basketbolda hantallık

arkadaşlar boyum 1.85 kilom 73 2 yılda30 kilo verdim ama o zamanlardan kalma hantallık hala var çok az zıplıyorum 20 cm anca ve oyunda çok hareketsiz kalıyorum hareketlilik ve bu hantallıktan nasıl kurtulabilirim?

zıplama için ben air alert faydasını görmüştüm eskiden tavsiye ederim.kaç numara oynuyosun ?

Arkadas sen ip atla şınav falan çek bide karın çalış kiloda almaya çalış ama bu dediklerimi yaparak sen sanirim kasdan da kaybetmissin hantallik karin ve kalf kaslarindaki azalmadan olabilir ve ziplamak icin sadece air alert gibi sırf bacak zorlayan bir programla yetinme ziplamada karin bel ve sırt kaslarida etkilidir denge olmadan çabuk veya patlayiciligin onemi olmaz bu yuzden kas kazanmaya bak

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

malesef çok salakça bir diyetten dolayı 2 ayda 20 kilo kaybettim bunun 10 kilosunu geri aldım vucudum iniş çıkışlardan dolayı cok kötü durumda şimdi ne yapmalıyım bu siteye bunun için kaydoldum aslında hedem bu yavaşlık ve hantallıktan kurtulmak.Kollarım o kadar güçsüz ki şınav çekemiyorum spor kulubüne mi yazılsam acaba?

Back
Yukarı