haklısın. biraz araştırdım daha sporumun 2.ayı ve direk amino falan vazgeçtim. o kadar parayı onlara verceğime beslenme ihtiyacım için harcamaya karar verdimBu dediklerin için çok erken hepsi çop olur vücudunu protein sentezine alıştır
Kullandığın protein tozunda da amino içeriği var zaten, gerekli değil..haklısın. biraz araştırdım daha sporumun 2.ayı ve direk amino falan vazgeçtim. o kadar parayı onlara verceğime beslenme ihtiyacım için harcamaya karar verdim![]()
proteini sadece spor öncesi ve sonrası kullanıyorum. 1er ölçer. bittiği zaman sizce devam edeyim mi?Kullandığın protein tozunda da amino içeriği var zaten, gerekli değil..
Günlük alman gereken proteini doğal yollardan karşılayabiliyorsan şart değil toz kullanman, 100 gram tavuk göğsünde de 5-6 gram bcaa var en basitinden.. minumum 6 aydan sonra kreatin düşünülebilir yanında da bir multivitamin iyi olur..proteini sadece spor öncesi ve sonrası kullanıyorum. 1er ölçer. bittiği zaman sizce devam edeyim mi?
ve yemeklerde en çok enerji veren besinler nedir paylaşabilir misiniz
teşekkür ederim. peki her gün almalı mıyım sizce?Şuan için idmandan önce almak yerine idman sonrası ve sabah uyandığında almalısın
spor öncesi bulgur yiyorum genelde. fakat genelde yağlı oluyor buna dikkat etmeli miyim? yoksa anneme yağsız tuzsuz mu yaptırayım?Günlük alman gereken proteini doğal yollardan karşılayabiliyorsan şart değil toz kullanman, 100 gram tavuk göğsünde de 5-6 gram bcaa var en basitinden.. minumum 6 aydan sonra kreatin düşünülebilir yanında da bir multivitamin iyi olur..
Yemeklerde ençok enerji veren besinler derken antrenmandan 1.5-2 saat kadar önce bulgur, esmer pirinç ve yulaf ezmesi ideal..
çok yağlı değil normal yemeklerde bulunan yağ diyelim.Çok yağlı olmasın yeterli
Evet düzenli olarak kullanmalısın. Herkesin düstüğü hata olan off günleri beslenmeni sakın sallama gerekli besinleri almaya çalış
10 yumurta nın hepsi tam ise yağ konusu sorun yaratır, 1-2 tam 8 beyazda mahsur yok.. Tozdan aldığın protein günde 2 ölçeği geçmezse daha iyi olur..Spor günlerinde sabah, akşam ve spor sonrası olmak üzere 3 ölçek.
Off günlerinde ise sabah ve akşam kullanmaya karar verdim.
Yumurta konusunda ne düşünüyorsunuz günde 10 yumurta zararlı olur mu?
50 küsür kkal 5 küsür yağı düşününce(toplam yağ)10 yumurta nın hepsi tam ise yağ konusu sorun yaratır, 1-2 tam 8 beyazda mahsur yok.. Tozdan aldığın protein günde 2 ölçeği geçmezse daha iyi olur..
10 yumurta nın hepsi tam ise yağ konusu sorun yaratır, 1-2 tam 8 beyazda mahsur yok.. Tozdan aldığın protein günde 2 ölçeği geçmezse daha iyi olur..