egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Konu cok uzun olduğu icin hepsini okuyamadim ,daha önce cevabini vermis olabilirsiniz ama gunde ne kadar calisiyorsunuz kac bölge kac hareket

Konu cok uzun olduğu icin hepsini okuyamadim ,daha önce cevabini vermis olabilirsiniz ama gunde ne kadar calisiyorsunuz kac bölge kac hareket
Haklisiniz uzun oldugu icin zor oluyo okumasi :D gunde 2 bolge calisiyorum.split sistem uyguluyorum.
Şu şekilde:
1.gun göğüs biceps
2.gun off
3.gun sirt triceps
4.gun off
5.gun bacak omuz
6.gun off
7.gun tekrar 1.gun bu sekilde 1 gun ara ile

Bacagi tek gune alicamda omuz tek kalicak oturtamadim tam simdilik boyle devam

Peki ornegin 1.gun toplam kac hareket yapiyirsunuz kac setten
Tesekkurler tavsiye icin sanırım oyle yapicam ikisini tek ayri gunlerde..
1.gun gogus biceps hareketlerim.ve setlerim
Bench press 12 10 10 8
Flat bench dumbell fly 3x12
Incline dumb press 12 10 10 8
Incline dumb fly 3x12

z barbell curl 3x12
Scot one dumb curl 3x10
Alternative dumb curl 12 10 8
hammer curl 3x10

(Hammer curl yerine rope hammer curl vardi ama dumbell ile daha iyi hissediyorum değiştirdim dumbell ile yapıyorum artik)

1.öğün 12.00:
çırpılmış yumurta(4yumurta)
ev yapımı lor peyniri 20-30gr
sek light kasar peyniri 100gr
1 ölçek optimum whey
1 adet uno premium çok tahıllı sandviç ekmeği
2 dilim tam buğday ekmeği

antrenman öncesi:
hardline noxx5 1 ölçek
kreatin monohidrat 5gr

Antrenman omuz bacak:
squat 5x15 12 10 8 6 (70kg tüm setler)
Leg ext 3x15
Leg curl 3x15
Walking lunge 3x10
Seated calf raise 3x30
ABD ADD machine (hem iç hem dış) 3x15

Shoulder press 12 10 8
dumbell lateral raise 10 8 8 8
Cable front raise 10 8 8 6
smith machine Barbell shoulder press 3x10

Squatta fazla hissedemedim direk 70le başlayıp hata ettim önce düşükle başlamak lazım bidaha öyle yapıcam arttırarak gidicem yinede fena değildi bacak ama artık tek güne alıcam kesin olmuyo böyle,omuzda iyiydi ikinci hareket cable lateraldi fakat dolu oldugu için dumbell lateral yaptım keşke süper set yapsaydım shoulder ile neyse iyiydi iyi verim aldım her iki bölgedede..

Antrenman sonu:
1 ölçek optimum whey protein tozu
jelibon

2.öğün 18.00:
5 yemek kaşığı kadar barbunya
100gr kadar kepekli makarna
160 gr ton balığı
2 dilim premium uno çavdarlı

3.öğün 21.00:
5-6 dilim premium uno çavdar ekmeği
1kase şehriyeli domates çorbası
havuçlu yoğurt
1 bardak ev yapımı ayran
salata
tavuk eti 100gr kadar (1 patates yanında)

fatsecret programına göre:
Yağ:89,49
Karb:383,80
Prot:222,65
Kal:3222

Bugün karb ve kalori abartmışım ama bu bacak antrenmanı için iyi bence sıkıntı yok teşekkürler takip ettiğiniz için :)

Arkadaslar bunun gibi atletleri nerde bulabilirim ya reklama girerse eger ozelden yollar misiniz internetten alisveris yapabilcegim biyer var mi edirnede alabilcegim biyer yok yada ben bilmiyorum h&m de buldum bunu oda edirnede yok internet sitesinde online satis yok.. boyle bol ama animal gold gym falan yazmayanlarindan
9apapagu.jpg

Koyduğunun laciverti var bende kaliteli ürün istanbula yolun düşerse hm ye uğra mutlaka.Bu arada bulk clean bulk gibi devam ediyorsun heralde kardio yok karb alımı yüksek

Koyduğunun laciverti var bende kaliteli ürün istanbula yolun düşerse hm ye uğra mutlaka.Bu arada bulk clean bulk gibi devam ediyorsun heralde kardio yok karb alımı yüksek
Cardio yag yakiminda dusunuyorum suan sicak havalar ve agirlik calisinca bile asiri terliyorum gerek duymuyorum karb lean bulka gore ayarlamaya çalışıyorumda bugun fazla kacti :)
H&m tavsiyen icin sagol internet alisverisi olsaydi keske artık ugrarsam istanbula falan ozaman anca :/

Tabi herkesin ideal vücut anlayışı farklıdır bazıları bulk kalmak ister her dönem ama bence cutting e başla.

