arkadaşlar 16.5 yaşındayım 17 mart'da 17 yaşıma tam girmiş olucam. boyum 1.69 ve biraz daha uzamasını istiyorum biraz kısa kaldım sanki. boy uzatma hormonu vs. hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. herkese iyi forumlar.
Selam,
forumda genelde ilaçların yan etkileri ile uğraşıyoruz. Yani kimse burada ilaçların tıbbi etkisi ile ilgilenmiyor.
Yani senin kullanmak istediğin Growth hormonu ( Büyüme Hormonu ) biz ( bazı ) sporcular kullanıyor çünkü yan etki olarak kas yapıyor, yağ yakıyor...
Senin bu ilacı tıbbi bir amaçla kullanmak istediğin içn en iyisi bir doktora gitmen diye düşünüyorum. Çünkü bizim kullandığımız dozlarla senin büyümek için kullanman gereken dozlar çok farklıdır.
Hiç olmazsa doktordan ne kadar süre hangi dozlarda kullanacağını öğren ve doktor yazmazsa ve sen halen almak istersen gider eczaneden alırsın.
Selamlar
malıyetı cok yuksek kutusu yaklasık 170 tl civarı 2 gun de bir 170 tl para cebınden para cıkar mınımum 3-4 ay kesın sonuc için 7 ay ve yukarı kullanmaısın
bence endokrın bölümne git ordakı doktora danıs senı yönlendırır
El Diablo
tamam ya para sorun değil boyumdan daha mı önemli bi şekilde hallederiz onu benim için önemli olan verdiğim para boşa gitmesin. yani kesin uzatıyormu boyu ?
tamam ya para sorun değil boyumdan daha mı önemli bi şekilde hallederiz onu benim için önemli olan verdiğim para boşa gitmesin. yani kesin uzatıyormu boyu ?