egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Merhaba
Protein tozundan bi etki hic beklemedim kesinlikle ozel bi faydasi yok, sadece gunluk protein miktarini yukseltmek ve antrenman sonrasi icin kullaniyorum.insallah hedefine ulasirsin ben daha cok hacim bodybuilding tarzi istiyorum:) kesinlikle ev iyidir sakin bi apartmansa bagirabilirsinde :D sahsen ben salonda bagiramiyorum arada hava kaciriyorum tabi ffffff falan bazilari tissssss tisss en sinir oldugum tisssss :D
Antrenman sonrası kullansan sadece ne kadar gidiyor 2 kilo toz aşağı yukarı 1-5 ay idare ediyo mu valla üni muhabbeti var salona başlıyacaktm şimdi zaten 4 yıl yokum dedim okuyacağım şehirde başlayayım senin tercihindir kardeşim bodybuilding bendr tabi fitten kastım kuru sıska değil hard fitnes tarzı bıraz geniş omuz sert vucut aslında kendim rahatsız oluyorum alt midede yağ var oturunca hafif cıkıyor kendımı yağlı bulmak hissetmek istemiyorum ve vucut. Geliştirme. Maliyetli spor öğrenci adamı aşar zaten deli gibi yemek yrmeye alışık değilim o yüzden bu tarza yöneldim

Antrenman sonrası kullansan sadece ne kadar gidiyor 2 kilo toz aşağı yukarı 1-5 ay idare ediyo mu valla üni muhabbeti var salona başlıyacaktm şimdi zaten 4 yıl yokum dedim okuyacağım şehirde başlayayım senin tercihindir kardeşim bodybuilding bendr tabi fitten kastım kuru sıska değil hard fitnes tarzı bıraz geniş omuz sert vucut aslında kendim rahatsız oluyorum alt midede yağ var oturunca hafif cıkıyor kendımı yağlı bulmak hissetmek istemiyorum ve vucut. Geliştirme. Maliyetli spor öğrenci adamı aşar zaten deli gibi yemek yrmeye alışık değilim o yüzden bu tarza yöneldim
Haklisin maliyetlii malesef sadece spor sonrasi kullanicaksan mesela optimum 71 servis kullanıyorum buda demek oluyo ki 71 antrenman gider sana yani haftada 3 yapsann? Benim matematik bitti :)

Gene aşağı yukarı o kadar gidiyo tamam sağol edirne nasıl tercihlerimde orası da var hayat var mı
Edirne cok guzel sehir ya cok sosyal bi hayat istiyosannn pek bi sosyalligi yok (diger sehirlere gore tabi) diyebilirim hep aynı mekanlar falan tabi ortami kurunca sıkıntı olmaz :D

Bi şekilde yemeğe çalışıyorum yok yumurtaya karistiriyom sütle felan götürmeye çalışıyorum :))
Kardeşim bim de tek lor süt marka lor peyniri var fiyatı 3 lira 500 gram 100 gr 19 gram protein 1 gram yağ tadı on numara kuru kuru yediğim de oluyo ben lor sevmezdim spor insana yedirtiuor şimdi severek yiyorum tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1405728908][/DOUBLEPOST]
Edirne cok guzel sehir ya cok sosyal bi hayat istiyosannn pek bi sosyalligi yok (diger sehirlere gore tabi) diyebilirim hep aynı mekanlar falan tabi ortami kurunca sıkıntı olmaz :D
istanbuldan grlcem işin iyi yanı kız arkadaşım tıp okuyo tutarsa bende ordayım :D

Kardeşim bim de tek lor süt marka lor peyniri var fiyatı 3 lira 500 gram 100 gr 19 gram protein 1 gram yağ tadı on numara kuru kuru yediğim de oluyo ben lor sevmezdim spor insana yedirtiuor şimdi severek yiyorum tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1405728908][/DOUBLEPOST] istanbuldan grlcem işin iyi yanı kız arkadaşım tıp okuyo tutarsa bende ordayım :D
Insallah tutar guzel sehir ve rahattir insanlari ;)