Tabi herkesin ideal vücut anlayışı farklıdır bazıları bulk kalmak ister her dönem ama bence cutting e başla.
1.5 ay daha bulk kalmayi dusunuyorum daha sonra packleri gorene kadar cuttingte kalicam.yani en fazla 3 4 kilo daha alicam
Cutting icin supplement tavsiyen var mi animal pak vs gereksiz mi sence
Veya bcaa

Multivitamin seçimin daha mütevazi olsun bence eczaneden megadyn olabilir mesela.Animal pak ın değerleri çok yüksek kalorili diyetlere göre hazırlanmış.Kafein içerikli preworkout+yohimbe tavsiye ederim şuan yolda benim mr hyde+natrol yohimbe.Preworkout alırken içerik bölümü çok dikkatli oku popüler ürüne değil etkili içeriğe yatır paranı derim.

Bcaa glutamin vs hakkındaki görüşlerimi biliyorsun zaten :D

1.öğün 15.00:
4 yumurta çırpılmış
20gr lor peyniri
100 gr sek light kaşar
1 ölçek optimum whey protein tozu
6 dilim uno premium çavdar ekmeği

17.30:
5gr kreatin monohidrat

2.öğün 18.00:

Tavuk eti 70gr
tavuk göğüs eti 87gr
1 patates
uno premium çavdar ekmeği 2 dilim
kepekli makarna 80gr

3.öğün 20.00:
15gr ceviz
10gr fıstık

4.öğün 21.00:
Barbunya 7-8 yemek kaşığı
şehriyeli domates çorbası 1 kase
1 dilim çavdar ekmeği uno premium
ev yapımı 1 bardak ayran

Fatsecret programına göre makrolar:
Yağ:79,61
Karb:312,59
Prot:185,86
Kal:2703

Bugün dinlenme günüm.Yarın göğüs biceps iyi geceler herkese..

zy3ezasy.jpg

Antrenmana gidicem simdi gogus biceps var bugün takip eden varsa şöyle bi fotograf cektim şimdi paylasmak istedim sizlerle Iyi gunler

Arkadaşlar multivitamin megadyn aldım bugün eczaneden reçeteyi okumadım henüz antrenmandan yeni cıktım sayılır.kullanımı üzerine tavsiyesi olan var mı yatarken antrenman öncesi sonrası gibi ? teşekkürler birde fotoğraf attım yukarda kalabilir bakarsanız sevinirim..soğukken çekildi

1.öğün 13.00:
4 haşlanmış yumurta
1 bardak ev yapımı vişne hoşafı
1 dilim uno premium çavdar ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
95gram sek light kaşar
1 ölçek optimum whey

antrenman öncesi:
kreatin monohidrat 5gr
hardline noxx5 1 ölçek

antrenman göğüs biceps:
bench press 12 10 10 8
flat bench dumb fly 3x12
incline dumb press 12 10 10 8
incline dumb fly 3x12

z barbell curl 3x12
scot one dumb curl 3x10
alternative dumb curl 12 10 8
hammer curl 3x10

antrenman sonrası:1 ölçek optimum whey

2. öğün 18.30:
ton balığı 160gr
4 dilim uno premium çavdar ekmeği

3.öğün 21.00:
1 kase mercimek çorbası
150 gr kadar tavuk göğsü
biraz patates,havuç
salata
1.5 bardak ev yapımı vişne hoşafı
uno premium çavdar ekmeği 5 dilim
küçük 1 dilim pide sucuklu

4.öğün 22.30:
200ml kadar süt ile 50gr cicibebe (cheat)

yağ77
karb 321
prot 205
kalori 3075

16.07.2014

1.öğün 14.30:

4 yumurta çırpılmış
100gr peynir
4 dilim uno premium çavdar ekmeği
1 ölçek optimum whey

17.20:5gr kreatin monohidrat

2.öğün 17.30:
100gr tavuk göğsü
biraz patates ve havuç
2 dilim uno premium çavdar ekmeği

Konuyu kimse takip etmiyo bi ara cok iyi gidiyodu ama şuan okuyan bile yoktur muhtemelen,yinede varsa sormak isterim çok terleyen biriyim bulking yapıyorum ve yaz mevsimindeyiz bildiğiniz gibi cok su içerek bu kaybı minimuma indirbiilirmiyim kreatinde kullanıyorum ama cok terledigim için su tutumu olurmu bilemem düşünceleriniz neler? 2-3 aya zaten definisyona geçicem yağ yakıcam packleri görene kadar.Sonra kış mevsiminde yine bulka giricem.Teşekkürler.

Geç olmuş ilk öğün. Çok su da iyi değil diyorlar, 3 litre en fazla.
ramazan boyunca hep geç yatıyorum kardeşimle ps falan oynıyım derken erken uyanamıyorum ramazanda uyku düzenim berbat :D bu yüzden ilk öğün cok geçe kalıyo sıkıntı olur mu acaba kalkıp yesem yatsam mı daha iyi olur :/ 3litre iyidir bencede teşekkürler cevabınız için :)

Kalkıp yeyip sonra tekrar yatmak iyi değil. Geç yatmanda sorun sadece melatonin hormonu gece 23-5 arası salgilaniyor, sen ise o saatte uyumuyorsun, dolayısıyla o hormonu alamiiyorsun, ama kısa bir dönem için sorun olacağını sanmıyorum, bir de gencsin.

Back
Yukarı