Yarasin hayati pilav tavukla gecirmememiz lazim ara sira boyle seyler insana motivasyon veriyo sahsen bana oyle oteki gun 10 dk hiit yaparim olur biter![]()
Çok iyi gittii beeaa :d
Offf harbiii fena görünüyo,şimdi herkez yeni yıl eğlencesindende çıktı,daha tahrik edici resimler bekliyorum bu başlıkta![]()
Çok iyi gittii beeaa :d
Biliyorum senin sayende tanistim butun gunlugu okudum bence devam et cok iyiydin bence.Ben de cbl deyken alıştım, şimdi sabah akşam cheat![]()
Okul, yurt olmasa devam ederdimBiliyorum senin sayende tanistim butun gunlugu okudum bence devam et cok iyiydin bence.![]()
Tüh yari donem tatilinde veya yazin edersin o zamanOkul, yurt olmasa devam ederdim![]()
abi kilosu 48 lira 50 kuruşaBu akşamki protein kaynağım
Haa ona bakma yaver burda et genel olarak pahalı,yoksa özel olduğu için değil.Burayla kıyaslayınca türkiyede et bedava,ayrıca o lira deği fr.abi kilosu 48 lira 50 kuruşane eti bu
siz baya eti 100 liraya yiyorsunuz yani? ama bizim de memleket fakir abi. sen bakma büyüdük laflarına. ülkenin 5te 4ü açlık ve yoksulluk sınırının altında. eti anca bayramdaaan bayrama...Haa ona bakma yaver burda et genel olarak pahalı,yoksa özel olduğu için değil.Burayla kıyaslayınca türkiyede et bedava,ayrıca o lira deği fr.(1fr=2.35tl).ama dediğim gibi burda et genel olarak çok pahalı.
Burasıda çok farklı değil yaver adı var kendi yok.siz baya eti 100 liraya yiyorsunuz yani? ama bizim de memleket fakir abi. sen bakma büyüdük laflarına. ülkenin 5te 4ü açlık ve yoksulluk sınırının altında. eti anca bayramdaaan bayrama...
Doğru kişi başı milli gelir 41 bin dolar,aylık ev kirası 2 bin dolarkişi başı milli geliriniz 41 bin dolar. bize 4 çekiyorsunuzama tahmin ediyorum ki zor. Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda memleketinize gelmeniz için uygun şartlar oluşur da gurbet ellerde durmak zorunda kalmazsınız.