Biraz motivasyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FedoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet deathlifter bazıları çok kaslı gözüküyor benimde hoşuma gitmiyor ama

videoyu tam izle çok sağlam olanlarda var :D misal 1. videonun 1:06 daki ya da 1:36 :)

seni etkilemiyorsa şüphe duyarım valla :D

1.06 araya karışmış o diğerlerinden farklı dikkat ederseniz arka plana fitness salonu ile alakası yok. :)

Bunlar veya bunun gibi diğer bayanlar Türkiye' de herhangi bir spor salonunda spor yapsalar o halde ne olur acaba ?

şu bileklerine sardıkları kayışlar ne işe yarıyor arkadaşlar
kullanan varmı

Ağır yük ile çekme hareketi yaptığında ağırlık parmaklara biner ve parmakları ağırtır. Bu kayışları bara sarıp çekme hareketini öyle yapıyosun. Böylece parmaklara binen yük azalır ve çekme hareketini yüksek ağırlıklarla daha rahat yapabilirsin.

şu bileklerine sardıkları kayışlar ne işe yarıyor arkadaşlar
kullanan varmı
beach boyun söylediklerine ek olarak bu tür sargılar ön kolu güçsüzleştiriyor.eğer deadliftte rekor denemesi yapmıyorsanız pek önerilmiyor :D

beach boyun söylediklerine ek olarak bu tür sargılar ön kolu güçsüzleştiriyor.eğer deadliftte rekor denemesi yapmıyorsanız pek önerilmiyor :D
evet çok doğru hareket amacından uzaklaşıyor. aynı barbell row da kemer takılması ile belin zayıf kalması gibi.

kızlardan bıtek 1.53 nıke esofman ile opucuk atanı begendım . Ele dedıgınız su kadın ıgrenc yanı gorsem bakmayı kusarım yuksek ıhtımal. burakılerle zevklerımız cok farklıymıs onu anladım :)

2 vıdeodakıler tebrık edıyorum ama onlr gıbı olmak ıstemem pozıtronn profıle pıc dekı adamın ısmı nedir bılıyor musun ?

kızlardan bıtek 1.53 nıke esofman ile opucuk atanı begendım . Ele dedıgınız su kadın ıgrenc yanı gorsem bakmayı kusarım yuksek ıhtımal. burakılerle zevklerımız cok farklıymıs onu anladım :)

2 vıdeodakıler tebrık edıyorum ama onlr gıbı olmak ıstemem pozıtronn profıle pıc dekı adamın ısmı nedir bılıyor musun ?

o kadını bende sevmedim yalnız iyi kısımlarıda var ayrıntı girmiyim daha fazla :D

pozitronn'un avatarındaki lord david jackson.

Konu baya baya tutmus 3 sayfa yorum olmus :) Danny boy ekledıgı vıdeo da 1.56 sarısın bayanın o nasıl bır bacak kasıdır ya bızım emre belezoglunun bacakları kadar var :D

sunu da belırtım bayanlardan bırı branch warren ın karısı :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=XhkmFaaj6Bw[/YOUTUBE]

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:41 ----------

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=PGNz53XHc6o&feature=related[/YOUTUBE]

Back
Yukarı