egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

2.öğün 16.45=150 gr kepekli makarna,30-40 gr peynir,1 kase yoğurt çorbası,1dilim tam buğday
antrenman öncesi 2 ölçek whey protein tozu
antrenman bacak omuz

eliptik 7 dakika 3 dakika ısınma
squat 5 set 12 tekrar(30kg),10 tekrar(40kg),8 tekrar 50 kg,5tekrar(60kg)
(iyi ki koydum programa mükemmel yandı bacaklar merdivenleri cıakrkenki his süperdi)
Leg ext 3set 15 tekrar
Leg curl 3 set 15tekrar
Lunge static 3set 10 tekrar
Seated calf raise 3set 15 tekrar
ABD ADD machine 3set 15 tekrar

Shoulder press 3set 12 10 8
Cable lateral raise 4set 10 8 8 6
Cable front raise 4set 10 8 8 6
Barbell sholder press 3set 10 tekrar
(harketi yanlış yapıyodum biri anlattı gösterdi sağolsun bu sporun en sevdiğm yönü yardımsever insanlar..)

antrenman sonu:2 ölçek whey protein tozu
arkadaşlar cagırdı son anda indim otobüsten içki içiyodularda içmedim baya ısrar ettilerde kabul etmedim kızlarda vardı iki hava atayım dedim spordan cıktım içemem:D spordan cıkmısım içki diyo adam:))

20.30=5 badem
20.30=
benexol b12 vitamin yarım tablet
21.30 son öğün=100 gr kadar tavuk bonfile,100 120 gr pilav,2 dilim tam buğday ekmeği,salata,2 kase mercimek çorbası
23.00 benexol b 12 vitamin yarım tablet
yanlız bacak antrenmanınn kardiodan farkı yoktu okadar terletti ki böyle olursa kardio yapmam ben yazın her dk terliyorum zaten bu gidişle yağ yakarım kas kazanamam beslenmeye dikkat etmek lazım çok :D
yarından itibaren okulda bitti artık düzene girer herşey

antrenman cok verimli geçti omuzdaki ağrı kayboldu şuan ama sabah tekrar başlar eminim sanırım üstüne gitmek gerekiyo sakatlığın bilmiyorum ama bu gecede deniyim zeytinyağını :D
Sınav için üzüldüm gerçi ne desem aklındakini değiştirmez ama sonuç gelmedende umutsuz olmamak lazım :)
teşekkür ederim düşünmen yeter moral oldu biraz haklısın aslında sonucu beklemek lazım belli olmaz hiç bişey bakalım nolucak :)

1.öğün 13.00=1ölçek whey protein tozu,3 yumurtalı omlet,40-50 gr peynir,1 dilim tam buğday

2.öğün 15.00=100 gr ton balığı,1 tabak mercimek çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,10 badem

bacaklarda fena ağrı var squat falan işe yaradı baya dün artık programımdan eksik etmem

3.öğün 16.00=soda,5 badem
4.öğün 17.00=10 badem,yeşil çay,
18.00=yarım tablet b12 benexol vitamini
5.öğün 21.00=1 tabak mercimek çorbası,100gr tavuk eti,1 patates,domates,1 dilim tam buğday ekmeği,biraz karpuz
23.00 benexol b12 vitamin yarım tablet

bugün dinlenme günüydü bacaklarım çok fena hala 2-3 gün daha sürer ama cok güzel :) yarın göğüs-biceps :p
edit:fatsecreta göre
yağ 91
karb 170
protein 132
kalori 2019 neden böyle az olmus yahu kalori daha ne kadar yiycem...

Benexol ü bence off günlerde sabah 1/2 yatmadan 1/2 antrenman günlerindeyse 1/2 preworkout 1/2 yatmadan kullan.
Çok sağolasın yeni yeni kullanıyodum rastgele kullanıyodum iyi oldu bu teşekkürler :D

Bugun off gun olarak degerlendiricem aşırı sıcak ve omuzdaki agri icinde iyi olucak ayrica bacaklar fena agriyo hala beslenmemde eksik kaldi gec yattigm gec kalktigim icin yarin duzene sokucam uyuyamadim duzgun okul varken tadini cikarayim dedimde boyle öğün sayisi falan azaliyo olmuyo aksama yazicam beslenmemi..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Egemen bu antreman önce ve sonrasi aldigin ikiser ölcek protein tozu ne olasi?Paranmi cok Babanmi zengin?:)
antreman öncesi alman bile gerekmez,sadece antreman sonrasi oda 1 ölcek yeterliyken önce ve sonra 2 ser ölcek ne olasi,zaten okadar kisa sürede aldigin bukadar proteini kullanamicaksin gereksiz israf yapiyorsun.4 ölcek=80-100 gr protein demektir,kulandigin markaya göre degisir.buda günlük ihtiyacinin yarisindan fazlasi.hep söylüyoruz bunlar ek besin takviye amacli kullanilsin diye.

