O sorundan bende muzdariptim büyük ihtimal formdan yana sıkıntın var hareketleri daha yavaş ve nizami yaparsan o sorun cozulecek benim gibiBen kol calisirken 2.setin basindan itibaren dirsegin on tarafi varya kan alinan kisimorasi tas gibi oluyo ve canim yaniyor,laktik asit sanirim,bicepsi hissedemiyorum 1 senedir boyle,gelisim tabiki oluyor ama konsantrasyonumu bozuyor idmanda
Salondaki en nizami calisan adamim,ayrica 4 0 2 ile yapiyorum cogu hareketi,yani sorun yavaslik hizlilik degil cunku herhangi bir kol hareketinde ayni bolgem aciyor,sanirim on kol zayif diye once orasi tukeniyorO sorundan bende muzdariptim büyük ihtimal formdan yana sıkıntın var hareketleri daha yavaş ve nizami yaparsan o sorun cozulecek benim gibi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir gün sadece bacak için spor salonuna gidemem. Yani 1 saat sürmez nerdeyse, Bacakla bi bölge daha çalışmam gerekir.1. Gün Sırt
2. Omuz triceps
3. Off
4. Göğüs biceps
5. Off
6. Bacak
7. Off veya isteyenler için cardio abs eklenebilir
Büyük kas gruplarını tek bölge çalışmak en verimlisi sırtın sonuna eksik bölge üst göğüs veya omuz lateral rise ekstradan eklenebilir kolay gelsin...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam bn 4. Ayımdayım salondaki hoca bana geniş tutuş barbell curl 4×10Kol ölçúsü olarak en son 47 cm i gördüm (sıcak) antreman harici soguk olcu 45.5 cm di.. Çalışma olarak daha çok triceps çalışmanızı öneririm kolu buyuk gosteren tricepstir biceps ufacık bir kas grubundan ibarettir.
Antreman olarak
Triceps 3 hareket 4x12-15
Biceps 3 hareket 3x12-15
Ön kol(bilek) 4×12-15
Dinlenme 20 saniye süper set tarzında çalışıyorum.
Biceps te en çok ihmal edilen en önemli hareket hummer curl dür. Her kol antremanında mutlaka yapılmalı. Dıger hareketleri haftalık veya 2-3 antremanda bir sürekli değiştirmenizi öneririm
Ağırlık olarak çok yüksek kiloya gerek yok ben şahsen 7.5 ile başlayıp max 20 kg ile bitiriyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi