Ben o damar çıkartan enerji artışı yapanlardan almayı planlıyorum.
Hangisini önerirsiniz bana ?
BSN N.O. Xplode 2.0, 1,13 kg / 50 Servis
Cellucor C4 Extreme / 60 Servis
VPX NO-Shotgun 588 gr
Weider Muscle Freak Professional, 908g
Bu tarz ürünler.
Yağ oranımı bilmiyorum nasıl ölçeriz ?
Ama çok fazla yağ yok vücudumda hafif bir göbek var dışarıdan belli bile olmuyor.
Bu NOX ürünlerini içince damarlarının kollarından fışkıracağını mı zannediyorsun ?
forearm bölgende damar gözüküyorsa az çok belli olur ilerde fakat hiç gözükmüyorsa dahada pek çıkacağını sanmam.gider 250 tl verip muscle freak alırsın damarların belli olsun diye,damarların belli olmazsa çizgi filmlerde karakterlerin kafaları eşşeğe dönüşür ya bazı durumlarda öyle olursun.genetiğinde varsa vardır yoksa yoktur ne diye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum.
Damarları belirginleştirip nabıcaksın ya bnm karnımın kenarlarında bile damarlar çıkmaya başladı hiç hoş değil gerçekten koldakilere bakınca kan akışımı bile hissedebilirsin zaten![]()
Senin eğer %20 yağ oranın varsa istediğin supplementi steroidi kullan damar falan göremezsin.Biz nereden senin yağ oranını bilebiliriz ?
Bence saçmalık bu iş zamanla çıkar yazdığım gibi anlamadın damar çıkartacak ürünler zaten o anki esnalarda damarları genişletir sonra düzelir az da olsa çıkarır ama tatmin kalmazsın yinede sen bilrisin
amino mega forte = kullanamazsın anladığım kadarı ile yenisin yani bütün damar çıkarıcılar arginin yüksek olan takviyeler bunlar yeni çalışanlar için uygun değil ama ben mega forte kullandım gerçektende damarlaştırıyor ama bu ürün devamlı kullanmakta doğru değil 2 ay kullnıp bırakırsın birazda olsun damarların çıkar oda bu mega fortenin define etkisi ile pump etkisinden dolayı
daha bissürü ürün var NO yazan ve içeriğinde tek serviste 3 gram arjinin ve üstü bütün ürünler damarları genişletir ki daha fazla besin kaslara daha rahat geçiş yapsın