Biceps antremanında bilek bükme,çevirme gibi püf noktalar nasıl uygulanır ?

Bicepsle ilgili okuduğum makalelerde çokça karşılaştığım biceps bükmek , bilekleri dışa çevirme , bilekleri bükme , bilekleri 180 derece çevirmek gibi terimler var bunların uygulanma şekli tam olarak nasıldır resimli veya videolu bi anlatım bilen var mı ya da açık şekilde anlatcak biri var mı ? dumbelllls

antrenmanbilekguresidet.jpg

Ön kol çalışma sistemidir.

hocam video ya gerek yok,dumbell ı yukarı kaldırdıgında, yani omzuna yaklaştıgında bileğini sağa dogru büküyorsun işte,sol elindeyse sola dogru sağ elindeyse sağa dogru

Hocam bilek bükmeden kastım ön kol hareketli değil...dynamo bu dediğin bicepsin dışına vurması için mi ?

hocam video ya gerek yok,dumbell ı yukarı kaldırdıgında, yani omzuna yaklaştıgında bileğini sağa dogru büküyorsun işte,sol elindeyse sola dogru sağ elindeyse sağa dogru

Anladım.. moothy nin de dediği gibi videoluk bişey yok. Dumbellı yukarı kaldırırken burgu şeklinde yavaş yavaş çeviiyosun. O kadar.

180 dereceden kasıt düz iken şu konuma gelmesi mi bileklerin ? biliyorum bu önkol hareketi sadece bilek şeklini göstermek için

images

Back
Yukarı