berkerol
Üye
evet doktor tavsiyesiSabah kalktikdan sonra ve idman dan sonra. Benexol doktormu tavsiye etti?
evet doktor tavsiyesiSabah kalktikdan sonra ve idman dan sonra. Benexol doktormu tavsiye etti?
o zaman spordan sonra lor ve süt iyidirBukadar çok yumurta 14 yumurta beyazı çok fazla gibi geldi bana bence bunu düşür farklı besinlerden al proyeinini ve yatmadan önce yarım yağlı süt iç ki uyurken aç kalmasın ve süt emilimi uzun süreli olduğu için uykunda seni besliyrcektir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tozlardan tamamen kaçmaya çalışıyorum. yoksa amino, carnitin dayanamayıp alacağımNiye vazgeçtin acaba wheyden
yarım kızarmıl tavuk ve pilav yedim hocamNeden tavuk yok anlamadım. Bu kadar yumurta çok . Günlük 5 i geçme
En az 1,5 saat önce, ideali 2 saat öncesi.. antrenman esnasında mide boş olmalı..ben birşey sorabilirmiyim antemandan kaç saat önce beslenme yapmak gerekiyor ? bügün 30 dakika kala tam buğday ekmeği+bal(3 dilim ekmek 3 çay kaşığı bal) tükettim antreman sırasında midem bulandı yardmcı olabilirmisniz
Hiç bir besinde bcaa yok, zaten besinlerden karsılayamaduğımız için diğer amino asitlerden degerli.Günlük alman gereken proteini doğal yollardan karşılayabiliyorsan şart değil toz kullanman, 100 gram tavuk göğsünde de 5-6 gram bcaa var en basitinden.. minumum 6 aydan sonra kreatin düşünülebilir yanında da bir multivitamin iyi olur..
Yemeklerde ençok enerji veren besinler derken antrenmandan 1.5-2 saat kadar önce bulgur, esmer pirinç ve yulaf ezmesi ideal..
Besinlerin amino profillerini incelemeni tavsiye ederimHiç bir besinde bcaa yok, zaten besinlerden karsılayamaduğımız için diğer amino asitlerden degerli.
teşekkür ederim.Yok estafurullah ne hocası dost tavsiyesi diyelim.
Mutfak terazi al
Haftalık 3 kg göğüs al gramlara ayır çok rahatlarsın