFear3 sağol baktm lethe nin konusuna da :)

Bugün sırt-kanat çalıştım.

Wide grip lat pulldown 12 10 10 8
deadlift 12 8 6 5 5 (son setlerde bar elimden kayıp durdu tamamlayamadım sinir oldum 5. setide yaptım :)
close grip latpulldown 3x12
barbell row 3x12
one arm dumb row 3x12
rowing machine 3x12

-Antrenman böyleydi row hareketleri fazla mı sizce seviyorum tüm row hareketlerini cıkaramadım bi türlü birini ama baya kanatları öldürdüm pump fenaydı :)

-Akşama beslenmeyi paylaşıcam herkese teşekkürler günlüğümün izlenme sayısı 8.000 olmuş cok cok teşekkür ederim takip ettiginiz için

-yarın biceps triceps çalışıcam 26 sında salon kapalı evde omuz bacak calısırm ve bayram tatili...sonra requ abinin yazdıgı rutinden devam uygulayamadım bu hafta tam cünkü salon kapanıcak bayram dolayısıyla

1.öğün 08.00:
4 cirpilmis yumurta
100gr lor peyniri
2 buyuk dilim tam bugday ekmegi

2.ogun 11.00:
50gr kadar tavuk gogsu
Patates havuc

3.ogun 14.30:
Acili Et dürüm
Ayran 200ml

(3 saat uyudum toplam cok enerjim yoktu yedim kendime geldim)

Antrenman oncesi
Kreatin monohidrat 5gr
Hardline noxx5 1olcek

Antrenman sonu:
1olcek optimum whey protein tozu

4.ogun18.30

1 avuc badem
104 gr ton baligi

19.30:
Multivitamin megadyn 1tb

5.ogun 21.00
1 kase tarhana corbasi
104 gr ton baligi
200 gr kadar kepekli bulgur
4-5 kasik yogurt
1 dilim yam bugday ekmegi
Cok az yumurtasiz menemen

22.30
Arkadaslarla disardaydik turk kahvesi sekersiz

Yatarken magnezinc 1 adet

Beslenmem bu sekildeydi, yarin biceps triceps calisicam herkese iyi geceler..dolapta dondurma duruyo umarim yemem :)

iyi günler arkadaşlar antrenmanımı paylaşıcam sizlerle,akşamada beslenme detaylarını paylaşıcam.

Antrenman:Biceps-Triceps

5dk basketbol

z barbell curl 3x12
scot one dumbell curl 3x10
alternation dumbell curl 12 10 10 8
stop-up hammer curl 3x12

reverse pushdown 3x12 (son set drop set 12 12 12 şeklinde ve arka kol yandı bağırıcaktım acıdan :D
rope pushdown 12 10 10 8
one dumbell triceps extension 3x10
bench dips 3x12

-Antrenman böyleydi bicepste pump iyiydi fakat diğer antrenmanlara kıyasla sanki biraz az pump oldu kollar nedense ayın 10unda antrenman programım degişicek nasıl olucak merak ediyorum.
Triceps süperdi dedigim gibi drop set işi bitirdi mükemmel kasıldı..

-çıkışta çocuğun biri arabayla döndü eve acilen ehliyet almam lazım otobüsler cekilcek gibi degil gerçekten antrenman güzel fakat hazırlanması ve otobüsten nefret ediyorum sıcak ve çantam çarpsa hemen laf ediyolar

-Bu arada facebook üzerinden ve twitter ekleyenler var soru sormak için 4-5 tane yardımcı oldugum kişi var ikisi şuan cok memnun oldugunu söyledi ve degişimi gözlemledigini ilerleyen zamanlarda onlarında degişimini burda paylaşırım.yanlış anlamayın kendimi personal trainer falan zannetmiyorum haddime degil asla :D sadece kilo verirken bilinçlendim ve bişeyler kaptım yardımcı oluyorum ve olumlu tepkiler aldım tabiki parayla degil.bunuda anlatmak istedim öyle

iyi akşamlar herkese akşama beslenme detaylarını paylaşıcam

iyi günler arkadaşlar antrenmanımı paylaşıcam sizlerle,akşamada beslenme detaylarını paylaşıcam.

