egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

1.öğün 12.00:
3 haşlanmış yumurta
30-40gr peynir
maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
protein bar

15.10:
1 tatlı kaşığı ultimate nutrition kreatin monohidrat
hardline noxx5 1 servis

15.40-45 gibi antrenman:sırt triceps:
barfiks 1x max
Wide grip latpulldown 4x12 10 10 8
Deadlift 4x8-10
Close grip latpulldown 3x10
Rowing machine 3x10
dumbell rowing 3x10

Revers push down 3x12
Rope pushdown 4x 12 10 10 8
One dumbell triceps ext. 3x10
Bench dips 3x12
Antrenmanım çok verimli geçti sırt ilk defa bu kadar pump olmuş hissettim.Arka kol idmanımda iyiydi.yine atlet ile çalıştım ciddi anlamda motive ediyo beni :)

Antrenman sonu:
1 servis whey protein tozu hardline (daha optimuma geçmedim kutu bitmedi)

2.öğün 18.30:
1 dürüm döner
ayran
(dükkandaydım mecbur yedim bende)

3.öğün 21.00:
sulu köfte 1.5 tabak
şehriyeli domates çorbası
3 dilim tam buğday ekmeği
salata
kavun karpuz
protein bar

Fatsecreta göre:
yağ:85
karbonhidrat:289
protein 156
kalori 2567

yatarkende hardline noxx5 1ölçek

Beslenme yine eksik kaldı erken uyanamıyorum malesef bi şekilde düzeltmem lazım.Eksik kaldı derken dürüm mesela gereksiz yemek yanıma yemek götürseydim keşke antrenman sonrası için neyse yarın off gün daha dikkat edicem teşekkürler okuduğunuz takip ettiğiniz için..

Niye dürüm döner gereksiz? içinde et var, dürümü de karbonhidrat, et biraz yağlı olabilir, dürüm de beyaz undan yapılmış olabilir, arada sırada böyle yemek senin için sorun olmaz, sen benim gibi gram gram, cm cm ölçerek kilo vermeye çalışmıyorsun, iyi beslenip çok iyi antrenman yapman lazım, gün içinde de yürüyorsun, benim gibi sabahtan akşama kadar ofiste değilsin (bir de arabayla gidip geliyorum, yani sıfır hareket). Bu benim fikrim :) Lean bulk nasıl yapılır bu konuda uzman değilim:) Bence önemli olan senin için kızartma, tatlı, abur cubur bisküvi tarzı şeyler yememek, doğal meyve, sebze, et, karb. yemek.

Niye dürüm döner gereksiz? içinde et var, dürümü de karbonhidrat, et biraz yağlı olabilir, dürüm de beyaz undan yapılmış olabilir, arada sırada böyle yemek senin için sorun olmaz, sen benim gibi gram gram, cm cm ölçerek kilo vermeye çalışmıyorsun, iyi beslenip çok iyi antrenman yapman lazım, gün içinde de yürüyorsun, benim gibi sabahtan akşama kadar ofiste değilsin (bir de arabayla gidip geliyorum, yani sıfır hareket). Bu benim fikrim :) Lean bulk nasıl yapılır bu konuda uzman değilim:) Bence önemli olan senin için kızartma, tatlı, abur cubur bisküvi tarzı şeyler yememek, doğal meyve, sebze, et, karb. yemek.
Yagli ya o yuzden kafama takilmisti.:D Haklısınız aslinda tesekkur ederim :)

1.öğün 14.30:
çırpılmış yumurta (4 yumurta)
100gr peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 ölçek whey protein tozu

16.00:
Kreatin monohidrat 5gr

2.öğün 17.00:
100gr bulgur pilavı
178 gram tavuk göğsü
603623_10204035326985364_6921835660555115125_n.jpg

3.öğün 17.00:
4 lor köftesi (kız arkadaşıma yaptırdım süper tavsiye ederim:Lor Köftesi - Nefis Yemek Tarifleri
10516983_10204295658970219_297332924_n.jpg

4.öğün 21.00:
sporcu pizzası Sporcu Pizzası | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu (bunuda kız arkadaşıma yaptırdım tavsiye ederim :D)
1 bardak ev yapımı ayran
1 kase tarhana çorbası
100gr tavuk göğsü
biraz ramazan pidesi
[
10527565_10204035326145343_6684766909035906560_n.jpg

5.öğün 22.30:
Protein bar (bunuda kız arkadaşıma yaptırdım tavsiye ederim link :2 dakikada hazır protein bar | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
1 bardak yeşil çay
10474672_10204035768036390_3148990027449815734_n.jpg

yatarken hardline noxx5 1 ölçek alıcam..Dün sırt triceps çalışmıştım bildiğiniz gibi,sırtta fena ağrılar var kas ağrıları cok güzel ama sıkıntı degil herzaman olsun.Bugün dinlenme günüydü,yarın bacak-omuz çalışıcam.Pizzayı özellikle kesinlikle tavsiye ederim içinde un falan yok gayet iyi.benimkinde tavuk yok salam vardı biraz tavugu ayrı olarak yedim :D Teşekkürler okuduğunuz için iyi geceler herkese..

