"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

827b7d9a9a589713829ffb4012ecd9ba.jpg

Çok iyi gittii beeaa :d

Requ at bence takip ediyorum paylasimlarini cbl yapiyorum bende clean bulk tarzinda her aksamim cheat oluyo biskuviler tatlilar pudingler benden mutlusu yok foto atabilsem aticam :D

6ebc7bf7667e00c6ffaac5bba9f9fedb.jpg

İşyerinede getirdim, böyle bi lezzet yok! 2saat sonra ağır sırt idman var hadi bakalım.

Haa ona bakma yaver burda et genel olarak pahalı,yoksa özel olduğu için değil.Burayla kıyaslayınca türkiyede et bedava,ayrıca o lira deği fr.:):)(1fr=2.35tl).ama dediğim gibi burda et genel olarak çok pahalı.
siz baya eti 100 liraya yiyorsunuz yani? ama bizim de memleket fakir abi. sen bakma büyüdük laflarına. ülkenin 5te 4ü açlık ve yoksulluk sınırının altında. eti anca bayramdaaan bayrama...

kişi başı milli geliriniz 41 bin dolar. bize 4 çekiyorsunuz :) ama tahmin ediyorum ki zor. Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda memleketinize gelmeniz için uygun şartlar oluşur da gurbet ellerde durmak zorunda kalmazsınız.

kişi başı milli geliriniz 41 bin dolar. bize 4 çekiyorsunuz :) ama tahmin ediyorum ki zor. Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda memleketinize gelmeniz için uygun şartlar oluşur da gurbet ellerde durmak zorunda kalmazsınız.
Doğru kişi başı milli gelir 41 bin dolar,aylık ev kirası 2 bin dolar:)1 kilo domates 7 dolar,etin fiyatı yukardan belli:)1ekmek 5 dolar:)

abi siz ülkecek bizden kötüymüşsünüz ya, bizde para çok, parayı koyacak yer bulamıyoruz. ayakkabı kutularımızdan bile para fışkırıyor :)
neyse muhabbet yemekten uzaklaşmadan ben konuyu kapatayım ;)
et yemeğinin fotosunu da bekleriz abi.

Back
Yukarı