Öncelikle hepinize merhabalar 1.83 boyunda ve 84 kiloyum yaklaşık 5 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum 1 adet protein tozu bitirdim Musletech plus olanından 5lb lik yani 2.250 kg + olarak bcaa6000 180 adet 30 servislik olandan bitirdim bunları kullanmaya başladığımda 2. ayım bitmişti yani bunları tam 3 ay kulandım yaklaşık 6 kilo aldım tabiiki hepsi kas değil yağlandımda şimdi güzel bir yağ yakıcı desteği kullanıp disiplinli bir programla yağ yakmak istiyorum çünkü işim gereği fit olmam gerek profesyonel olarak futbol hakemliği yapıyorum ve bu işte yükselmek istiyorum bunun için çalışıyorum antrenman programım hazır o konuda sıkıntım yok bana kaliteli bir yağ yakıcı önermenizi rica ediyorum ve kullanma periyotları hakkında bilgi veririseniz sevinirim her günmü yoksa her idman öncesı/sonrası mı ? şimdiden teşekkürler
not:yağ yakarken protein tozu kullanıp aynı şekilde ağırlık çalışmalarıma devam etmelimiyim?
ölçülerim ;
kol:38
göğüs 105
omuz 121
bel:?
beli henüz ölçmedim eve gider gitmez ölçüm eklerim öyle şişman bir görüntüm yok hatlarımda belli fakat hepimizin istediği gibi bir sixpack olsa fena olmaz =)
not:yağ yakarken protein tozu kullanıp aynı şekilde ağırlık çalışmalarıma devam etmelimiyim?
ölçülerim ;
kol:38
göğüs 105
omuz 121
bel:?
beli henüz ölçmedim eve gider gitmez ölçüm eklerim öyle şişman bir görüntüm yok hatlarımda belli fakat hepimizin istediği gibi bir sixpack olsa fena olmaz =)
Son düzenleme: