serkan1984
Üye
1.5-2 senedir ara verdigim spora tekrar başlamaya karar verdim , kömürlükteki aletlerimi eve çıkarıp güzelce bakımlarını yaptım , normalde kömürlükte çalışmak benim ve komşularım için daha avantajlı olmasına ragmen , artık kömürlüge bile inmeye üşendigim için evde çalışmaya karar verdim , günlügü açmamdaki amacım ise beni motive etmesini umdugumdandır , çok büyük moral motivasyon eksikligi çekiyorum , inşallah bu günlük bana moral motivasyon olur
biraz kendimden bahsediyim 2005 yılında evde başladım spor hayatına , bir ara okudugum üniversitenin spor salonunuda kullandım , sadece ev çalışmasıyla geçmedi spor hayatım ama en güzel gelişimimi evde yakaladım diyebilirim
Genel Bilgiler :
Kilo : 80-85 arası
Boy : 1,70
Vücut Ölçülerim :
kol: 39
ön kol : 33
bilek: 17
bel : 102
üst bacak : 64
kalf : 40
Yağ oranım (%) : bilmiyorum
Vücut tipim : karma diyebilirim kemik yapıma bakarsak ektomorfom , metabolizmama bakarsam mezomorfomum diyebilirim
Ne zamandır VG yaptığım : 6 senedir vg yapıyorum
Verdiğim uzun aralar : son 2 senedir spor yapmıyorum
kısa ve uzun vadeli hedeflerim: yag seviyesini aşşagılara cekip , kollarda ve sırtta biraz daha hacim saglamak
haftada 4-5 günlük bir program yapmayı düşünüyorum :
1.gün : gögüs
2.gün : sırt
3.gün : bacak
4.gün : omuz
5.gün : kol
evdeki aletlerimden bir kaç foto , agırlıklar , barlar ve sehbanın pas tutabilecek noktalarını wd40 ile güzelce temizledim , her ne kadar fotograflarda iyi çıkmasada pırıl pırıl oldu diyebilirim
VİRA BİSMİLLAH
biraz kendimden bahsediyim 2005 yılında evde başladım spor hayatına , bir ara okudugum üniversitenin spor salonunuda kullandım , sadece ev çalışmasıyla geçmedi spor hayatım ama en güzel gelişimimi evde yakaladım diyebilirim
Genel Bilgiler :
Kilo : 80-85 arası
Boy : 1,70
Vücut Ölçülerim :
kol: 39
ön kol : 33
bilek: 17
bel : 102
üst bacak : 64
kalf : 40
Yağ oranım (%) : bilmiyorum
Vücut tipim : karma diyebilirim kemik yapıma bakarsak ektomorfom , metabolizmama bakarsam mezomorfomum diyebilirim
Ne zamandır VG yaptığım : 6 senedir vg yapıyorum
Verdiğim uzun aralar : son 2 senedir spor yapmıyorum
kısa ve uzun vadeli hedeflerim: yag seviyesini aşşagılara cekip , kollarda ve sırtta biraz daha hacim saglamak
haftada 4-5 günlük bir program yapmayı düşünüyorum :
1.gün : gögüs
2.gün : sırt
3.gün : bacak
4.gün : omuz
5.gün : kol
evdeki aletlerimden bir kaç foto , agırlıklar , barlar ve sehbanın pas tutabilecek noktalarını wd40 ile güzelce temizledim , her ne kadar fotograflarda iyi çıkmasada pırıl pırıl oldu diyebilirim

VİRA BİSMİLLAH