Bu Konuda Yabancı Birine Yardım Edermisiniz?

İyi akşamlar abilerim kardeşlerim.Konuya şöyle gireyim yaşım 20 ve en sevmediğim özelliğim zayıf olmam.Kendimi aşırı zayıf buluyorum.Boyun 1.78 kilom 58...
Doktoruma basvurdum verdiği tepki iyi bir salon bul ve kas yap :)
Ancak simdilik solana gitmem mümkün değil (en az 3-4ay sonra)
Doktorum standart diyet verdi kendimce onu uygulamaya çalışıyorum.Evde bir çift 5kg dumbbellım var forumda flexor hocamızın yazmış olduğu dumbbelle evde vucut geliştirme konusundaki hareketleri yapsam ne kadar etkisi olur?

Bos durmaktan iyidir ilk etapta kilolar size yeterli gelir standart diyet derken nasil bi diyet verdi çok merak ettim kalori nekadar hangi besinler agirlikli

Kısaca doktorun verdigi diyet:https://www.hizliresim.com/gLMvpQ
Dediğim gibi yeni basladim şuanda evde calisiyorum salonuda suanlik düşünmüyorum zaten.
Vay be ne biliyim biz mi beslenmeyi bilmiyoruz diyetisyenler kafami buluyo insanlarla bilmiyorum sarelle tatli pogca borek gozleme olabilir caylar sekerli hemde sabah yumurta sadece 1 tane makarna 1 tabak neye gore kime gore 1 tabak :( rastgele yazmis sanirim kalori hesabi bilmemne onemli degilmis gibi

bu nasıl bir diyettir ben de anlamadım. sanki herkes 5 yıldızlı otelin açık büfe lokantasından besleniyor. durumu olan var olmayan var.

Back
Yukarı