Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dostlarım creatin vücutta kas enerji elde etmek için creatin fosfat kullanır.Fosfat ATP dediğimiz enerji molekülüne dönüşür.Böylece kas ihtiyacı olan enerjjiyi karşılamış olur.Arta kalan kreatin kana karışır.Böbreklerden atılır.Creatinin artması demek hasta böbrek yetmezliğine giriyor demektir bizde.Yani böbreğin fonksiyonlarının en iyi göstergesidir.ancak tek başına vücuda etkisini literatürde araştırmama rağmen bulamadım.arkadşın burnu kanamış bikaç belirti daha yazmış.Bunlar hipertansiyona işaret ediyor.Ancak ben creatinden olmasına çok az ihtimak veriyorum.Yağsız kas dokusu gelişimine katkısı anlamlı olarak yüksek bulunmuş makalelerde.Ama böbreklere dikkat arkadaşlar.Özellikle gece idrara kalkıyorsanız bir dahiliye servisine görünmenizi tavsiye ederim.
gece idrara kalkmak falan heralde baya ciddi olur sorun ama şöle bişide var çok sıvı alındığı için creatinle kalkılabilirde sanki insan ama uzun süreli kullanımı böbreklerde azda olsa hasar yapıyodur hernekdr kanıtlanamasada tam olarak
ben bugün kullanmaya basladım mrm'nin creatine monohydrate ürününü sabah yemekten sonra içtim ve agızım sanki uyusuk ve cok kuru gibi oldu gün boyunca bu yan etkilerinden birimi yoksa baska bi nedenden dolayımı bu kuruma?
Kullanım olarak ben 1 ölçek tozu ağzıma atıyorum üstüne de su içiyorum ağzımda çalkalayıp yutuyorum,ama bol su içiyorum üstüne. Yani bardağa koyup karıştırmıyorum dibinde kalıyor diye. Bir sakıncası olur mu ?
Creatin olarak Sizeon u tavsiye ederim. Icerisindeki maddeler creatinin en gelismis hali ve vucut tarafindan cok az kayipka kaslara cekilebiliyor. Glutamine AKG ile kombine ediyorum. Toz halini spor ile birlikte spordan sonra da Glutamine AKG kullaniyorum.
2,5 aydir glutamin ve whey ile kullaniyorum artik ara vermenin zamani geldi bobreklerde agri yapmaya basladi ayrica daha baska olumsuz durumlarda oldu ve creatin alimini kesince bunlar bitti denemek icin bi kere bile alsam ayni sorunlar oluyor yani hakketen alti haftdan fazla kullancaksak en az iki hafta ara vermek gerekiyomus
Creatine kullandığımda Kandaki üre ve creatinin sınırda çıkmıştı. Böbrekleri zorlama ihtimali var. Ama sağlıklı bir insanda zararlı olduğunu düşünmüyorum. Eğer zorlanırsan zaten kesinlikle kullanma derim. Gerek yok bence.
Kreatin kullanmaya başladım body + kickbox yapıyorum ve gerçekten perfomans artışı hissettim.Merak ettiğim nokta şu kreatini bıraktığımız zaman tekrar eski halimize geleceğimiz söyleniyor.Böyle düşünmek çok mantıksız kreatin kullanımı sırasında bizim kendi çalışmamızla olan kas kütlesindeki artışta mı eriyecek yani ? Performans kaybı kabul ama bu noktada bir yanlışlık var sanırım. Yanıldığımı düşünen var mı ? Ayrıca kreatin alımından sonra günde 3-4 litre su içmeye başladım ve çok az wc ye çıkıyorum burda ters bir durum var mı ? şimdiden teşekkürler
Sana tavsiyem Glutamin ve Creatin i ölçekleri dogrultusunda protein ile birlikte shaker a koyup birlikte içmeniz. Eger güç artışı ve hacim bir arada istiyorsanız. tavsiyem creatin - glutamin - nitroTech. boyle bir karısımı birde amino ile destekledikten sonra verim almamak imkansız. ayrıca bisey eklemek istiyorum aceba normal protein kullanıpta su depolama yapılmadıgını sanan arkadaşlar varmı merak ediyorum. bu etki hepsinde olcak ve 2 cm den en fazla 1 cm kuçulme olur cunku calısırken güç artısı oluyor yanı sıra protein takviyesi alınıyor 1 cm su ise 1 cm de kutle alıyosun. dikkatınızı cekerim