Bugün spora başladım

Ya Zaten beslenme duzenin hakkinda falan yazilmis bazi seyler ben sana yagi daha hizli yakmak icin bi kac puf nokta soyliyeyim.
1.si sabah ac karna kaynayip demlendirdikten sonra bi 10 dk bekleyerek sogumus sekilde yesil cay ic ve disa cikma imkanin varsa uyandiktan sonra disari cik hafif trmpo bi 5 10 dk kosu yap gelincede cok azda olsa mekik cek 2*20 gibi bu gun icindeki metobolizma hizini arttircaktir .
2.si yine yesil cay (ılık olacak ) ama spor salonuna gitmeden yarim saat once ic bunu atlama yesil cay icerek spor yaptiginda normaline gore daha fazla ter attigini ve idrarindaki toksin miktarinin arttigini goreceksin.
3.su klasik olacak ama bol bol u ic ozellikle kardiyo aninda 1.5 litre ic az az ama sık sık agiz kuruyken yag yakamassin. Gun icindede 3 4 litre su tuket.
4. Yemeklerinde bol bol acı pul biber kullan .
5.gunluk 1 elma ye.
6. Gun icinde bi fincan 0şekerli türk kahvesi iç.
Bunlar benim sana beslenme yonunden tavsiyeler egzersiz kardiyo programini baska acilmis basliklardan goz gecir tekrar. :)

Bide vucut yag oranini ogrenebilirmiyim ?
teşekkür ederim. günde 2 litre su tüketmeye özen gösteriyordum ve günde 1 kupa ada çayı içiyorum. iş arkadaşım yağ yakar demişti.
yağ oranımı bilmiyorum. 1.5 aya yakın oldu daha dün tartıldım 75 kiloyum.
yağ oranımı en kısa zamanda ölçtürücem

Ada cayini bilmiyorm duymuyorm sen benim dediklerimide goz onunde bulundur kendim denedim oradan biliyorm baya etkili . Kilo pek onemli degil onemli olan yag orani :) ayrica 2 litre su yag yakmaya calisan birisi icin cok cok az

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ada cayini bilmiyorm duymuyorm sen benim dediklerimide goz onunde bulundur kendim denedim oradan biliyorm baya etkili . Kilo pek onemli degil onemli olan yag orani :) ayrica 2 litre su yag yakmaya calisan birisi icin cok cok az

teşekkür ederim. bir şey daha sormak istiyorum.
hocama sabahları mekik çeksem sorun olur mu dediğimde sıkıntı olmaz çekebildiğin kadar çek demişti.
mekik çekmekte yağ yakmaya yardımcı oluyormuş.
sabahları 4*30 yapabilirim. ağır gelir mi?

şu an ki programım bu şekilde.

pazartesi - perşembe
1-sit up 4x30
2-legraises 4x28
3-crunch 4x25
4-bench press
5-dumbell fly
6-pec-deck
7-lat machine
8-row machine
9-barberl curl
10-concentration

salı - cuma
1-sit-up 4x30
2-legraises 4x28
3-crunch 4x25
4-deltoid press
5-side lateral raise
6-lying triceps
7-push down
8-leg extension
9-les press
10-leg curl

yazmadıklarım 4x8

Acikcasi ben buna yorum yapamam tam bi bilgim yok egzersizler hakkinda . Ama bi 10 dk hizli tempo yuruyusten sonra 4*30 falan agir gelmez . Mesela yag eritme olayi hem mekik cekerken efor harciyosun hemde karnindaki kas oranin arttikca ordaki yaglar daha hizli yaniyor oyle dusun yani kisacasi biraz vcidunu isittiktan sonra ac karna agir gelmez hem cok iyi olur ozelliklede ac karna yaptigin icin cok faydali

bugün hocamla konuştum,i bana verdiği program dışında yapabildiğim kadar fazla yapabilirmişim :D 2 gündür yaptıkça sanki daha çok istiyor gibi hissediyorum yetmiyor. ne güzel bir duygu bu :D daha yeni yeni vucudum alışıyor demek ki

selamlar, 3.ayın başlangıcı supplementler için uygun mu? supplementler olmadan gelişim olmuyor maalesef çok can sıkıcı bu durum

Yeterlice beslendikten sonra neden gelişim olmasınki niye umutsuzluga kapılıyosun hemen :)

selamlar, 3.ayın başlangıcı supplementler için uygun mu? supplementler olmadan gelişim olmuyor maalesef çok can sıkıcı bu durum

yazmıcaktım ama dayanamadım :D
daha 2 ayı geride bıraakmısın gelişim olmuor diosun supplementsiz birde şimdi 2 ayda ne beklıodun ki gelişim olmadı diosun beslenmene dinlenmene yeterince önem vermezsen zaten bütün supplementleride kullansan b b.ka yaramıcak supplement kullandım geliştim öyle bir şey yok

Aynı gün spora başlamışız, tesadüfe bak :)
Tabi benim daha önceden belirli bi altyapım var ama kendi beslenme programımı supplementlerle birlikte aktarayım
SABAH
1 öçek whey ,
1 saat sonra

1 kase yulaf(biraz bal ve cevizle+ süt)
3 tam yumurta
beyaz peynir , zeytin, birazda lor

Antrenmandan önce
Biraz kahve(kafein için)
bir porsiyon meyve
yarım ölçek gaspari amino last + whey
Antrenmandan Sonra
Yarım ölçek amino
Birer ölçek whey+progainer(sütle)
biraz da jelibon + 3 ceviz

1 Saat sonra
(Makarna+ton balığı) veya (pilav + Hindi) veya ( Haşlanmış patates+4 yumurta+ biraz lor)

Ara Öğün
Bir kase yoğurt + biraz kuruyemiş

Akşam yemeğin de ise genelde bol sebze ve bol salata tüketirim belki birazda yoğurt

Yatmadan önce ise 1 kase lor ve 400 ml yarım yağlı süt

Boy: 1.80
Kilo: 73

Son düzenleme:
tekrar merhaba,

sabahları protein tozu içiyorum ve kahvaltıdan sonra.. doğru mu yapıyorum? spor olmadığı vakitler 1 ölçek.
ve benexol b12 kullanıyorum.
kahvaltı yapıyorum, daha sonra protein tozunu içiyorum ve benexol b12 vitamin hapını içiyorum.
bunun bir zararı olur mu?

Back
Yukarı