Tesekkurler hocam bulka devam 2 3 ay daha sonra sonuca bakicam aslında yan durdum diye inci cikti pek incw sayilmaz ama yinede bulka devamBence bulka devam et zira bel ince iyice hacimlenip, sonra saglam bir cut ile müthış bir vucut cıkar![]()
Göğüs antrenmanindan selamlar..
![]()
Görüntü kalitesw.ixin ozur.ellerim titriyo partnerde yok![]()
Ahaha estafurullah abi senin kadar olmasakta tesekkur ederimHayyyy, maşşallaaahh,koç koooç,sendeki bel bende olsa aah aahh![]()
kahvaltılık lor hangi marka ? zira yağ oranına dikkat et bazılarının proteinin 2 katı kadar yağı oluyorAhaha estafurullah abi senin kadar olmasakta tesekkur ederim![]()
Valla hocam yagli gibi geldi banada ama yedim valla peynir yoktu evde markasi edirneden bi marka nurlu diye üzerinde yazmiyo protrin yag vs muhtemelen yagi yuksekti yedik bikerekahvaltılık lor hangi marka ? zira yağ oranına dikkat et bazılarının proteinin 2 katı kadar yağı oluyor![]()
bitir de ziyan olmasın değiştirirsni sonraValla hocam yagli gibi geldi banada ama yedim valla peynir yoktu evde markasi edirneden bi marka nurlu diye üzerinde yazmiyo protrin yag vs muhtemelen yagi yuksekti yedik bikere![]()
T - shirt paslarsan sevinirimGöğüs antrenmanindan selamlar..
![]()
Görüntü kalitesw.ixin ozur.ellerim titriyo partnerde yok![]()
H&M den aldim yani aldirdim forumdan tanidigim bi abi sagolsun kargoyla gonderdi 4 5 tane aldim cok guzel aradigim tarzdaT - shirt paslarsan sevinirim![]()
Adresi veriyom sende bana yollaH&M den aldim yani aldirdim forumdan tanidigim bi abi sagolsun kargoyla gonderdi 4 5 tane aldim cok guzel aradigim tarzda![]()
Ahaha vermiycem diyen kadina bagliycam simdiAdresi veriyom sende bana yolla)
Ahahha güldürdünAhaha vermiycem diyen kadina bagliycam simdi)
İdman var mı yarın ?Sahur 3.30:
2 tam yumurta 2 beyaz 4 toplam
100gr lor peyniri
2 buyuk dilim tam bugday
100 gr yulaf ezmesi
Süt
1 olcek optimum whey protrin tozu
5gr kreatin monohidrat
2 domates
10 zeytin
Megadyn multivitamin 1 tb
Hocam kararsizim valla simdi yapmazsam 26sinda salon kapaniuo bikac bolge eksik kalicak nasil olcak bulamadimİdman var mı yarın ?
İftardan sonra gidebilirsin acıksa ama bence idmanını yapıp daha çok kadir gecesi olarak geçirmeliyiz. Allahtan yarın omuz var benim yoksa idman yapmazdım omuzu kısa sürede bitirip, maneviyat ile gecirmeyi planlıyorum geceyiHocam kararsizim valla simdi yapmazsam 26sinda salon kapaniuo bikac bolge eksik kalicak nasil olcak bulamadim
Aslinda yapabilcek durumdaysam gidicem sirt var yarin sizinde fikriniz onemli
Haklisiniz hocam o konudada biseyler dusunuyorum tabiİftardan sonra gidebilirsin acıksa ama bence idmanını yapıp daha çok kadir gecesi olarak geçirmeliyiz. Allahtan yarın omuz var benim yoksa idman yapmazdım omuzu kısa sürede bitirip, maneviyat ile gecirmeyi planlıyorum geceyi![]()