egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

Bilmiyorum hiçbir değişiklik görmüyorum, 2 ayda haftada bir üst bölge çalışarak olmaz sanırım bayanlarda
Bi bilgim yok malesef yardimci olmak isterdim kilonuz ne durumda en azindan ayds 1 fotoğraf cekip bakabilirsiniz bence o zaman daha iyi anlasilir degisim vardir kucukte olsa

1.öğün 10.00:
4 haşlanmış yumurta
2 büyük dilim kepekli ekmek
100gr peynir
1 ölçek optimum whey protein tozu
1küçük dilim sucuklu pide

Antrenman öncesi:
1 ölçek hardline noxx5 sade kahve ile
5gr kreatin monohidrat

Antrenman 14.30:Omuz
Shoulder press 3x12 10 8 8
Cable lateral raise 4x 10 8 8 8
Cable front raise 4x 10 8 8 6
Barbell shoulder press 3x10

Antrenman sonrası:

2.öğün 15.30:
jelibon meyveli (sadece canım cektigi için antrenman sonrası şeker alımıyla ilgisi yok bizim yaptığımız antrenmanlarla glikohen depoları boşalmaz heralde )

3.öğün 16.00:
et dürüm
1 ayran 200ml

4.öğün 18.30:
3 dilim uno tam buğday
160gr dardanel ton balığı

5.öğün 21.00:
1 kase yoğurt çorbası
2 tabak yeşil fasülye zeytinyağlı ve cok az patatesli
4 dilim uno tam buğday
çırpılmış yumurta 3yumurtalı
salata
Kavun-karpuz

Fatsecreta göre:
yağ:
103
karb:223
protein:203.79
kalori:2721

Yarın off-day teşekkürler herkese iyi geceler :)

Tercihler basladi daha gitmedim dershaneye birkac gun icinde gidicem.bakalim universiteye gidicekmiyiz pek evden ayrilasim yok bu sene ama bakalim..ibranice dili ve kore dili yazdiriyo dershane genelde ama guveniyorum hocalara cok tecrubeliler kimse issiz kalmadi diyolar edirnenin en iyisiler bakalim bana nereyi yazdiricaklar bu yil ibranice yeni acildigi icin mezunlar mit'e bile girebilir yani is garanti.kayseride var sanirim eger tavsiye ederseler yazip yazmamakta kararsızim gonlum seneye bidaha sinava girmekte ama bilmiyorum takip eden varsa fikirleriniz onemli.buyuk abilerim ablalarimdan tavsiye beklerim tecrube onemli hayat tecrubesi...birde universite hayati zor olucak mi spora para vericem disarda fazla para harcayan biri degilim.ayda kac para yeterli olur acaba ogrenci icin unide varmi yasayan ve bu sporu yapan arkadaslar
..eger seneye kalirsam ispanyolca düşünüyorum veya ingilizce Mütercim tercumanlik ..ve seneye daha yuksek puan cikartcagima inaniyorum :/

1.öğün 13.00:
6 dilim tam buğday uno
100gr peynir
3 haşlanmış yumurta
1 ölçek optimum whey

16.00:kreatin monohidrat 5gr

2.öğün 17.00:
104 gr tavuk göğsü
2 dilim uno tam buğday

4.öğün 19.20:
101 gr tavuk göğsü
3 dilim uno tam buğday
15 zeytin

5.öğün 21.00:
15 köfte
patates
rus salatsaı 50gr kadar
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase tarhana çorbası
salata
erik hoşafı 1 bardak ev yapımı

Yatarken:hardline noxx5

Fatsecret'a göre:
Yağ:111
karb 226
protein 191
kalori 2678

Bugün off-gündü.Yarın göğüs-biceps calısıcam iyi geceler herkese.

Bugun gitmiycem salona dukkandayim yarin gidicem göğüs kol için.bugunde offday.bugun dershaneye gittim konustum sanirim seneye giricem olan üniversiteler var kibrista var tam burslu avrasya universitesi falan var rusca ama seneye dusunuyorum sinava girmeyi aksama paylasicam yediklerimi..

