khephnes
Üye
Gogus kilolarinla biceps kilolarin cok orantisiz ya. 20 kg'lerle fly falan bence cok iyi, ama barbell curl 10-10 takiyorsun mesela. Power punch 10 kg 10 kg yapmissin, ben bu kilolarla sonsuz tekrar yapabilirken goguste 15'er kg ile zar zor 12 tekrar cikariyorum fly yaparken. Dumbell chest press 35'er kg falan, cok iyi bence.
Ayrica bir kasi haftada iki kez vurma olayi enteresan ya. Eger oyle sorun hallolacaksa tum bolgeleri oyle girelim. Ya da daha fazla calisinca gelisim ayni fazlalikta mi olacak? Set aralarini kisa tutarak bir kere calismak yetiyor sanirim. Ben boyle dusunmuyordum ama son birkac haftadan beri fikrim degisti. Cuma gunu triceps calistim, bugun yeni yeni geciyor. Zaten cuma gunku antrenmanda da kollarimi hissetmemistim bir sure sonra.
Hardcore calismayla haftada bir yetiyor sanirim.
Ayrica bir kasi haftada iki kez vurma olayi enteresan ya. Eger oyle sorun hallolacaksa tum bolgeleri oyle girelim. Ya da daha fazla calisinca gelisim ayni fazlalikta mi olacak? Set aralarini kisa tutarak bir kere calismak yetiyor sanirim. Ben boyle dusunmuyordum ama son birkac haftadan beri fikrim degisti. Cuma gunu triceps calistim, bugun yeni yeni geciyor. Zaten cuma gunku antrenmanda da kollarimi hissetmemistim bir sure sonra.
Hardcore calismayla haftada bir yetiyor sanirim.