öğlen yemeği 12:30 ara öğün olarak 15:00 da ekşi yeşil elma tüketiyorum son öğün olarakantrenmandan önceki son öğününüz saat kaçta ? antrenman sonrası daha mantıklı olur gibi eğer aşırı uçurum yoksa son öğün ile antrenman arası
kuruyemiş ve light ton balığı veya tavuk etide eklenebilir yanına eğer kalorinizi geçmiyosa..Akşam yemeğiniz antrenmandan sonra daha iyi oluröğlen yemeği 12:30 ara öğün olarak 15:00 da ekşi yeşil elma tüketiyorum son öğün olarak
hocam akşam yemeği olarak haşlanmış tavuk ve tonbalıklı salata yiyorum.Kuru yemiş olarak ne tavsiye edersiniz ve akşam yemeğim uygunmudurkuruyemiş ve light ton balığı veya tavuk etide eklenebilir yanına eğer kalorinizi geçmiyosa..Akşam yemeğiniz antrenmandan sonra daha iyi olur
Protein miktarı güzel bence uygundur hocam ve kuruyemiş olarak badem >fıstık>ceviz>antep fıstığı sağlıklı yağ açısından önemli tüketmelisiniz diyette aşırıya kaçmadıkcahocam akşam yemeği olarak haşlanmış tavuk ve tonbalıklı salata yiyorum.Kuru yemiş olarak ne tavsiye edersiniz ve akşam yemeğim uygunmudur
çok sağolun hocam denicem dedikleriniziProtein miktarı güzel bence uygundur hocam ve kuruyemiş olarak badem >fıstık>ceviz>antep fıstığı sağlıklı yağ açısından önemli tüketmelisiniz diyette aşırıya kaçmadıkca![]()
Spora 18:30-19:00 gibi gitme imkanin varsa antremandan once yemeni tavsiye ederim ama soyle birsey var antrenmandan sonrada ye,yani son ogununse antremandan sonra yearkadaşlar merhaba.Diyet programındayım fakat iş çıkışım 17:00 oluyor.Sporada 18:00 gibi gidiyorum.Akşam yemeğini antremandan öncemi yemeliyim sonramı?