egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

1.öğün 13.00:
4 yumurta kiymali yumurta
50gr peynie
2 dilim yam bugday
2 dilim kepekli ekmek
Erik hosafi 1 bardak

16.00 multivitamin megadyn

Bu hafta bacagi gecicem heralde bugunde gidemedim salona yarin gidicem ama yeni rutine geçiş yaparim belki bacagi atlamakta huzursuz etti acikcasi belki göğüs bacak calisirim oda degisim olucak :)

Kreatin monohidrat 5gr
1 olcek optimum whey
Bunlari icicem birazdan aksama misafirlikte olucam iftarda aksam ogununu paylsicam aksama iyi gunler herkese

1.öğün 13.00:
4 yumurta kiymali yumurta
50gr peynie
2 dilim yam bugday
2 dilim kepekli ekmek
Erik hosafi 1 bardak

16.00 multivitamin megadyn

Bu hafta bacagi gecicem heralde bugunde gidemedim salona yarin gidicem ama yeni rutine geçiş yaparim belki bacagi atlamakta huzursuz etti acikcasi belki göğüs bacak calisirim oda degisim olucak :)

Kreatin monohidrat 5gr
1 olcek optimum whey
Bunlari icicem birazdan aksama misafirlikte olucam iftarda aksam ogununu paylsicam aksama iyi gunler herkese
Bacağı sıkıştır bir yere boş geçmek olmaz :) zaten bizim yaptigimiz en büyük yanlış bacağı es geçmek ben spora gittiğim ilk 3 ay bacak zar zor çalışıyordum , yanlışımı anladım şükür geç oldu ama yine idare eder :)

Bacağı sıkıştır bir yere boş geçmek olmaz :) zaten bizim yaptigimiz en büyük yanlış bacağı es geçmek ben spora gittiğim ilk 3 ay bacak zar zor çalışıyordum , yanlışımı anladım şükür geç oldu ama yine idare eder :)
şuana kadar hiç geçmedim ama 2gündür gidemedim kafam karıştı sana sorıyım bari yazmışken fikrini söyelrsen iyi olur :) yarın sadece bacakmı çalışıyım yoksa bacak göğüs mü ?
yoksa bacak calısıp salı günüde yeni rutine geçişmi yapıyım ? :D

şuana kadar hiç geçmedim ama 2gündür gidemedim kafam karıştı sana sorıyım bari yazmışken fikrini söyelrsen iyi olur :) yarın sadece bacakmı çalışıyım yoksa bacak göğüs mü ?
yoksa bacak calısıp salı günüde yeni rutine geçişmi yapıyım ? :D

Normalde göğüs bacak biraz dengesiz ama atlamak olmaz bence yap derim. Bitirip yeni rutine geçmen daha mantıklı

Normalde göğüs bacak biraz dengesiz ama atlamak olmaz bence yap derim. Bitirip yeni rutine geçmen daha mantıklı
teşekkürler yarın bacak calısıcam sonra salı da göğüs ile başlayan rutine geçicem requ yazmıştı cok sağol fikrin için o zaman yarın bacak günü :D

2.öğün et doner ayran
3.ogun 21.00:
1 kse domates corbasi
3 dilim kepek ekmegi
Karniyarik
6 kofte
Pilav
Patates
Yogurtlu biber
Salata cesitleri..

Bugun off gundu yarın bacak..
Masada yine protein tozu konusu acildi yok ilac olum haberleri falan da agzimi acmadim konustular sadece zor tuttum kendimi konussam kirilcaklar cunku sinirleniyorum hemen neyse bisey demedim.ilac olmadigini anlayamıyolar neyse saglik olsun :)

Iyi aksamlar herkese

2.öğün et doner ayran
3.ogun 21.00:
1 kse domates corbasi
3 dilim kepek ekmegi
Karniyarik
6 kofte
Pilav
Patates
Yogurtlu biber
Salata cesitleri..

