Berbat geçen bir sırt-karın antrenmanından geldim. Gün boyu meydana gelen olaylardan dolayı moralim bozuktu, bir de üstüne tam evden çıkmaya hazırlanırken cüzdanımı kaybettiğimi fark edince mahvoldum ve o şekilde antrenmana başladım. (neyse ki eve gelince cüzdanımı buldum) Salonun kalabalık olması da cabası...
Her ne kadar berbat geçti desem de sırttan istediğim verimi aldım. Özellikle son hareket olarak yaptığım One-Arm Cable Rowing'in son setlerine doğru sırtımda tatlı bi yanma hissettim. Yalnız, sırt programım hakkında tereddütlerim var. Yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.
Karın çalışmasından bahsetmeye hiç gerek yok sanırım.

Berbat, berbat....
Ayrıntılar:
Olağanın aksine bugün ilk olarak sırt ile başladım. (normalde ilk önce karın çalışırım.)
SIRT
Barfiks 10-10-10-8 (Vücut Ağırlığı)
Bar Bent-Over 12-10-8-6/10-6/10 || 70 kg - 80 kg - 90 kg - 100 kg/60 kg - 100 kg /60 kg (son iki set drop, makaraya uzun bar takarak yaptım)
Close-Grip Pull Down 10-10-8-6/10 || 50 kg - 60 kg -60 kg -65 kg/40 kg (son set drop)
One-Arm Cable Rowing 10-10-10 || 30 kg - 30 kg - 30 kg
KARIN
Tekrarları saymadım.
Windshield Wiper & Hanging Leg Raise (superset)
Standing Rope Crunch
Decline Crunch (ismi bu sanırım. Elime 10 kilo alıp, tepe noktada üste doğru kaldırıyorum) & Decline Twist Crunch (10 kilo) (superset)
Floor Wipers (Rin'in dediği gibi bu sefer popoyu kaldırarak yaptım.

Etkisi güzeldi)