Egemen bu antreman önce ve sonrasi aldigin ikiser ölcek protein tozu ne olasi?Paranmi cok Babanmi zengin?:)
antreman öncesi alman bile gerekmez,sadece antreman sonrasi oda 1 ölcek yeterliyken önce ve sonra 2 ser ölcek ne olasi,zaten okadar kisa sürede aldigin bukadar proteini kullanamicaksin gereksiz israf yapiyorsun.4 ölcek=80-100 gr protein demektir,kulandigin markaya göre degisir.buda günlük ihtiyacinin yarisindan fazlasi.hep söylüyoruz bunlar ek besin takviye amacli kullanilsin diye.
:D haklisin abi protein miktari eksik kalicak diye o gün oyle yaptim yoksa besin takviyelerinden bisey bekleyelenlerden degilim :( sinav gunuydu yemek yiyemedim oyle tamamlamak istedim yanlis yaptım antrenman oncesi hic mi kullanmiyim?
iceriginde bcaa creatin var diye antr onceside alinsin diyemi yazmislar yoksa cabuk bitsin diye tamamen bi aldatmacami :D ozet:sabah 1 olcek antr sonrasi 2 olcek aliyorum normalde aslinda iyi midir off gunlerde ise sabah 1 olcek 17 gr protein yaklasik..

Bu arada birazdan alisverise cikicam tavsiyeniz var mi ve tuy dokucu olarak ne alsam:D

orda yazanlara bakarsan sen sadece onunla beslenmen gerekir,antremandan iki saat önce ögününü yemissen gerek yok antreman öncesinde.sadece antreman sonrasi bir ölcek.zaten vücut bunun üstündeki degerleri kullanmakta zorlanir.

orda yazanlara bakarsan sen sadece onunla beslenmen gerekir,antremandan iki saat önce ögününü yemissen gerek yok antreman öncesinde.sadece antreman sonrasi bir ölcek.zaten vücut bunun üstündeki degerleri kullanmakta zorlanir.
tamamdir abi tesekkur ederim dedigin gibi yapicam yanlis yapa yapa ogrenicem :(

benexol b12 1/2
1.öğün 13.30=1 ölçek whey,3 yumurta omlet,1 dilim tam buğday ekmeği
2.öğün 15.30=2 tabak mercimek çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği
3.öğün 19.00=2 buyuk haşlanmış patates,50 gr rus salatası
4.öğün 21.30=150-200gr ciğer,pirinç pilavı 5 kaşık,salata,3-4 dilim karpuz
yatarken benexol b12 1/2

yağ 60
karb 215
prot 106
kalori 1826

fatsecret programına göre bu şekilde makrolar.Yarın geç kalkmamaya çalışırım zaten alışverişide yaptım bugün yarın eksik kalmaz bukadar kalori falan ayarlarım.yarın göğüs biceps günü bugün dinlenme günüydü.[DOUBLEPOST=1403032857][/DOUBLEPOST]artık arkadaşımla sabahları basketbol oynıycaz hacim kazanmam cok zor bu gidişle beslenmeye dikkat edicez artık cok yormam zaten kendimi ama beslenmeyi ne şekilde degiştiririm hiç bilmiyorum aynı mı kalsa acaba yardımlarınız bekliyorum yoksa yine lean bulka devammı sonucta her günde oynamayız

Son düzenleme:
1.öğün 12.00=3-4 yumurta zeytinyağı ile pişmiş,2 kepekli sandviç ekmeği,1 tam buğday ekmeği,50gr kadar peynir
2.öğün 15.00=150-200 gr kepekli bulgur,100gr ton balığı

17.00 gibi yola çıkarım antrenmana dükkandayım babamdan izin koparamadım daha :) antr öncesi benexol b12 1/2

3avypupe.jpg

kepekli bulgur.. zamanında az yemedim.. duru nun kepekli bulgurunu.. kuru kuru yemesi zor oluyordu..
aynen hocam duru marka bu da 2 3 kasik kaldi bitiremedim :(

birşey sormak istiyorum ben 4-5 ay ne dondurma ne başka birşey yemiştim belki 1-2 dondurma ve geçen 2-3 gün önce cheat yapmıstım oda 10 börek vs pide kolayla 110 kilolardan 70 lere indim kendime 1 hafta boyunca düzensiz beslenme uygularsam bi sıkıntı olurmu sizce 1 hafta boyunca örnek olarak
Antremana gitcem normal proteinleri alcam ama
10 püskevit vs dondurma 150 KALORİLİK ŞEYLER Yesem sıkıntı olurmu sızce

birşey sormak istiyorum ben 4-5 ay ne dondurma ne başka birşey yemiştim belki 1-2 dondurma ve geçen 2-3 gün önce cheat yapmıstım oda 10 börek vs pide kolayla 110 kilolardan 70 lere indim kendime 1 hafta boyunca düzensiz beslenme uygularsam bi sıkıntı olurmu sizce 1 hafta boyunca örnek olarak
Antremana gitcem normal proteinleri alcam ama
10 püskevit vs dondurma 150 KALORİLİK ŞEYLER Yesem sıkıntı olurmu sızce
valla bilmiyorum ya daha bilgili biri ilgilense iyi olur ama bence bir gun boyunxa yap 1 hafta yapmana gerek yok ya neden oyle karar verdin :D belki yağlanma yapar sen daha iyi tanirsin vucudunu :( tabi gunluk kaloriyi ayarlarsan birsey olmaz belki..

Back
Yukarı