Son düzenleme:
Şimdi salondan çıktım otobus bekliyorum.Bugun bacak omuz calisicaktim fakat sadece bacak calistim, bacak kusturur derler ya hani gercekten bi kez daha dogrulugunu anladim hafif bi kusma hissi geldi yada psikolojik bana oyle geldi kusmadim ama neyse ki disari cikinca iyi geldi :D omuzu yarin calisicam zaten bacagi tek gune almayi dusunuyodum squatta 70 kiloyu gordum bugun hemde smith machine de yapmadim normalde onda yapiyodum bu sefer normall serbest barbell ile yaptim aksama daha detayli anlaticam
:)

Bugun bende bacak ve gogus yaptim bacakta bende 50kg serbest barla squata girdim. Zaten smith machineyi bi turlu sevemedim o yuzden hep serbest yapiyom. Hem daha karizmatik :)

Bugun bende bacak ve gogus yaptim bacakta bende 50kg serbest barla squata girdim. Zaten smith machineyi bi turlu sevemedim o yuzden hep serbest yapiyom. Hem daha karizmatik :)
Bencede daha karizmatik cidden cok fark var ve daha iyi smith machine de yapmaktan :D bazilari altina bench koyuyo squat yaparken dogrumu bu acaba guvenlik icinmi yapiyolar yoksa bende 1 set denedim ama tam olarak comelinmiyo o sekilde

Bilmem ilk defa senden duydum. Bizim salonda squat eşegi bile yok dips aletinin kollarina koyup ordan aliyorum bari
Bizdede yok dipse koydum bende :D
Kalf için programin ne kac tekrar uyguluyorsunuz ben bi turlu kalflarda etki yaratamiyorumda :D

Ben smith machine'e giriyorum 80kg takiyorum parmak uclarimin altina hafif yukseklik katacak kadar agirlik demiri koyuyorum bari omzuma alip parmak uclarima kalkip iniyorum 4xmax yapiyorum

Ben smith machine'e giriyorum 80kg takiyorum parmak uclarimin altina hafif yukseklik katacak kadar agirlik demiri koyuyorum bari omzuma alip parmak uclarima kalkip iniyorum 4xmax yapiyorum
teşekkür ederim bunuda ekliyim programıma en iyisi ben sadece seated calf reaises yapıyodum :)

1.öğün 14.00:
1 Ölçek hardline whey protein tozu
3 haşlanmış yumurta
sporcu pizzası Tarifi var forumda bi önceki öğünleri yazdığım mesajda link var)
3 lor köftesi

Antrenman öncesi:5 gr kreatin monohidrat,hardline noxx5 1.5 ölçek

Antrenman 17.00.17.30 gibi:Bacak (bacak omuz çalışıcaktım fakat bacak beni bitirdi)
squat 5x15 12 10 10 8 (50 kg,60 kg,70kg,70kg,70kg)
Leg ext 3x15 (67kg 67kg 67 kg )
Leg curl 3x15 (50kg50kg50kg)
Walking lunge 3x10 (10kg+10kg)
Seated calf raise 3x30
ABD ADD machine (hem iç hem dış) 3x15

Omuzu yarın çalışıcam arkadaşlar,anlattıgım gibi birkaç mesaj önce bacak kusturur derler ya bir kez daha doğruluğunu anladım kusmadım fakat az kalmıştı yani :D

Antrenman sonrası:
1 ölçek optimum whey

2.öğün 19.00:
160gr dardanel ton

'Bugün dükkandaydım antrenmandan sonra ve müşterinin biri kaslar ilaçmı dedi değil dedim iğnemi dedi değil dedim iyi iyi aferin böyle devam dedi :D motive etti aslında bu beni sevindim ama bir oakdarda üzüldüm bu spor cidden tanınmıyo ülkemizde tanınıyo ama coooook yanlış tanınıyo bu vücuda bile ilaç mı diye soruyosalar heralde düzgün bi vücut gelse ne derdi merak ettim :D sonra her bu spor hakkında bilmeyip konusan gibi konuştu işte şurda bi cocuk vardı iğne falan vurduruyodu geziyodu kasıntı kasıntı şimdi çöktü insan içine cıkamıyo diye bi olay anlattı evet öyledir dedim bende :D geçende de malzeme getiren bi abi dedi ilaç kullanıyonmu dedim ilaç degil ek besin kullanıyom dedim kullanma kullanma onları sarkıyo bırakınca bizim bi abi vardı bıraktı karı gibi sarktı diye muhabbet geçti :( '''

3.öğün 21.00:
sucuklu 2 küçük dilim pide
100gr kadar bulgur pilavı
174 gram tavuk göğsü
1 dilim kepekli ekmek
salata
1 kase yoğurt çorbası
1 bardak ev yapımı ayran
karpuz biraz

4.öğün 22.00:
karışık kuruyemiş

İyi geceler herkese teşekkürler takip edip okuduğunuz için :)

Bana isyerinden bir arkadaş dedi, kolları fazla çalışma sonra bırakınca sarkar dedi, bilmiyorum zaten kas yok bende, olması da imkansiz gibi duruyor, üst bölge çok zayıf, ama düşündürdü beni.

Bana isyerinden bir arkadaş dedi, kolları fazla çalışma sonra bırakınca sarkar dedi, bilmiyorum zaten kas yok bende, olması da imkansiz gibi duruyor, üst bölge çok zayıf, ama düşündürdü beni.
Valla ben inanmiyorum ya sarkicagina falan okadar emek veriyosunuz sorun olmaz bence ust bolge zayiftir ama sıkılasmıstır en azindan ?

Back
Yukarı