Merhaba bi kaç sey sormam gerek yas 16 ve 1 yılda 32 kio kadar verdim vucut olarak suan herkes artık yeter zayıfladıgın diyorlar fakat zayıflama amacım six-packs ve kol , bacak kası yapmaktı . Bacak olarak eskiden yuzucu oldugum icin fazlasiyla alt bacakta serit halinde olustu ve ben yuzmeyi biraktigim an kilo aldim diyetisyenleri hic bir zaman sevemedim para tuzagindan baska bisey degil gibi geldi bana hep bundan dolayi gitmedim fakat bi personal trainer yardimiyla zayiflamayi basardim son iki aydir neredeyse her gun fitness salonuna gidiyordum fakat yaz dolayisiyla baska sehire yazliga geldik burada spora devam etmeye calisiyorum cok cabaliyorum ama motivasyonum biraz olsada dustu. notmalde cok inatciyimdir aklima koydugumu yaparim . Fakat ailem ve yakin cevremde artik yeter birak sporu kas yapip ne yapacaksin erkek gibi dedikleri icin benim motivasyonumu azaltiyorlar bu da moralimi bozuyor. Beslenme olarak bilgi duzeyim yuksek ve artik calistigim personal trainer bana ihtiyacin kalmadi nerdeyse benden cok sey biliyorsun artik diyor . Takildigim zaman yada hateketlerden sıkılıp daha yeni hareketler istediğim zaman gorusuyoruz ama ailemi asla dinlemem gerektiğimin farkındayım fakat motivasyonumu arttırmak için neler yapabilirim ? Bir de ust iç bacakları ve ust ıç kolları sertlestirmeye ne kadar calıssamda olmuyor ya alsında oluyor fakat ben baya sabırsızım bilmedigim bi harekat var mı acaba ? ( ilk sorumda cok gevezelik yaptim sanirim ) simdiden tesekkurler.