Kardeşim bim de tek lor süt marka lor peyniri var fiyatı 3 lira 500 gram 100 gr 19 gram protein 1 gram yağ tadı on numara kuru kuru yediğim de oluyo ben lor sevmezdim spor insana yedirtiuor şimdi severek yiyorum tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1405728908][/DOUBLEPOST] istanbuldan grlcem işin iyi yanı kız arkadaşım tıp okuyo tutarsa bende ordayım :D
Bu hafta onu yedim zaten de yok yenmiyor :) benle alakali ya ben kahvaltiliklarla pek aram yoktur peynir felan :/

İnşallah kardeşim bakalım sen neresinde kalıyosun benim üniye yakınsa sizin salona yazılırım bende yabancısıyım
Merkez ya heryere yakın valla insallah gelirsen tanisiriz beraber antrenman yapariz :P

Bu hafta onu yedim zaten de yok yenmiyor :) benle alakali ya ben kahvaltiliklarla pek aram yoktur peynir felan :/
Valla kardeş bende yumurtadan nefret ederdim. Bir iki bir iki alıştırdım vucudu şunu düşün tadı önemlı değil faydasıönemli şimdi basıyolar şekeri gıdalara ondan tatlı geliyo bize[DOUBLEPOST=1405729246][/DOUBLEPOST]
Merkez ya heryere yakın valla insallah gelirsen tanisiriz beraber antrenman yapariz :p
Selimiye cami falan biliyorum 1-2 kere gezmeye hatunu görmeye gelmiştim saraçlar var sanırım saray bin evler o tarafları hatırlayabiliyorum :D

Valla kardeş bende yumurtadan nefret ederdim. Bir iki bir iki alıştırdım vucudu şunu düşün tadı önemlı değil faydasıönemli şimdi basıyolar şekeri gıdalara ondan tatlı geliyo bize[DOUBLEPOST=1405729246][/DOUBLEPOST]
Selimiye cami falan biliyorum 1-2 kere gezmeye hatunu görmeye gelmiştim saraçlar var sanırım saray bin evler o tarafları hatırlayabiliyorum :D
Aynen selimiye camiine cok yakin ev, salonda binevler tarafinda :D

Kıyık vardı bide orada arkadaşım kalıyodu oraya da gitmiştim edirnenin girişi sanırım çingene çok var :D arabayla gitmiştik 34 plakayı görünce atlıyolar yola ışıklarda :D
Tehlikeli yere girmissiniz :D hatta en masum yeri daha tehlikeli yerlerde var :D

Kemikçiler muhabbeti falan dönmüştü bir ara sıkıntı yok üj bejler de bizden severim davul zurna güreş ahaha :D
Ahaha aynen oyle bugun gectik ordan malzeme goturduk arabayla sen sakrak hepsi muzik sesleri falan :D :D

1.öğün 10.30:
cirpilmis yumurta(4 yumurta)
100gr peynir
200gr makarna
2 dilim uno premium cavdar ekmegi

2.öğün 13.30:
Et dürüm
200ml ayran

18.00:
1 olcek optimum whey protein tozu
5gr kreatin monohidrat

Dükkandaydim antrenmana gidemedim yanimda 1 olcek toz vardi ictim.kreatinde her zamanki gibi her gun 5gr

3.öğün 21.00:
1 kase yogurt corbasi
5 dilim tam bugday ekmegi
Mamzana (patlicanli salata burdaki adi oyle)
1 bardak ev yapimi ayran
2 tabak bezelye yemegi patatesli
104 gr ton balığı

Yemekten sonra sanki hic yememis gibiydim nedense icimden biri daha benimle beraber yiyodu :)

Bugun offgun olarsk gectim Yarın bacak calisicam.tesekkurler takip icin..

bu arada arkadaşlar son mesajı düzenleyemediğim için yeni mesaj yazıyorum kusura bakmayın.omuzlarda fena halde ağrı var herkese tavsiye ederim dün yaptığım gibi bi antrenman omuz için upright row mutlaka ekleyin ve forumdan iri omuz başları için püf noktalar konusundan hareketler düzenleyebilirsiniz ne zamandır yan omuzda böyle agrı hissetmemiştim :)

Egemen hiç boş durmamış habire yazmişşın,görmeyeli sayfaları doldurmuşun.
hoşgeldin abi tekrardan :) öyle oldu devam ediyorum paylaştım bende devam ettigim sürece beslenmeyi antrenmanları :)

Back
Yukarı