AngryHun
Üye
Sana tavsiyem Glutamin ve Creatin i ölçekleri dogrultusunda protein ile birlikte shaker a koyup birlikte içmeniz. Eger güç artışı ve hacim bir arada istiyorsanız. tavsiyem creatin - glutamin - nitroTech. boyle bir karısımı birde amino ile destekledikten sonra verim almamak imkansız. ayrıca bisey eklemek istiyorum aceba normal protein kullanıpta su depolama yapılmadıgını sanan arkadaşlar varmı merak ediyorum. bu etki hepsinde olcak ve 2 cm den en fazla 1 cm kuçulme olur cunku calısırken güç artısı oluyor yanı sıra protein takviyesi alınıyor 1 cm su ise 1 cm de kutle alıyosun. dikkatınızı cekerim
1.si sölediğin şeylerin konu başlığıyla bir alakası yok..
2.si ise yanlış bilgiler veriyorsun..normal protein(tavuk,yumurta,et,süt...) hiç bir zaman su tutmaz çünkü içeriğinde .(H2O) yoktur yani anhidrattır hidrat değil..kreatinde normalde su tutmaz formulu C4H9N3O2 dir fakat .(H2O) eklersen kreatin monohidrata dönüşür..
dediğin olayı ben sadece kalitesiz protein tozları için duymuştum yani %100 protein değil proteine 1:1 oranında .(H2O) ekliyorlarmış eskiden duymuştum..fakat sadece duydum makale falan değil o yüzden bilginin yanlış olabilme ihtimali vardır..