Masada yine protein tozu konusu acildi yok ilac olum haberleri falan da agzimi acmadim konustular sadece zor tuttum kendimi konussam kirilcaklar cunku sinirleniyorum hemen neyse bisey demedim.ilac olmadigini anlayamıyolar neyse saglik olsun :)

Iyi aksamlar herkese
Valla haklısın artık sıkıyor bu supplement konusu ailelerin yüz kere söyledim anlamadiklari için artık konuşmuyorum :) en son ölürüz daha diyom geciyom , ama bu sıralar acamiyorlar konuyu çünkü çabuk sinirleniyirum :))

2.öğün et doner ayran
3.ogun 21.00:
1 kse domates corbasi
3 dilim kepek ekmegi
Karniyarik
6 kofte
Pilav
Patates
Yogurtlu biber
Salata cesitleri..

Iyi aksamlar herkese
Valla haklısın artık sıkıyor bu supplement konusu ailelerin yüz kere söyledim anlamadiklari için artık konuşmuyorum :) en son ölürüz daha diyom geciyom , ama bu sıralar acamiyorlar konuyu çünkü çabuk sinirleniyirum :))

Ne zama anliycaklae anlayia gösterirler bilmiyorum sanirim hiç bi zaman :D aciklama yapiyom yok yine bu cocuk ölmüş bak tvde falan medyadan nefret ediyorum bu yüzden :D

arkadaşlar beslenmeyeyi ayrı olarak akşama paylaşıcam antrenman detaylarını paylaşmak istedim iyi günler:

Antrenman:Bacak
squat 15 12 12 10 8
romanian deadlift 12 10 10 8 (hoca uyardı bacaklar kırılmıycak sanıyodum ben hiç cok az kırmak gerekiyo sanırım gerçi onun gösterdigi sırta vuran deadlift ama neyse bişey demedim)
leg press 3x12
leg curl 3x15
leg ext 15 15 12
abd add adductor(hemiçehemdışa) 3x15

antrenman cok verimli geçti bacaklar fena oldu hatta cıkısta pantolon zor girdi bacaklara :) ilk defa romanian deadlift ekledim ve arka bacak güzel calıstı fakat bacaklar cok az kırılarak mı yapılıcak soru işareti kaldı kafamda..

kalf çalışmadım ayrı olarak çalışcam yarın göğüs günü artık requnun örnek olarak verdigi rutine geçiş yapıyorum aşagıdaki gibi olucak :
1.gün:göğüs
2.gün:sırt
3.gün off
4.gün omuz
5.gün:biceps triceps
5.gün:Bacak
7.gün off

arkadaşlar beslenmeyeyi ayrı olarak akşama paylaşıcam antrenman detaylarını paylaşmak istedim iyi günler:

Antrenman:Bacak
squat 15 12 12 10 8
romanian deadlift 12 10 10 8 (hoca uyardı bacaklar kırılmıycak sanıyodum ben hiç cok az kırmak gerekiyo sanırım gerçi onun gösterdigi sırta vuran deadlift ama neyse bişey demedim)
leg press 3x12
leg curl 3x15
leg ext 15 15 12
abd add adductor(hemiçehemdışa) 3x15

antrenman cok verimli geçti bacaklar fena oldu hatta cıkısta pantolon zor girdi bacaklara :) ilk defa romanian deadlift ekledim ve arka bacak güzel calıstı fakat bacaklar cok az kırılarak mı yapılıcak soru işareti kaldı kafamda..

kalf çalışmadım ayrı olarak çalışcam yarın göğüs günü artık requnun örnek olarak verdigi rutine geçiş yapıyorum aşagıdaki gibi olucak :
1.gün:göğüs
2.gün:sırt
3.gün off
4.gün omuz
5.gün:biceps triceps
5.gün:Bacak
7.gün off
istersen bacak ve biceps-tricepsi degiştir. çünkü omuzda calısılır yardımcı olarak triceps hem 1 gün dinlenmiş olur hem sonraki gün off oldugu için göğüste problem cıkarmaz. bu arada kusura bakma ilk yazarken dalgınligıma gelmiş heralde şimdi düzelteyım :D