Antrenman:Biceps-Triceps

5dk basketbol

z barbell curl 3x12
scot one dumbell curl 3x10
alternation dumbell curl 12 10 10 8
stop-up hammer curl 3x12

reverse pushdown 3x12 (son set drop set 12 12 12 şeklinde ve arka kol yandı bağırıcaktım acıdan :D
rope pushdown 12 10 10 8
one dumbell triceps extension 3x10
bench dips 3x12

-Antrenman böyleydi bicepste pump iyiydi fakat diğer antrenmanlara kıyasla sanki biraz az pump oldu kollar nedense ayın 10unda antrenman programım degişicek nasıl olucak merak ediyorum.
Triceps süperdi dedigim gibi drop set işi bitirdi mükemmel kasıldı..

-çıkışta çocuğun biri arabayla döndü eve acilen ehliyet almam lazım otobüsler cekilcek gibi degil gerçekten antrenman güzel fakat hazırlanması ve otobüsten nefret ediyorum sıcak ve çantam çarpsa hemen laf ediyolar

-Bu arada facebook üzerinden ve twitter ekleyenler var soru sormak için 4-5 tane yardımcı oldugum kişi var ikisi şuan cok memnun oldugunu söyledi ve degişimi gözlemledigini ilerleyen zamanlarda onlarında degişimini burda paylaşırım.yanlış anlamayın kendimi personal trainer falan zannetmiyorum haddime degil asla :D sadece kilo verirken bilinçlendim ve bişeyler kaptım yardımcı oluyorum ve olumlu tepkiler aldım tabiki parayla degil.bunuda anlatmak istedim öyle

iyi akşamlar herkese akşama beslenme detaylarını paylaşıcam
Aynen izmirde de otobus sistemini degiştirdiler, işkence otobüs allahtan homegym'ciyiz :D

Aynen izmirde de otobus sistemini degiştirdiler, işkence otobüs allahtan homegym'ciyiz :D
valla hocam ev cok iyi gerçekten :( yarın bende omuzu evde calısıcam özledim evde calısmayı zaten :D
evden cıkması dert supplementleri iç saçını yıka dişini fırçala bilmemne otobüs ayrı dert baya zor oluyo sıcaklarda :)

valla hocam ev cok iyi gerçekten :( yarın bende omuzu evde calısıcam özledim evde calısmayı zaten :D
evden cıkması dert supplementleri iç saçını yıka dişini fırçala bilmemne otobüs ayrı dert baya zor oluyo sıcaklarda :)
Kahveni iç, atleti çıkar, şort giy bi tane xxl rahat rahat :D idman bitsin iç proteini, basit şekeri, al duşunu, dinlen :D

1.öğün
4 yumurta cirpilmis
1 buyuk dilim tam bugday ekmegi
120gr ev yapimi lor peyniri
200gr kepekli bulgur
1 domates 1 salatalik
3 zeytin

Megadyn multivitamin 1 tb

Antrenman oncesi:
5gr kreatin monohidrat
1 olcek hardline noxx5

Antrenman sonrasi:
1 olcek optimum whey protein tozu

2.öğün:
2 kase tavuk suyuna sehriyeli corba
1 dilim tam bugday ekmegi
150 gr kepekli bulgur
2 domates 2 salatalik
200gr tavuk göğsü
Biraz karpuz
Mayonez biraz

3.öğün:
20 badem
ajeba6at.jpg

Boyle bisey yedim arasinda karamel mi anlamadim oyle bisey var yurtdisindan biri vermisti adi ne bunun acaba varmi bilen :D

3.ogunu yemedim bu sekilde olucak.2 ogun yiyebildim gec kalktigim için ama kaloriyi makrolari ayarladim sorun olmadi makrolar bu sekilde herkese iyi aksamlar tesekkurler okudugunuz icin..
sytesy3e.jpg

Bu arada hocam demene gerek yok, zira yaş olarak pek bir fark yok aramızda :D hatta aynı galiba 96'lıyım ben :D
Hmmmmmmm ben baya buyuk olarak dusunmustum nedense kafamda oyle kurmuşum evet ayniymis bende 96 :D

Vallaha benim de öyle kurdugum kişiler var malum yaş belli olmayınca :D bu arada said ismim :)
Aynen oyle valla :D benimde egemen nicktende belli olucagi gibi memnun oldum :) squat icin rack ne durumda aklimdaydi soriyim dedim.

Back
Yukarı