Barfiks mi? Lat Pull Down mı?

BARFİKS Mİ ?!...LAT PULL DOWN MI ?!...

• Total voters
    1.285
tamam açıyorum o zmn sırt ve kol kaslarını yoğun olarak çalıştırman gerekiyor karases:)programını da kimse seni görmeden yazamaz herkezin direnç yapısı aynı deildir takdir edersinki

Çekemiyorum diyen arkadaşlar farklı tutuşları da denesinler. Ben geniş tutuş çekemediğim halde chin-up pozisyonunda yapabildiğimi fark ettim.

Ben barfiks diyorum.. Kendimi bildim bileli barfiks çekerim. Benim en sevdiğim hareketlerden biridir. Bel kırmadan tam olarak 15 tane çekebiliyorum.

barfiks çekmek için bi altyapı oluşturmak gerekir diyenlere ben katılmıyorum...
örnek olarak askerde çektirilen nizami barfiks vardır askere giden kimse 3-4 barfiks çekemez ama dönüşte 10 taneyi rahatlıkla çekebilir...barfiks şinav mekik gibi kendi vücut ağırlığımızla yaptığımız hareketler bence alışkanlıkla alakalı sürekli yapmaya çalışarak sayıyı artırabiliriz...

arnoldun her antramanında barfiks vardı bencede barfiks her sırt antremanında yapılmalıdır yalnız cekemıyorsanız barfiks ilk once pull down hareketi ile güçlenebilirsiniz

ben 2sinide yapıyorum önce barfiks sonra lat pulldown barfiks bende hiç cekemiyodum simdi 3-5 falan cekebiliyorum 2-3hafta falan oldu sanırım haftada 1 veya 2defa çekmeye çabalıyorum gögüslere en cok vurdugunu hissettigim hareket benim barfiks...

ikiside sırt hareketi ama etki alanları farklı.ikiside gerekli.

ilk kez başlıyanla barfiks çekemez o yüzden lat pull yapmalı böylelikle barfiks çekebilir hale gelir.sonrasında 2 sinide belli zamana kadar yapabilir ama bodyciler sonrasında barfiks değil lat pull yapmalıdır yoksa hacim artmaz

Bence ikisinin yeride ayrı, sadece lap pull down veya sadece barfiks çekileceğine ikiside yapılmalı.Örneğin 1.hafta sırt-kanat çalışmamızda barfix çektiysek diğer hafta lap pull down yapılmalı diye düşünüyorum...

Bence , barfıks olmazsa olmaz bişeydir. Barfıks tum vucudun gucunu etkılıyor. Barfıksı farklı tutuşlarla tekrarladığımızda güç ve gelişme daha iyi oluyor...

lap pull down tercih edenlerin geniş açılı tutup enseye değil sırta çeksinler kanatlara en iyi bu şekil vuruyor.

Back
Yukarı