Başlangıç programım hakkında....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mc58
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mc58

Üye
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 hafta önce spor salonuna gitmeye başladım ve hocam 2 hafta boyunca vücudu hamlıktan kurtaracak serbest bir antreman aynı zamanda cardio yaptıracak şekilde bir program önerdi. Daha doğrusu programım yoktu ama vücudun tüm bölgelerinide çalıştırmamı istedi. Ve bugün sonunda :) antreman programıma kavuştum onun hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
1.Gün
Bench Pres 8-8-6-6
İncline Dumbell Chest Press 8-8-6-6
Dumbell Flyes 8-8-6-6
Polaris 8-8-6-6
Scott Barbell Curl 8-8-6-6
Scott Dumbell Curl 8-8-6-6
Dar barfiks 3*max

2.Gün
Lat Machine 8-8-6-6
Rowing Machine 8-8-6-6
Lat Machine Geniş Öne 8-8-6-6
Barfiks 4*max
Dar Bench Press 8-8-6-6
Pushdown 8-8-6-6
Dumbell Triceps(Tek kol) 8-8-6-6

3.Gün
Omuz Press 8-8-6-6
Çift Dumbell Press 8-8-6-6
Lateral 8-8-6-6
Front Shoulder Barbell Press 8-8-6-6
Leg Curl 8-8-6-6
Leg Press 8-8-6-6

Evet arkadaşlar program yukarıda ki gibi. Normalde 2 haftadır kendi uyguladığım serbest antremanlarda vücudu hamlıktan kurtardığımı düşünüyordum ama 1.gün antremanından sonra şuan göğsümü elleyemiyorum çok yordum galiba. Program hakkındaki yorumlarınız neler? Teşekkürler :)

Arkadaşlar yorumlayabilecek bir babayiğit, yağız anadolu delikanlısı, anadolunun bağrından kopup fitness a gönül vermiş biri yok mu? :) :)

Yeni baslamis biri icin cok fazla bence hemde piramit gibi 6 tekrara kadar düşürmus

Arkadaşlar yorumlayabilecek bir babayiğit, yağız anadolu delikanlısı, anadolunun bağrından kopup fitness a gönül vermiş biri yok mu? :) :)
Kardesim benimde başlangıc programim boyleydi bir bolge icin 4 hareket ve piramiti 12 tekrardan başlat en son 8 olsun 12 10 10 8 iyidir

Back
Yukarı