Bende 6 tane hareket var çok mu fazla ?
DB Altarnative Curl
DB Biceps Curl
Hammer Curl
Z Barbell Curl
Cable Curl
Sehpada Curl
geniş tutunca biraz daha iç bicepse vuruyor dar tutunca dış bicepse vuruyor omuz genişliğinde tutunca ikisini eşit çalıştırıyorKonu guzel ve faydali yanliz kafama birsey takildi ayakta standart yapilan barbell curl nereyi calistiriyor,genis tutus ve dar tutus olarak kisa ve uzun bas ornekleri verilmis normal tutus genelimi calistiriyor.
Hızlı giren hızlı çıkar. 1.5 sene önce üç ayda kollarımı 40cm den 43.5cm e çıkartmıştım ama haftada üç gün falan kol çalışıyordum. Mantığını sorma cevap verememMerhaba ,
14 Ayda;
Göğüs:103' ten --> 119' a
Omuz 117' den --> 129' a
Bel 96' dan --> 83' e gedi fakat
Biceps 33 cm den sadece 38e çıktı. Kol için Sizce bu gelişim az değil mi? Yoksa kol hacmi için biraz daha mı sabır gerekli?
Boy 173 Kilo 78
Sağol Kardeşim sana da kolay gelsin..Hızlı giren hızlı çıkar. 1.5 sene önce üç ayda kollarımı 40cm den 43.5cm e çıkartmıştım ama haftada üç gün falan kol çalışıyordum. Mantığını sorma cevap verememOkuldur iştir projelerdir derken üç ay sonunda spora ara vermek zorunda kalınca büyüttüğümü zannettiğim kollarımın çok kısa bir süre içinde fıs diye söndüğünü farkettim ölçüm yaptım 40.5 lara kadar düşmüştü. Yani diyeceğim şu ki yavaş yavaş ama sağlam temellerle hareket et ve bence gelişimin gayet güzel. Devamını dilerim kolay gelsin