egemennn
Üye
2.öğün 16.45=150 gr kepekli makarna,30-40 gr peynir,1 kase yoğurt çorbası,1dilim tam buğday
antrenman öncesi 2 ölçek whey protein tozu
antrenman bacak omuz
eliptik 7 dakika 3 dakika ısınma
squat 5 set 12 tekrar(30kg),10 tekrar(40kg),8 tekrar 50 kg,5tekrar(60kg) (iyi ki koydum programa mükemmel yandı bacaklar merdivenleri cıakrkenki his süperdi)
Leg ext 3set 15 tekrar
Leg curl 3 set 15tekrar
Lunge static 3set 10 tekrar
Seated calf raise 3set 15 tekrar
ABD ADD machine 3set 15 tekrar
Shoulder press 3set 12 10 8
Cable lateral raise 4set 10 8 8 6
Cable front raise 4set 10 8 8 6
Barbell sholder press 3set 10 tekrar (harketi yanlış yapıyodum biri anlattı gösterdi sağolsun bu sporun en sevdiğm yönü yardımsever insanlar..)
antrenman sonu:2 ölçek whey protein tozu
arkadaşlar cagırdı son anda indim otobüsten içki içiyodularda içmedim baya ısrar ettilerde kabul etmedim kızlarda vardı iki hava atayım dedim spordan cıktım içemem
spordan cıkmısım içki diyo adam
)
20.30=5 badem
20.30=benexol b12 vitamin yarım tablet
21.30 son öğün=100 gr kadar tavuk bonfile,100 120 gr pilav,2 dilim tam buğday ekmeği,salata,2 kase mercimek çorbası
23.00 benexol b 12 vitamin yarım tablet
yanlız bacak antrenmanınn kardiodan farkı yoktu okadar terletti ki böyle olursa kardio yapmam ben yazın her dk terliyorum zaten bu gidişle yağ yakarım kas kazanamam beslenmeye dikkat etmek lazım çok
yarından itibaren okulda bitti artık düzene girer herşey
antrenman cok verimli geçti omuzdaki ağrı kayboldu şuan ama sabah tekrar başlar eminim sanırım üstüne gitmek gerekiyo sakatlığın bilmiyorum ama bu gecede deniyim zeytinyağını

antrenman öncesi 2 ölçek whey protein tozu
antrenman bacak omuz
eliptik 7 dakika 3 dakika ısınma
squat 5 set 12 tekrar(30kg),10 tekrar(40kg),8 tekrar 50 kg,5tekrar(60kg) (iyi ki koydum programa mükemmel yandı bacaklar merdivenleri cıakrkenki his süperdi)
Leg ext 3set 15 tekrar
Leg curl 3 set 15tekrar
Lunge static 3set 10 tekrar
Seated calf raise 3set 15 tekrar
ABD ADD machine 3set 15 tekrar
Shoulder press 3set 12 10 8
Cable lateral raise 4set 10 8 8 6
Cable front raise 4set 10 8 8 6
Barbell sholder press 3set 10 tekrar (harketi yanlış yapıyodum biri anlattı gösterdi sağolsun bu sporun en sevdiğm yönü yardımsever insanlar..)
antrenman sonu:2 ölçek whey protein tozu
arkadaşlar cagırdı son anda indim otobüsten içki içiyodularda içmedim baya ısrar ettilerde kabul etmedim kızlarda vardı iki hava atayım dedim spordan cıktım içemem

20.30=5 badem
20.30=benexol b12 vitamin yarım tablet
21.30 son öğün=100 gr kadar tavuk bonfile,100 120 gr pilav,2 dilim tam buğday ekmeği,salata,2 kase mercimek çorbası
23.00 benexol b 12 vitamin yarım tablet
yanlız bacak antrenmanınn kardiodan farkı yoktu okadar terletti ki böyle olursa kardio yapmam ben yazın her dk terliyorum zaten bu gidişle yağ yakarım kas kazanamam beslenmeye dikkat etmek lazım çok

yarından itibaren okulda bitti artık düzene girer herşey
antrenman cok verimli geçti omuzdaki ağrı kayboldu şuan ama sabah tekrar başlar eminim sanırım üstüne gitmek gerekiyo sakatlığın bilmiyorum ama bu gecede deniyim zeytinyağını

teşekkür ederim düşünmen yeter moral oldu biraz haklısın aslında sonucu beklemek lazım belli olmaz hiç bişey bakalım nolucakSınav için üzüldüm gerçi ne desem aklındakini değiştirmez ama sonuç gelmedende umutsuz olmamak lazım![]()