muziferin1
Üye
beyler ben bodye başladım 1 haftayı geçti başlayali ama 2 kilo verdim kilo vermek istiyorum ama hap toz felan kullanmak istemiyorum bana kilo vermeme yardımcı olacak bunun dışında bişi varmı sormak istedim şimdiden teşekkürler
son yorum gerçekten incleliği felan bi kenara bırakıyorum çok saçma :S 90 kiloyum kardeşim boy 170 göbek aldı başını gidiyor sence kilo vermemelimiyim yani ? rahat edemiyorum bi mağazaya gittiğimde kendime göre kıyafet bulamıyorum çokmu güzel bu sence?
mekik çekmek yağ yakar mı hiç aksine karnı dahada şişirir zamanla çünkü karın kasın geliştikçe göbeğin dahada ileri gider ama kardiyo ile zayıflıyorsan böyle bir sorun yok.Haftada 2 kilo iyi bence mesela ben kilo almak istiyorum ama sağlıksız ve yağlı bir şekilde çok kolay alırım ama yağsız ve kas olarak bir çok kişinin istediği gibi kilo almak istiyorum.Mesela sen 1-2 saat koşu bandında sadece su ile dur hep böyle yap çok hızlı kilo verirsin ama sağlık açısından iyi değil.göbeğin oldugunu görmemiştim. Çok tanıdıklarım var 1.75 90 kilo ve vücutları gayet iyi. Yağsız olması yetiyor. Kardeşim bence kilo vermek istiyorsan diyete başla ama öyle bb falan yapma ne bileyim mekik çek klasik hareketleri yap bb yaparsan diyeti bozacaksın, iyi akşamlar.