Şundan soruyorum. Ikisini de yaparsam ee bi de hammer curl var. Yarari olacagina zarari olmasinikisinide yapabilirsin geniş tutuşlada iç bölgesini doldurursun
o zaman birini yapma dar tutuşu yapman yeterli olur..
bu hareketleri hakkını vererek yapıpda sağlamda beslenirse verim almaması mumkun değil çünkü yapılacak en sağlam kol idmanı bu.aynen abi bu hareketleri sağlam güzel bir formde yaparsa verim alır tabi
cable yerine dumbelle ve barla takılsana fark eder belki.benim kollarda gelişim durdu gibi bir şey bu aralar bende böyle bir program denemeyi düşünüyorum
2 buçuk aya yakındır bu programı uyguluyorum
cable curll
scott cable curll
hammer curll
wrist
aynen abi anladım hepsini yaptım ama şimdi cable denedim ay ama değitireceğimcable yerine dumbelle ve barla takılsana fark eder belki.
barbell curl
hamemr curl ama sağ kol sol omuza doğru sol kolda sağ omuza doğru gelecek şekilde kaldıracan ismini bilmiyom ama ben beğeniyom o hareketi
incline dumbell curl
concentratıon curl bunuda arnold gibi bir yere oturmadan ayakda dizleri kırrarak yapıyor ya o şekilde
anlatamasamda sen anladın beni![]()
Hocam konuya bekleniyorsuncable yerine dumbelle ve barla takılsana fark eder belki.
barbell curl
hamemr curl ama sağ kol sol omuza doğru sol kolda sağ omuza doğru gelecek şekilde kaldıracan ismini bilmiyom ama ben beğeniyom o hareketi
incline dumbell curl
concentratıon curl bunuda arnold gibi bir yere oturmadan ayakda dizleri kırrarak yapıyor ya o şekilde
anlatamasamda sen anladın beni![]()
göğüsün iç kısmı çalışır.işlerim var ara ara gelebildim bugunClose grip bench press calisirken goguse etki yapar mı? Agri var çünkü.[DOUBLEPOST=1453724631][/DOUBLEPOST]
Hocam konuya bekleniyorsun
Insallah zarari olmamistir. Tam dinlenmedi goguslerim.göğüsün iç kısmı çalışır.işlerim var ara ara gelebildim bugun![]()
Goguslerim tam dinlenmeden girdim close grip bench press e. Insallah zarari olmaz hocamgöğüsün iç kısmı çalışır.işlerim var ara ara gelebildim bugun![]()
göğüsün iç kısmı çalışır.
birşey olmaz kardeş.ben 6 aydır arka kol idmanıma close grip bench pressle başlıyorum.hiç bir zararını görmedim.[DOUBLEPOST=1453729067][/DOUBLEPOST]senden sonra mesaj atan olmazsa birleşiyorlar.Insallah zarari olmamistir. Tam dinlenmedi goguslerim.[DOUBLEPOST=1453728159][/DOUBLEPOST]
Goguslerim tam dinlenmeden girdim close grip bench press e. Insallah zarari olmaz hocam![]()
36Yaş kac hocam