Bugün spora başladım

arkadaşlar merhaba, bugün beslenmeme dikkat ettim ve bunu sürdüreceğim.. sizce beslenmem nasıl

sabah kahvaltısı

9 yumurta beyazı
1 tam yumurta
1 kase lor peyniri

ara öğün

kuru üzüm

öğleden sonra

dışarıda olduğum için fast food yerine yarım tavuk ve pilav
derisini yemedim

ofise geldiğimde ise 1 kase yoğurt, kuru üzüm ve yulaf

eve geldim 21:00'da

1 tabak ıspanak (yoğurtlu)
1 tabak bulgur (yoğurtlu)

22:00da spora gideceğim

spordan sonra ise 5 yumurta beyazı yemeyi düşünüyorum

whey kullanmadım hiç

Bukadar çok yumurta 14 yumurta beyazı çok fazla gibi geldi bana bence bunu düşür farklı besinlerden al proyeinini ve yatmadan önce yarım yağlı süt iç ki uyurken aç kalmasın ve süt emilimi uzun süreli olduğu için uykunda seni besliyrcektir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bukadar çok yumurta 14 yumurta beyazı çok fazla gibi geldi bana bence bunu düşür farklı besinlerden al proyeinini ve yatmadan önce yarım yağlı süt iç ki uyurken aç kalmasın ve süt emilimi uzun süreli olduğu için uykunda seni besliyrcektir

o zaman spordan sonra lor ve süt iyidir

Sabah yumurtayı 4 e düşür. Kahvaltıya bide yulaf eklemelisin. . Spordan gelir gelmez yada spor salonuna götür antreman biter bitmez 2 3 tanede yiyebilirsin yumurta beyazı çünkü vücut tarafından hemen emilir whey yerine kullanabilirsn yani . Dedigin gibi yatmadanda lorla süt daha iyi olur.

9 yumurta hakkatten fazla, kahvaltı için bir kase yulaf 3-4 yumurta ve biraz lor ideal olabilir,whey kullanmayı düşünebilrsin ama kullanmayacaksanda lor ve sütün yanında birde basit karbonhidrat iyi olur, başarılar.

Bencede boşvet bende hayatımda hiç kullanmadım 5 aydır düzenli bi şekilde sporumu yapıyorm vr gayrt güzel grlişim sagladım tabiki önemli olan proteini gerektigi kadar alabilmrk buda tozlarsızda gayet kolay

Yumurtayla ilgili sikinti nedir beyler niye sunu gecme bunu gecme diyorsunuz varmi kaynak gosterebileceginiz bir makale,beyazindan zarar gelmez doya doya yiyin 10 tane beyaz anca 30 gr protein ediyor

ben birşey sorabilirmiyim antemandan kaç saat önce beslenme yapmak gerekiyor ? bügün 30 dakika kala tam buğday ekmeği+bal(3 dilim ekmek 3 çay kaşığı bal) tükettim antreman sırasında midem bulandı yardmcı olabilirmisniz

ben birşey sorabilirmiyim antemandan kaç saat önce beslenme yapmak gerekiyor ? bügün 30 dakika kala tam buğday ekmeği+bal(3 dilim ekmek 3 çay kaşığı bal) tükettim antreman sırasında midem bulandı yardmcı olabilirmisniz
En az 1,5 saat önce, ideali 2 saat öncesi.. antrenman esnasında mide boş olmalı..

Günlük alman gereken proteini doğal yollardan karşılayabiliyorsan şart değil toz kullanman, 100 gram tavuk göğsünde de 5-6 gram bcaa var en basitinden.. minumum 6 aydan sonra kreatin düşünülebilir yanında da bir multivitamin iyi olur..
Yemeklerde ençok enerji veren besinler derken antrenmandan 1.5-2 saat kadar önce bulgur, esmer pirinç ve yulaf ezmesi ideal..
Hiç bir besinde bcaa yok, zaten besinlerden karsılayamaduğımız için diğer amino asitlerden degerli.

Hiç bir besinde bcaa yok, zaten besinlerden karsılayamaduğımız için diğer amino asitlerden degerli.

Besinlerin amino profillerini incelemeni tavsiye ederim
4y7u5u5u.jpg

tekrar selam,
yulaf yerken çok zorlanıyorum.
yumurtanın sarısını ayırıp zeytinyağında yulaflı omlet yapsam haşlanmış yumurta yerine geçer mi

Back
Yukarı