egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Göğüs antrenmanindan selamlar..
gajume2e.jpg

Görüntü kalitesw.ixin ozur.ellerim titriyo partnerde yok :D

Bence bulka devam et zira bel ince iyice hacimlenip, sonra saglam bir cut ile müthış bir vucut cıkar :D
Tesekkurler hocam bulka devam 2 3 ay daha sonra sonuca bakicam aslında yan durdum diye inci cikti pek incw sayilmaz ama yinede bulka devam :D

Antrenmani simdi paylasiyorum aksama beslenme detaylarini yazicam arkadaslar..

Bos bar ile isinma

Bench press 12 10 10 8
Cable fly 3x12
Incline dumb press 12 10 10 8
Incline dumb fly 3x12

Super bi antrenman oldu h&m den atlet aldirdim bi abime sağolsun gönderdi kargoyla cok begendim 4 5 tane aldim istediğim tarzda edirnede yok malesef :D
Neyse cable fly koydum bu sefer.bu dumn flydan daha etkili olduğunu gordum açıkçası mukemmel sikistiriyo göğüsü fakat bulkta hani daha cok dumbellarla calisilir gibi duydum sanki okudum boyle.bisey var mi cable ile calismak definisyon dami onemli ? Bilen ve okuyan varsa yanitlarsa se vinirim cunku programa artik flat dumb fly yerine bunu koyucam harika hissettm gogusu.enerjim yerindeysi gecmis donemlere gore kilo yavss yavas artiyo 1 hareker daha yapasim vardi ama gogus bitmisti gercekten :)
Ayrica gogusu tek gune almak akillica oldu daha iyi odaklandim verimli gecti..

Aksama beslenmeyi paylasirim iyi gunler herkese..

1.öğün:
4 yumurta
100gr kahvaktilik lor
2 dilim borek

2.ogun:
100gr kepekli bulgur
Tavuk gogsu 50gr kadar
2 kofte

Antrenman oncesi
Kreatin monohidrat 5gr
Hardline noxx5 1 olcek

Antrenman sonrasi
1olcek optimum whey protein tozu

3.ogun:
100 gr kepekli bulgur
104 gr ton baligi

4.ogun:
1 kase tarhana corbasi
4 dilim tam bugday
Mamzana (patlixandan yapili salafa kirmizi biberli falan)
104gr ton baligi
Patates yemegi 1 tabak

Multivitamin megadyn 1 tb
26sindan 30una kadar bayramda yani salon kapali benim içinde 4 gun ara olucak off gun yapmam heralde kapanana kadar yoksa eksik kalicak rutin :D

kahvaltılık lor hangi marka ? zira yağ oranına dikkat et bazılarının proteinin 2 katı kadar yağı oluyor :D
Valla hocam yagli gibi geldi banada ama yedim valla peynir yoktu evde markasi edirneden bi marka nurlu diye üzerinde yazmiyo protrin yag vs muhtemelen yagi yuksekti yedik bikere :D

Valla hocam yagli gibi geldi banada ama yedim valla peynir yoktu evde markasi edirneden bi marka nurlu diye üzerinde yazmiyo protrin yag vs muhtemelen yagi yuksekti yedik bikere :D
bitir de ziyan olmasın değiştirirsni sonra :D

Sahur 3.30:
2 tam yumurta 2 beyaz 4 toplam
100gr lor peyniri
2 buyuk dilim tam bugday
100 gr yulaf ezmesi
Süt
1 olcek optimum whey protrin tozu
5gr kreatin monohidrat
2 domates
10 zeytin
Megadyn multivitamin 1 tb

Sahur 3.30:
2 tam yumurta 2 beyaz 4 toplam
100gr lor peyniri
2 buyuk dilim tam bugday
100 gr yulaf ezmesi
Süt
1 olcek optimum whey protrin tozu
5gr kreatin monohidrat
2 domates
10 zeytin
Megadyn multivitamin 1 tb
İdman var mı yarın ?

İdman var mı yarın ?
Hocam kararsizim valla simdi yapmazsam 26sinda salon kapaniuo bikac bolge eksik kalicak nasil olcak bulamadim :D

Aslinda yapabilcek durumdaysam gidicem sirt var yarin sizinde fikriniz onemli

Hocam kararsizim valla simdi yapmazsam 26sinda salon kapaniuo bikac bolge eksik kalicak nasil olcak bulamadim :D

Aslinda yapabilcek durumdaysam gidicem sirt var yarin sizinde fikriniz onemli
İftardan sonra gidebilirsin acıksa ama bence idmanını yapıp daha çok kadir gecesi olarak geçirmeliyiz. Allahtan yarın omuz var benim yoksa idman yapmazdım omuzu kısa sürede bitirip, maneviyat ile gecirmeyi planlıyorum geceyi :)

İftardan sonra gidebilirsin acıksa ama bence idmanını yapıp daha çok kadir gecesi olarak geçirmeliyiz. Allahtan yarın omuz var benim yoksa idman yapmazdım omuzu kısa sürede bitirip, maneviyat ile gecirmeyi planlıyorum geceyi :)
Haklisiniz hocam o konudada biseyler dusunuyorum tabi :) iftardan sonra 11de kapaniyo salon yetismem zor biraz iftara yakin giderim belki ac gitmek performans harici biseyi etkilemez.herhalde :)

Back
Yukarı