GECMİSH
Üye
Tek seferde zorlama o kadar mide zarar görür allah korusun.Yarım Köy Ekmegi + 150 gr. Kaymak + Yarım Petek Bal + 6 Yumurtalı Tereyaglı Omlet + Peynir, Zeytin vb.
Tek seferde zorlama o kadar mide zarar görür allah korusun.Yarım Köy Ekmegi + 150 gr. Kaymak + Yarım Petek Bal + 6 Yumurtalı Tereyaglı Omlet + Peynir, Zeytin vb.
mide hacminde sıkıntı yok baya geniş. daha neler yedim bu yarısı bile değil, dalga geçmiyorumTek seferde zorlama o kadar mide zarar görür allah korusun.
Boy kg nedir hocammide hacminde sıkıntı yok baya geniş. daha neler yedim bu yarısı bile değil, dalga geçmiyorum![]()
177 cm 88-89 kgBoy kg nedir hocam
Bole giderse balon Olcan dikkat et177 cm 88-89 kg
Hocam bu kesmez ki adamı![]()
üstüne buzz gibi havada buzz gibi dondurma![]()
Low carb diyetindeydim ama bu akşam 4 parça kıymalı börek, 2 tabak pilav, 3 tavuk butu ve 4 halley yedim allah affetsin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Adı ustunde cheat (hile) istediğini yer ne sağlığı az bile yemiş.Ya cheat yapıldıgını gördüm de kardes abartmıssın keske daha saglıklı karbonhidratlar tuketseydin cheat te...
5 kg nutella 27200 kalori yapıyor fatsecretdan hesapladim ^^Abicim suan foto atamiyorumda ben sıkı bir bulk veya definede olmadm ama cok sıkılmıstım ayni seyler 5 kg lık nutellayı 3 sate yayarak kaşıklaya kaşıklaya bitirdigimi hatirliyorumasla yapmayn onermem
![]()
Aynen cok fena bise tavsiye etmem5 kg nutella 27200 kalori yapıyor fatsecretdan hesapladim ^^
Adı ustunde cheat (hile) istediğini yer ne sağlığı az bile yemiş.
O bence normal inlar icin sporcu adam zaten kalori yakiyor zaten amackilo almak cok ta onemi yok 1-2 saat antrenman yapiliyosa bide 5 gun falansa yok cikolata yok hamburger falan pek kesmez bunlari zaten tamamen kisitlarsan mutsuz oluyorsun kendimden biliyorum.Cheat day in anlamını sen baya yanlıs biliyon.
Cheat day vücudu alısılmıstan sasırtmak ıcın yapılan kalori arttırımıdır bulkıng de bir insan 3000 kalori alıyorsa bir gün 4000 kalori alır vucudu sasırtır vs vs definasyondada aynı sekılde 2000 kalori alıyorsa biri bir gün 3000+ kalori alır vucudu şoklar.
Vucudu şokladıgı için adı hile günüdür zaten hile gününde waffle pizza hamburger çikolata vs vs yemek tamamen cheat teyım naparsam yaparım kafasıdır amacı diyetini bozmaktan baska birsey degildir!