Chomoloko
Üye
iyi aksamlar arkadaslar bir sey sormak istiyorum sizlere
genelde pirinci,makarnayi,tavuk etini vs bunlari ciğ ken olçuyorum yani pişirmeden once biliyorsunuzki herkezin kendine ayit gunluk kalori alimi mevcut bu kalori hesaplamasini bu tur besinler çiğ ken hesaplaniyor o yuzden..ornek 300 gram pirinç çiğ ken tartiyorum..150 gram tavuk ciğ ken,genelde pisirmeden once diye tartiliyo diye biliyodum ama ğinede emin olmak için sizlere sormak istedim..
saygilarimla
genelde pirinci,makarnayi,tavuk etini vs bunlari ciğ ken olçuyorum yani pişirmeden once biliyorsunuzki herkezin kendine ayit gunluk kalori alimi mevcut bu kalori hesaplamasini bu tur besinler çiğ ken hesaplaniyor o yuzden..ornek 300 gram pirinç çiğ ken tartiyorum..150 gram tavuk ciğ ken,genelde pisirmeden once diye tartiliyo diye biliyodum ama ğinede emin olmak için sizlere sormak istedim..
saygilarimla