1.öğün 10.30:
2 haşlanmış yumurta
3 dilim
uno tam buğday
50 gr kadar peynir

2.öğün15.00:
300gram ızgara tavuk göğsü
1 büyük dilim tam buğday ekmeği
200ml ayran

3.öğün 18.00:
200 gram ızgara tavuk göğsü
1 büyük dilim tam buğday ekmeği

4.öğün 21.00:
100gr tavuk göğsü
150-200gr lapa pilav (birkaç gün beyaz pirinç yiycem)

biraz tavada soğan
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase tarhana çorbası

22.00:
5gr kreatin monohidrat

Yatarken:
hardline noxx5 alıcam 1 ölçek

Fatsecreta göre:
yağ:66
karb 176
protein 271
kalori 2541

1.öğün 13.00:
çırpılmış yumurta (4yumurta ile)
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz kuskus
biraz peynir
1 ölçek optimum whey

2.öğün 15.30:
1 kase lapa pilav
160 gr ton balığı
20-30gr tavuk göğsü

antrenman öncesi:17.00:
hardline noxx5 1.5 ölçek biraz kahve ile
kreatin monohidrat 5gr

Antrenman 17.30:göğüs biceps
5dk basketbol
Bench press 4x12 10 10 8
Dumb fly 3x12
Incline dumb press 4x12 10 10 8
Incline dumb fly 3x12

Z barbell curl 3x12
Scot one dumb curl 3x10
Alternative dumb curl 3x12
Hammer curl 3x10

Antrenman iyi geçti özellikle kol fena halde pump oldu şişti.Bi abiylede konustuk şişmişsin baya falan dedi :) göğüste yardımla yaptım son 2 setleri presslerde son2 tekrarları adam akıllı cıkaramadım nedense bugün sanıyorum ki bench presste ilk 2 sette cok yakın tuttum kollayı ve tricepste cok yük bindi ve diğer hareketlerde de olumsuz etkiledi kaldırışlarımı.

Antrenman sonu:1 ölçek optimum whey protein tozu,meyveli jelibon

2.öğün 21.00:
1 kase tarhana çorbası
60gr ton balığı
salata
3 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ev yapımı ayran
Etli bamya yemeği Et 100gr kadar
kavun karpuz

Yatarken:hardline noxx5 1 ölçek içicem.

Video çekicek biri bulabilsem arkadaşlar gelmiyo ramazanda birkaç video çekip ekliycem öylesinede yakın zamanda çekmeye calısıcam iyi geceler herkese.

Birde dondurma yedim sahi unutmusum..
a9ahutyt.jpg

Edit:aksam karb ve kalori artmis malesef dikkat edicem

Tercihler basladi daha gitmedim dershaneye birkac gun icinde gidicem.bakalim universiteye gidicekmiyiz pek evden ayrilasim yok bu sene ama bakalim..ibranice dili ve kore dili yazdiriyo dershane genelde ama guveniyorum hocalara cok tecrubeliler kimse issiz kalmadi diyolar edirnenin en iyisiler bakalim bana nereyi yazdiricaklar bu yil ibranice yeni acildigi icin mezunlar mit'e bile girebilir yani is garanti.kayseride var sanirim eger tavsiye ederseler yazip yazmamakta kararsızim gonlum seneye bidaha sinava girmekte ama bilmiyorum takip eden varsa fikirleriniz onemli.buyuk abilerim ablalarimdan tavsiye beklerim tecrube onemli hayat tecrubesi...birde universite hayati zor olucak mi spora para vericem disarda fazla para harcayan biri degilim.ayda kac para yeterli olur acaba ogrenci icin unide varmi yasayan ve bu sporu yapan arkadaslar
..eger seneye kalirsam ispanyolca düşünüyorum veya ingilizce Mütercim tercumanlik ..ve seneye daha yuksek puan cikartcagima inaniyorum :/
Ben bahçeşehir üni yazılım muhendisi mezunuyum bizim üni de her şey vardı reklam gibi olmasın ogrencılık hayatın cok guzeldi mf 4 puan türünde ilk 120 deydim o zaman yurt bedavaydı 250 ye sanırım ayriyetten aylık 250 lira beriyorlardı part tıme de calısıyordum aileme yük olmadan bitirdim protein tozuna kadar kendim almıştım tabi karı kıza kafa yormayacaksın fazla spor gibi arada kaçamak yapsan yeterli haftada bir anladın sen :D gidecrğin yere bağlı pek sıkıntı olmaz nereyi düşünüyorsun

