DEFİNASYONDA KAÇ GRAM KOMPLEKS KARBONHİDRAT TÜKETİYORSUNUZ ?

DEFİNASYONDA KAÇ GRAM KOMPLEKS KARBONHİDRAT TÜKETİYORSUNUZ ?

• Total voters
    4

Kadir-

Üye
MERHABA ARKADAŞLAR BEN DEFİNASYONDA 3. GÜNDEYİM ŞU AN İÇİN KİLO BAŞINA 3 GRAM KOMPLEKS KARBO VE 2 GRAM PROTEİN ALIYORUM DOĞRU YAPTIĞIM KONUSUNUDA EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE SİZİN MİKTARINIZIDA ÖĞRENMEK İSTERİM :))[DOUBLEPOST=1408822701][/DOUBLEPOST]LÜTFEN ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN

Son düzenleme:
Diyetten diyete değisir. Ben 0 gr karb aliyorum . 20 gr civari oluyor ama oda peynirden falan gelen.[DOUBLEPOST=1408836727][/DOUBLEPOST]3 gr ne kardes ben onu bulkta almayi düşünüyorum :D

0 karb. en kati diette bile sacma sapan sonuclara ulastirir enerjimizi karb. dan alirken 0 gr. sacmaligi nedir yaa ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Araştırmadan konuşmayın enerji yağdan da alınır, 0 carb en çabuk sonuç veren diyetlerdendir
Doğrudur fakat carb diyetleri uzun süreli bir dönem için değildir şöyleki bir yarışmacı son 2-3 hafta kala yağ oranını 5-6% indirmek için low carb yapar ama yarışmadan sonra o yağ oranı yine fazlaşır çünkü, vücut yine su toplicak ve eski haline dönecek. Low carb diyetleri hızlı ve kısa süreli süreçleri içindir. ( Bu benim görüşüm ) :)

Doğrudur fakat carb diyetleri uzun süreli bir dönem için değildir şöyleki bir yarışmacı son 2-3 hafta kala yağ oranını 5-6% indirmek için low carb yapar ama yarışmadan sonra o yağ oranı yine fazlaşır çünkü, vücut yine su toplicak ve eski haline dönecek. Low carb diyetleri hızlı ve kısa süreli süreçleri içindir. ( Bu benim görüşüm ) :)
Kesinlikle katılmıyorum :D özellikle ketojenvari diyetler de kilo alımı olmaz diyeti bıraktıktan sonra. Yani kilo alımı olmaz dedigim su tutma vb. Ha low carbdan sonra, yüksek carb. içeren bulk diyetlerine geçerseniz mecburen su tutumu olacak ama bu su kaslarda toplanacak karb. dogasından dolayı :D

Kesinlikle katılmıyorum :D özellikle ketojenvari diyetler de kilo alımı olmaz diyeti bıraktıktan sonra. Yani kilo alımı olmaz dedigim su tutma vb. Ha low carbdan sonra, yüksek carb. içeren bulk diyetlerine geçerseniz mecburen su tutumu olacak ama bu su kaslarda toplanacak karb. dogasından dolayı :D
Herkesin görüşleri farkl, ve her vücut tipi farklı. Low fat mi yoksa Low carb mı diye sorarsanız, kesinlikle low fat derim. Vücudum Low carbı kaldıramiyor ki bunu denedim, low fat daha etkili oldu. :)

low carb la 0 carb arasindagi dag gibi farki goremiyorsun sanirim hic karb. almadiginda neler oluyor bi gor istersen low carb zaten normal diettir beyler yazik etmeyin kendinize :D

Ben low carb da yaptm . Kg basina 1 gr karb aldim ama hic kilo veremedm karb 0 a indirdim ( tabii peynirden falan 20 gr geliyor onu saymiyoruz) com iyi sonuc aldim. Bu diyetleri zaten uzun süre yapmiyorsun 10 günlük periyodlar halinde yapiliyor. 10 gün 0 kar kg basina 1.5 protein geri kalani yaģdan. 11. Gün yükleme yapiyorsun bosalan glikojen depolarini dolduruyorsun. 12. Gün tekrardan 0 karb yani keto diyeti. Uzun süre yapmak cok zararlidir 1 ay gibi mesela

Ben low carb da yaptm . Kg basina 1 gr karb aldim ama hic kilo veremedm karb 0 a indirdim ( tabii peynirden falan 20 gr geliyor onu saymiyoruz) com iyi sonuc aldim. Bu diyetleri zaten uzun süre yapmiyorsun 10 günlük periyodlar halinde yapiliyor. 10 gün 0 kar kg basina 1.5 protein geri kalani yaģdan. 11. Gün yükleme yapiyorsun bosalan glikojen depolarini dolduruyorsun. 12. Gün tekrardan 0 karb yani keto diyeti. Uzun süre yapmak cok zararlidir 1 ay gibi mesela
sen 0 gr karb aldigini saniyosun sadece

Back
Yukarı