ch1vas
Üye
Merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım ismim Hüseyin 25 yaşındayım. Eylül 2013 te spora başladım. İlk Başlarda sadece kilo almak ve duruş bozukluğum için başladığım bb hayatımın bir parçası oldu diyebilirim.
Günlüğü tutmamdaki amaç hem antreman hem beslenme açısından eksiklerimi görmek ve hatalarımız sizlerin yardımıyla düzeltmek. Spor salonu olarak jatomi nin istanbuldaki bi şubesine gidiyorum ve hocalardan eser yok hiç kimse kimseyle ilgilenmiyor.(şöyle söyleyebilirim hatta önünde sakatlansan hocanın umrunda değil işleri güçleri bayan üyelerle vitamin barda sohbet etmek)Spora Başladığımdan bu yana gerek program , gerek beslenme, gerek suplementlerle ilgili bütün bilgileri forum sayesinde ögrendim.
Kullandığım Suplementler :
Optimum on whey
Optimum kazein
multivitamin
Universal Atomic7 BCAA
Hardline Glutapure
Hardline ZMA
Con-Cret Powder Kreatin
3.Ayımdan itibaren split programlarla çalıştım ve 3 hafta önceye kadar Tüm vucut antreman Programı uygulamaya karar verdim. 1 ay daha yapıp sonra splite devam edicem.
Antreman Programım
1.gün 5x5
Squat
Bench Press
T-Bar Row
Military Press
Z-Bar Curl
Dumbbell triceps extension
3.gün 4x8
Deadlift
Pull ups
Dumbell incline bench press
shoulder press
Hammer curl
close grip bench press
5.gün 3x12
lunges
dips
chin up
lateral raises
incline dumbell curl
skullcrusher
seated calf
Beslenmem Planım
Sabah kalkış 06:30 250ml üzüm suyu + 1 ölçek Whey
Kahvaltı 07:30-08:00 : 6 yumurta (2 tam 4 beyaz ) +150 gr yulaf ezmesi (light sütle)+1 adet domates + 1 biber + 1 salatalık
Ara öğün 10:00 : 50 gr badem + 1 Adet elma
Öğlen yemeği 12:00 : 150 gr tavuk göğüsü (tavada yagsız kızartıyorum) + 250 gr bulgur pilavı (yağsız tuzsuz)+ 1 Tane muz
Ara öğün 15:00 :1 dilim tambuğday ekmeği üstüne fıstık ezmesi (calve) ( 2 yemek kaşığı kadar sürüyorum)
Antreman öncesi 18:00 :200gr haşlanmış patates +150 gr tavuk göğüsü (haftada 2-3 gün 160gr ton balığı yiyorum)
Antreman 20:00 -21:00 (antreman sonrası 300ml üzüm suyu + whey )
Akşam yemeği 21:45-22:00 125 gr kırmızı et yağsız + buharda pişmiş brokoli veya ıspanak
Gece 23:00-23:00 kazein suyla içiyorum
Before- After
Günlüğü tutmamdaki amaç hem antreman hem beslenme açısından eksiklerimi görmek ve hatalarımız sizlerin yardımıyla düzeltmek. Spor salonu olarak jatomi nin istanbuldaki bi şubesine gidiyorum ve hocalardan eser yok hiç kimse kimseyle ilgilenmiyor.(şöyle söyleyebilirim hatta önünde sakatlansan hocanın umrunda değil işleri güçleri bayan üyelerle vitamin barda sohbet etmek)Spora Başladığımdan bu yana gerek program , gerek beslenme, gerek suplementlerle ilgili bütün bilgileri forum sayesinde ögrendim.
Kullandığım Suplementler :
Optimum on whey
Optimum kazein
multivitamin
Universal Atomic7 BCAA
Hardline Glutapure
Hardline ZMA
Con-Cret Powder Kreatin
3.Ayımdan itibaren split programlarla çalıştım ve 3 hafta önceye kadar Tüm vucut antreman Programı uygulamaya karar verdim. 1 ay daha yapıp sonra splite devam edicem.
Antreman Programım
1.gün 5x5
Squat
Bench Press
T-Bar Row
Military Press
Z-Bar Curl
Dumbbell triceps extension
3.gün 4x8
Deadlift
Pull ups
Dumbell incline bench press
shoulder press
Hammer curl
close grip bench press
5.gün 3x12
lunges
dips
chin up
lateral raises
incline dumbell curl
skullcrusher
seated calf
Beslenmem Planım
Sabah kalkış 06:30 250ml üzüm suyu + 1 ölçek Whey
Kahvaltı 07:30-08:00 : 6 yumurta (2 tam 4 beyaz ) +150 gr yulaf ezmesi (light sütle)+1 adet domates + 1 biber + 1 salatalık
Ara öğün 10:00 : 50 gr badem + 1 Adet elma
Öğlen yemeği 12:00 : 150 gr tavuk göğüsü (tavada yagsız kızartıyorum) + 250 gr bulgur pilavı (yağsız tuzsuz)+ 1 Tane muz
Ara öğün 15:00 :1 dilim tambuğday ekmeği üstüne fıstık ezmesi (calve) ( 2 yemek kaşığı kadar sürüyorum)
Antreman öncesi 18:00 :200gr haşlanmış patates +150 gr tavuk göğüsü (haftada 2-3 gün 160gr ton balığı yiyorum)
Antreman 20:00 -21:00 (antreman sonrası 300ml üzüm suyu + whey )
Akşam yemeği 21:45-22:00 125 gr kırmızı et yağsız + buharda pişmiş brokoli veya ıspanak
Gece 23:00-23:00 kazein suyla içiyorum
Before- After