Ben bahçeşehir üni yazılım muhendisi mezunuyum bizim üni de her şey vardı reklam gibi olmasın ogrencılık hayatın cok guzeldi mf 4 puan türünde ilk 120 deydim o zaman yurt bedavaydı 250 ye sanırım ayriyetten aylık 250 lira beriyorlardı part tıme de calısıyordum aileme yük olmadan bitirdim protein tozuna kadar kendim almıştım tabi karı kıza kafa yormayacaksın fazla spor gibi arada kaçamak yapsan yeterli haftada bir anladın sen :D gidecrğin yere bağlı pek sıkıntı olmaz nereyi düşünüyorsun
Tesekkurler abi paylastigin icin :D anladim ben pek disariya para harcamam zaten benim suan kibris girne amerikan falan tutuyo yuzde yuz burslu fakat ben seneye deniycem abi yine ya daha iyisini yapabilirim diye düşünüyorum.aslinda en basindan kibris vardi aklimda sene basinda ama sonra değişti fikrim ankara istanbul izmir vs olsun istedim olmadi :D birde trabzon avrasya rusca tercumanlik oluyor geri kalani kibris..yani kisaca seneye tekrar giricem yukselticegime inanıyorum :)

Tesekkurler abi paylastigin icin :D anladim ben pek disariya para harcamam zaten benim suan kibris girne amerikan falan tutuyo yuzde yuz burslu fakat ben seneye deniycem abi yine ya daha iyisini yapabilirim diye düşünüyorum.aslinda en basindan kibris vardi aklimda sene basinda ama sonra değişti fikrim ankara istanbul izmir vs olsun istedim olmadi :D birde trabzon avrasya rusca tercumanlik oluyor geri kalani kibris..yani kisaca seneye tekrar giricem yukselticegime inanıyorum :)
Anladım uzak yerler sıkıntı olur senin için tavsiyem şuan oturduğun yerlere yakın yerler bakman insan gurbette herşeyi özlüyor evindeki tuvaleti bile öncelik dersler olsun spora pek kafayı yorma 1 yıl kadar kaloriyi geçtim yerine bugun daha fazla soru çözebilirdim de 3 ay 5 ay anlamadan tekrar gelecek sınav kazandıktan sonra kafan rahat zaten o zaman detaylara girersin hevesin kırılmasın ama tavsiyem budur 5-6 ay daha fazla derslerine odaklan bende senin gibiydim vucut vucut sonra napıyorum ben asıl derslere bana tecrübeli kmse dr demedi böyle böyle yap o yüzden üni kazanana kadar derslere 2 tık daha fazla odaklan hayat Zor asgari ücrete çalışmak var aylık 4 bin liraya çalışmak var seçim senin başarılar kardeşime

Fitness - Bodybuilding Motivasyon:
Bu aralar arka arkaya izledigim bi motivasyon verici video cok iyi bence :)

Arkadaslar bi sorum olucak eczaneden multivitamin alicam hangi marka onerirsiniz ? Ve kullanimi hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler..

Dun göğüs biceps calistim..bugun normalde off gun ama bu hafta bir kere daha gogus calismayi dusunuyorjm ama günler oturmuyo bi turlu neden derseniz omuz ile gogus antrenmani gunleri yakin olmamali bu bilgi dogru mu neden boyle bilen var mi

Emin degilim ama ikisindede tricepse cok yuk bindiginden olabilir. Ama sadece mantik yurutuyorum yani aslinda bilmiyorum aslinda niye cevap yazdim onuda bilmiyorum :)

Emin degilim ama ikisindede tricepse cok yuk bindiginden olabilir. Ama sadece mantik yurutuyorum yani aslinda bilmiyorum aslinda niye cevap yazdim onuda bilmiyorum :)
ahahah abi canın sağolsun olabilir dediğin:D bugün mecbur off olarak geçicem artık zaten öyleydi de neyse yarın sırt triceps yapıcam :)

Ben bugun kanat bacak yaptim bu haftayi bitirdim yarin kardiyo ve karin calisicam sadece.. pazar gunu bu adam gider.. bir hafta diyeti darmadagin edicem karadenizde.. pideler,baliklar,misir ekmekleri,tatlilar havalarda ucacak 2 kg almayi gozel aldim :) zoruna gitmesin kankacim. :D

Ben bugun kanat bacak yaptim bu haftayi bitirdim yarin kardiyo ve karin calisicam sadece.. pazar gunu bu adam gider.. bir hafta diyeti darmadagin edicem karadenizde.. pideler,baliklar,misir ekmekleri,tatlilar havalarda ucacak 2 kg almayi gozel aldim :) zoruna gitmesin kankacim. :D
:D :D :D yok abi afiyet olsun tadını çıkar benim içinde ye :D

Back
Yukarı