Merhaba arkadaşlar
uzun bir süre ara vermiştim spora
2 haftadır tekrar başladım henüz kaslar ağrıma seviyesinde hamlığımı atmaya çalışıyorum
spora başladığımda 125 kg idir
şuan 115 kiloyum
bir hafta içerisinde 8 kg bu hafta da 2 kg verdim
sabahları peynir zeytin ve galete
öğlenleri bazen çorba, bazen etsiz çiçköfte yiyorum bazen de boş geçiyorum
akşamları yumurta beyazlı-peynirli veya yoğurtlu buğday taneli veya et&köfteli salata yiyorum
daha dün l carnitine almaya başladım onun haricinde herhangi bir supplement kullanmadım henüz
ağırlık antrenmanımı destekleyecek vücuduma protein sokacak ve aynı zamanda bana yağ yaktırıp kilo vermemi sağlayacak bir diet için önerilerinize ihtiyacım var
yardımlarınız bekliyorum şimdiden size teşekkür ediyorum
not : şarkuteri işletiyorum, süt peynir yoğurt füme et,jambon pastırma gibi ürünler sürekli elimin altında
uzun bir süre ara vermiştim spora
2 haftadır tekrar başladım henüz kaslar ağrıma seviyesinde hamlığımı atmaya çalışıyorum
spora başladığımda 125 kg idir
şuan 115 kiloyum
bir hafta içerisinde 8 kg bu hafta da 2 kg verdim
sabahları peynir zeytin ve galete
öğlenleri bazen çorba, bazen etsiz çiçköfte yiyorum bazen de boş geçiyorum
akşamları yumurta beyazlı-peynirli veya yoğurtlu buğday taneli veya et&köfteli salata yiyorum
daha dün l carnitine almaya başladım onun haricinde herhangi bir supplement kullanmadım henüz
ağırlık antrenmanımı destekleyecek vücuduma protein sokacak ve aynı zamanda bana yağ yaktırıp kilo vermemi sağlayacak bir diet için önerilerinize ihtiyacım var
yardımlarınız bekliyorum şimdiden size teşekkür ediyorum
not : şarkuteri işletiyorum, süt peynir yoğurt füme et,jambon pastırma gibi ürünler sürekli elimin altında