istersen bacak ve biceps-tricepsi degiştir. çünkü omuzda calısılır yardımcı olarak triceps hem 1 gün dinlenmiş olur hem sonraki gün off oldugu için göğüste problem cıkarmaz. bu arada kusura bakma ilk yazarken dalgınligıma gelmiş heralde şimdi düzelteyım :D
tamamdır düzelttim onu ozaman cok teşekkürler :D
ilk defa biceps triceps beraber calısıcam nasıl olucak acaba merak ediyorum :)

tamamdır düzelttim onu ozaman cok teşekkürler :D
ilk defa biceps triceps beraber calısıcam nasıl olucak acaba merak ediyorum :)
ben cok uzun süre göğus-sırt, biceps-triceps bütün hareketler süperset çalışmıştım antagonist kaslar oldugundan. özellikle biceps, triceps de kan sürekli kolda kaldıgı için fena pump oluyor. ister biceps bitir triceps başla, istersen arada dene süperset farklılık olsun :D

1.öğün 13.00:
4 cirpilmia yumurta
30-50gr arasi lor peyniri
70gr kadar peynir
2 dilim kepek ekmegi

Antrenman oncesi
5gr kreatin monohidrat
Hardline noxx5 1 olcek

Antrenman sonrasi 1 olcek optimum whey protein tozu

2.ogun:
200ge kadar kepekli bulgur
Domates
Yogurt 9-10 kasik

3.ogun 21.00:
1 kase tarhana corbasi
2 dilim kepek ekmegi
200gr bulgur kepekli
Salata
Tavuk göğsü 200 -300gr arasi (annem tavuk gogufsunden degisok bisey yapmis lor peyniri de vardi icinde pane gibi olmus degisik 300gr cok oldu fakat vucut nabarsa yapsin valla cok guzeldi yedim ister yaga donustursun ister kullansin :)
Erik kompostasi 1 bardak
3 kofte

Antr oncesi karb duzgun alamadim bugunluk makrolar birazdan fotograf ile paylasicam fatsecret ile hesaplanmis bacak calistim bugun.yarin gogus calisicam yeni rutin baslar iyi geceler..

are8ana3.jpg

Ne sanslisin şarj % 98 :) nox ürünlerini ne kadardır kullanıyorsun, neden kullanıyorsun , ne için kullanıyorsun , tavsiye ediyor musun :)))
Ahaha yeni cikardim sarjdan hemen azaldi :)

Noxx5 hardline kullaniyorumda pump etkisini gordum ama enerji performans olarak bi artisini hic gormedim tamamen param bosuna gitmis hissediyorum :D tabi markayi kotulemem etkileri kisiye gore degisebiliyo ben begenmedim etkiyi daha fazla seyler bekliyodum performans acisindan bazilari yazmis aldim 1 olcek yerimde duramiyorum falan ilginc :D

Ahaha yeni cikardim sarjdan hemen azaldi :)

Noxx5 hardline kullaniyorumda pump etkisini gordum ama enerji performans olarak bi artisini hic gormedim tamamen param bosuna gitmis hissediyorum :D tabi markayi kotulemem etkileri kisiye gore degisebiliyo ben begenmedim etkiyi daha fazla seyler bekliyodum performans acisindan bazilari yazmis aldim 1 olcek yerimde duramiyorum falan ilginc :D
Öyle şeyler kullanmayı düşünmüyorum şahsen :) konusu açıldı bugün ondan sordum bi arkadaşdada karıncalanma olmuş , kolu felan uyusmus . Herkeste etkisi değişik olur

Öyle şeyler kullanmayı düşünmüyorum şahsen :) konusu açıldı bugün ondan sordum bi arkadaşdada karıncalanma olmuş , kolu felan uyusmus . Herkeste etkisi değişik olur
Aynen oyle afedersin pis mideli biriyimdir etki etmiyo kolay kolay bana :D ancak hardline bunu facebookta amino olarakta tanitmis onu anlamadim tam sanirim protein sentezinde de ise yariyo oyle.bisey

Back
Yukarı