Barfiks mi? Lat Pull Down mı?

BARFİKS Mİ ?!...LAT PULL DOWN MI ?!...

• Total voters
    1.285
ilk tercih bence lat pull down olmalı çünkü yapılışı daha kolay sırt kasları aktifleştirilmeli ve kol kaslarını güçlendirip öyle barfikse geçilmeli böylece daha rahat barfikse uyum sağlanabilir.

Son düzenleme:
Kardesim.nasil yaptin ya program filan mi uyguladin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır aslında zaman geçtikçe artıcak ancak 1-2 tane bile çekiyorsanız bunu zorlamalısınız mutlaka.Hiç çekemiyorsanız bile bara asılıp çekmeye çalışmak gerekli.Ben evde , okulda , spor salonunda sürekli barfiks çekiyordum.Bu sayede gelişti yani belli bir sayı program yapmadım.Kanatlar için de en etkili hareket.Hatta kalın sırt istemiyorsanız barfiks yeter bana göre.

Bir aydir 8de takili kaldim da ben o yuzden sordum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Agirlik ekleyip 8 cekmeye calis,cekemedigin sayida asili kal ama tamamen bosta degil yari yada daha az bosta gibi.bos barfix sayisina cok etkisi oluyor

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barfik çekemeyenler için lat pulldown bir hazırlıktır barfiks için, lat pulldownda kendi kilolarına geldiklerinde kolaylıkla barfiks çekebilirler..

Uzun süre latpulldown çalıştıktan sonra ilk barfiks deneyimim çok kötü olmuştu. Ardımdan yardımcı makine ile barfiks çekmeye başladım ve yavas yavas makinenin desteğini azalttım. Ardından normal barfiks çekmeye başladım. İlk başta tam anlamıyla bir iki barfiks çekip 3 seti yapamıyordum ancak bu şekilde zorlaya zorlaya şu an daha fazla çekebiliyorum. Sayı olarak çok fazla olmasada yaklaşık 1 ayda tekrar sayısında gelişme oldu

Sent from my iPad using Tapatalk

Back
Yukarı