arkadaşlar çok merak ediyorum dukan diyeti yapıyorum hiç karbonhidrat ve yağ almıyosunuz sadece protein(yağsız et ve süt ürünleri +yumurta) ve bazı sebzeler(domates,salatalık,turp,ıspanak,kuşkonmaz,pırasa,yeşil fasulye,lahana,mantar,kereviz,rezene,hindiba,patlıcan,kabak,dolmalık biber ve havuç) bunlar serbest bunların dışında hiç bişey yiyemezsiniz yağ ve karbonhidrat yasak.
Şimdi benim sorum: Çok güzel kilo veriyorum kardiyo çalışmasıyla. Birazda sarkıklık gitsin diye göğüs karın ve kol kası çalışıyorum herkes karbon hidrat almıyosun yapma daha iyi olan kasını yakarsın diyor doğrumu ?
Not: Neredeyse hergün spor yapıyorum 40dk 6km 10dk 8km koşu 15dk bisiklet ardından ağırlık. L-carnitine alıyorum spordan önce 2 kapak
Not2: boy 186.5-187 kilo şu an 90.7
Şimdi benim sorum: Çok güzel kilo veriyorum kardiyo çalışmasıyla. Birazda sarkıklık gitsin diye göğüs karın ve kol kası çalışıyorum herkes karbon hidrat almıyosun yapma daha iyi olan kasını yakarsın diyor doğrumu ?
Not: Neredeyse hergün spor yapıyorum 40dk 6km 10dk 8km koşu 15dk bisiklet ardından ağırlık. L-carnitine alıyorum spordan önce 2 kapak
Not2: boy 186.5-187 kilo şu an 90.7