mirposs
Üye
Sa arkadaslar bende artik tam duzene sokmak icin bu bealenmeyi sizlerinde gormenizi istiyorum amacim yag almadan kilo almak kas kutlesine sahip olmak boyum 171-172kilom53 bu gunlugu yazicam hergun ama sizlerinde yanlislarimda uyarmanizi doğru larimi soylemebizi istiyorum yaşım 16 ama kasimda 17 ye gircem insallah
neyse uzatmadan bugunku beslenmeyi yaziyim.
SABAH:bir dilim kepekli ekmek ve süzme peynir domates biber (yulaf yumurta vs yiyemedim bugunluk yanlis yaptik ama acil isim vardı)
ÖGLE:bulgur pilaviyla tavuk şiş bir tabakda bulgur pulavi azdı. Bir dilim ekmekde yedim
AKSAM:kavurma uzerine yumurta kirdim 2 tane
Aksam yemeginden bir saat sonra antremna yaptim bugun antremani gec yaptim
ANTREMAN SONRASI:üzüm3-4 salkim 1 erik(Kırmızı) bir tabak karpuz
antremanim ise soyleydi
GOGUS
BENCH PRESS dumbell ile agirlik masasinda 3x30
Butterfly dumbell ile 3x30
SIRT
Agirlik sehpasina yuz ustu uzanip dumbellari sirta dogru cekme (harekrtin adini bilmiyorum) 3x20
OMUZ
Dumbellari omuz hizasinda tutup yukari indirip kaldirma 3x12
Dumbellari iki yana doğru acip kapama ayaktayken2x12
BICEPS
nirmal dumbell kaldirip indirme 2x30 her iki koldada (+12)
KARIN
ayağı duz uzatim karna cekme 2x50
Carpraz mekik 40 yani 2x20
AYAK
Squad 30 tane
Trapez
omuz silkme hareketi dumbell tutarak 3x45
Şinav 2x10
Bunlar disinda off gunlerde ara ara barfiks cekerim birde antremanim surekli bu sizce yeterlimi bir kac hareket daha eklemelimiyim ve ne eklemeliyim onuda dermisiniz antremani her gunlugun altina yazmicam sadece birkere buraya yazdim antreman yeterlimi sizce ve neler eklemeliyim yeterli degilse sirt yeterli defil sanki ama birsey daha sorucam off gunlerdede mi normal besleniyim ben zaten yarin off gunum beslenmemi yazarim bugun off gundu diye bi bakar saniz guzel olur arkadaslar bu beslenmeyle bu antremanlar uyarmi onada bi baksaniz ama bugunku beslenmeyi tam yapamadim okadar dikkat etmeyinde yarin yazcagimdakiyle bi kiyaslasaniz beslenmeyle antremani kilo alabilirmiyim o sekilde kas olarak
her turlu yorum yardimlarinizi bekliyoeum
simdiden tesekkurler

SABAH:bir dilim kepekli ekmek ve süzme peynir domates biber (yulaf yumurta vs yiyemedim bugunluk yanlis yaptik ama acil isim vardı)
ÖGLE:bulgur pilaviyla tavuk şiş bir tabakda bulgur pulavi azdı. Bir dilim ekmekde yedim

AKSAM:kavurma uzerine yumurta kirdim 2 tane
Aksam yemeginden bir saat sonra antremna yaptim bugun antremani gec yaptim
ANTREMAN SONRASI:üzüm3-4 salkim 1 erik(Kırmızı) bir tabak karpuz
antremanim ise soyleydi
GOGUS
BENCH PRESS dumbell ile agirlik masasinda 3x30
Butterfly dumbell ile 3x30
SIRT
Agirlik sehpasina yuz ustu uzanip dumbellari sirta dogru cekme (harekrtin adini bilmiyorum) 3x20
OMUZ
Dumbellari omuz hizasinda tutup yukari indirip kaldirma 3x12
Dumbellari iki yana doğru acip kapama ayaktayken2x12
BICEPS
nirmal dumbell kaldirip indirme 2x30 her iki koldada (+12)
KARIN
ayağı duz uzatim karna cekme 2x50
Carpraz mekik 40 yani 2x20
AYAK
Squad 30 tane
Trapez
omuz silkme hareketi dumbell tutarak 3x45
Şinav 2x10
Bunlar disinda off gunlerde ara ara barfiks cekerim birde antremanim surekli bu sizce yeterlimi bir kac hareket daha eklemelimiyim ve ne eklemeliyim onuda dermisiniz antremani her gunlugun altina yazmicam sadece birkere buraya yazdim antreman yeterlimi sizce ve neler eklemeliyim yeterli degilse sirt yeterli defil sanki ama birsey daha sorucam off gunlerdede mi normal besleniyim ben zaten yarin off gunum beslenmemi yazarim bugun off gundu diye bi bakar saniz guzel olur arkadaslar bu beslenmeyle bu antremanlar uyarmi onada bi baksaniz ama bugunku beslenmeyi tam yapamadim okadar dikkat etmeyinde yarin yazcagimdakiyle bi kiyaslasaniz beslenmeyle antremani kilo alabilirmiyim o sekilde kas olarak

Son düzenleme: