Biceps ve triceps hareket sayısı kaç olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan evcara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kollarda gelişim durdu gibi bir şey bu aralar bende böyle bir program denemeyi düşünüyorum
2 buçuk aya yakındır bu programı uyguluyorum
cable curll
scott cable curll
hammer curll
wrist

benim kollarda gelişim durdu gibi bir şey bu aralar bende böyle bir program denemeyi düşünüyorum
2 buçuk aya yakındır bu programı uyguluyorum
cable curll
scott cable curll
hammer curll
wrist
cable yerine dumbelle ve barla takılsana fark eder belki.
barbell curl
hamemr curl ama sağ kol sol omuza doğru sol kolda sağ omuza doğru gelecek şekilde kaldıracan ismini bilmiyom ama ben beğeniyom o hareketi
incline dumbell curl
concentratıon curl bunuda arnold gibi bir yere oturmadan ayakda dizleri kırrarak yapıyor ya o şekilde
anlatamasamda sen anladın beni :)

barbell curl
hamemr curl ama sağ kol sol omuza doğru sol kolda sağ omuza doğru gelecek şekilde kaldıracan ismini bilmiyom ama ben beğeniyom o hareketi
incline dumbell curl
concentratıon curl bunuda arnold gibi bir yere oturmadan ayakda dizleri kırrarak yapıyor ya o şekilde
aynen abi anladım hepsini yaptım ama şimdi cable denedim ay ama değitireceğim :)

Close grip bench press calisirken goguse etki yapar mı? Agri var çünkü.[DOUBLEPOST=1453724631][/DOUBLEPOST]
barbell curl
incline dumbell curl
Hocam konuya bekleniyorsun

Son düzenleme:
göğüsün iç kısmı çalışır.işlerim var ara ara gelebildim bugun :)
Insallah zarari olmamistir. Tam dinlenmedi goguslerim. :)[DOUBLEPOST=1453728159][/DOUBLEPOST]
göğüsün iç kısmı çalışır.işlerim var ara ara gelebildim bugun :)
Goguslerim tam dinlenmeden girdim close grip bench press e. Insallah zarari olmaz hocam:)[DOUBLEPOST=1453728240][/DOUBLEPOST]Bu mesajlar niye böyle arada bir gidiyo? :) benzer mesaj gidiyo

göğüsün iç kısmı çalışır.
Insallah zarari olmamistir. Tam dinlenmedi goguslerim. :)[DOUBLEPOST=1453728159][/DOUBLEPOST]
Goguslerim tam dinlenmeden girdim close grip bench press e. Insallah zarari olmaz hocam:)
birşey olmaz kardeş.ben 6 aydır arka kol idmanıma close grip bench pressle başlıyorum.hiç bir zararını görmedim.[DOUBLEPOST=1453729067][/DOUBLEPOST]senden sonra mesaj atan olmazsa birleşiyorlar.

Son düzenleme:
Hocam biceps-triceps calistjm bugün. Az hareketle verim aldim bugun. Yarin veya ilerleyen gunlerde agri olmazsa programı degistireyim mi

Back
Yukarı